.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    хах незнам знам само че имам проблем и то доста голям ... и тои се нарича СТРАХ от обвъвзване изцяло !!!
    Neka ne popravqme gre6kite ot minaloto,a da poemem otgovornost za bude6teto!!

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от MeGiTyY
    хах незнам знам само че имам проблем и то доста голям ... и тои се нарича СТРАХ от обвъвзване изцяло !!!
    за пръв път ще използвам капслок:

ТОГАВА ОТИДИ ПРИ ПСИХОЛОГ, ПРИ ПСИХИАТЪР, ПРИ ЖИГОЛО! СЕДНИ И СИ НАПРАВИ ТРУДА ДА ПОМИСЛИШ МАЛКО, НЕ ДА ЧАКАШ НАГОТОВО ДА ТИ СЕРВИРАМЕ ДИАГНОЗАТА И ЛЕЧЕНИЕТО, ЗАЩОТО ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО!

П.П. Извинявам се за капслока, но се изнервих. Пък и се надявам така пост-а ми да бъде прочетен.. Целия.. А не през ред.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

мда може и така да е винаги сичко чакам на готово ... и винаги търса по лесния начин и тои е да го права с някои за които не ми пука отколкото за някои когото ми пука сексас е наи лесен просто немога ... тфа е немога ..

Град
    Захарен памук
    мда може и така да е винаги сичко чакам на готово ... и винаги търса по лесния начин и тои е да го права с някои за които не ми пука отколкото за някои когото ми пука сексас е наи лесен просто немога ... тфа е немога ..
    Забелязах, че с всеки изминал пост, ти все повече анализираш себе си и се опознаваш. И така се доближаваш до причината за това твое поведение относно секса и обвързването. Опитай се да проведеш подобен разговор с твой близък човек и малко по малко ще стигнеш до отговора. Или се опитай да излееш мислите си на лист хартия - така ще са по-подредени, а скритите в тях отговори - по-очевидни.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

може и така да стане.. се пак мерси и повярваи ми не сам такафа какфато излезе така просо правя мн грешки аз сам на 16 а то с момичета сам се ***** с момчета алкохол drogs сичко което може да се сетиш маи сичко тфа е шот търса разнообразие сигурно и когато ми омръзне права нещо друго също толко глупаво и мисля че е време тфа да се промени тряа да се спра със сички тея момчета

Град
    Захарен памук
    може и така да стане.. се пак мерси и повярваи ми не сам такафа какфато излезе така просо правя мн грешки аз сам на 16 а то с момичета сам се ***** с момчета алкохол drogs сичко което може да се сетиш маи сичко тфа е шот търса разнообразие сигурно и когато ми омръзне права нещо друго също толко глупаво и мисля че е време тфа да се промени тряа да се спра със сички тея момчета
    Хубаво е да пробваш. Да усетиш какво е, после да осъзнаеш, че е грешно. И да не повториш грешката си. Пожелавам ти успех.

Град
    Do mr0b1 :PpP~
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Хубаво е да пробваш. Да усетиш какво е, после да осъзнаеш, че е грешно. И да не повториш грешката си. Пожелавам ти успех.
    НЕКА СИЛАТА БЪДЕ С ТЕБ
    тиХо Ся

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    постъпваш глупаво и безмозъчно но коя съм аЗ ЧЕ ДА ТЕ СЪДЯ..
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Град
    СофиЯ
    Постъпваш глупаво, ирационално и незряло.
    ТОЧНО ТАКА!!!!

G_ir_l
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от G_ir_l
    xaax спри да се чукаш хаха тфа звучи мн гадно бе хаха не е чак толко гадно оо да баш на наще ще кажа или на некои приятел хаха сички ме мислят за свесна няма си развалям репотацията хаха на добро момиче с момиче сам го праила и е хубаво да ама не си се представям като обратна чудила сам се дали не сам и то мн пъти мисля че не сам тфа са просто временни неща както сичко дето праих хаха минавам през труден период
    Момиче.. Много са ти пре*бани принципите и приоритетите в този живот.. Аз предпочитам да ме мислят за к*рва, но аз да зная, че не съм. Отколкото да ме мислят за свестна, но аз да зная истината, че съм няква на*бана и пре*бана мърша
    Shto pyk da e naebana ili preebana myr6a...? A koi e kazal 4e da te mislqt za k***a e qko ... neshto mai tvoite principi sa obyrkani ..
    Ако си беше направила труда да проследиш разговора нямаше да изтълкуваш думите ми погрешно. Айде пак прочети цееееееелият разговор и тогава се произнасяй, защото ми е много обидно думите ми да се извадят от контекста и някой да си играе с тях и да ги преиначава по удобен за него начин.
    Ne mislq 4e ima zashto pak da 4eta ceeeeeeliqt razgovor... razbrah kakvo kaza, ni4ii dumi ne preina4avam i ne gi izpolzvam po udoben za men na4in prosto ti pomisli pyrvo kakvo kazva6 i dali ima logika v tova pyk posle davai syveti

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Доста глупаво постъпваш, вземи се малко в ръце преди да е станало късно

Град
    Eee..bee..Varna
    Bi trqbvalo sama da razbere6 dali postypva6 glupavo ili ne... no ako iska6 da prodyljava6 taka.. tova si e tvoe re6enie.. vse pak 6tom dosegga si go pravila, edva li mnenieto na nqkoi tyk bi te razkolebalo...sydbonosno
    Никога не спори с идиот,защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи.. по-опитен е..!

мда така е просто си мислех че може някои да има същите проблми ли дедазнам...когато ми пука за някое момче се си мисля че няма да бъда достатъчно хубава умна искарена и е такива неща и ме е страх за това и наи дългата ми връзка е 3 месеца...за секи секса е наи лесната работа както и за мен просто немога ..да го направа с някои които харесвам много изпитвам страх...

Град
    Захарен памук
    xaax спри да се чукаш хаха тфа звучи мн гадно бе хаха не е чак толко гадно оо да баш на наще ще кажа или на некои приятел хаха сички ме мислят за свесна няма си развалям репотацията хаха на добро момиче с момиче сам го праила и е хубаво да ама не си се представям като обратна чудила сам се дали не сам и то мн пъти мисля че не сам тфа са просто временни неща както сичко дето праих хаха минавам през труден период
    Момиче.. Много са ти пре*бани принципите и приоритетите в този живот.. Аз предпочитам да ме мислят за к*рва, но аз да зная, че не съм. Отколкото да ме мислят за свестна, но аз да зная истината, че съм няква на*бана и пре*бана мърша
    Shto pyk da e naebana ili preebana myr6a...? A koi e kazal 4e da te mislqt za k***a e qko ... neshto mai tvoite principi sa obyrkani ..
    Ако си беше направила труда да проследиш разговора нямаше да изтълкуваш думите ми погрешно. Айде пак прочети цееееееелият разговор и тогава се произнасяй, защото ми е много обидно думите ми да се извадят от контекста и някой да си играе с тях и да ги преиначава по удобен за него начин.
    Ne mislq 4e ima zashto pak da 4eta ceeeeeeliqt razgovor... razbrah kakvo kaza, ni4ii dumi ne preina4avam i ne gi izpolzvam po udoben za men na4in prosto ti pomisli pyrvo kakvo kazva6 i dali ima logika v tova pyk posle davai syveti
    Спокойно, скъсах си гъза да си обмислям отговорите - за да са точни, ясни и като цяло на ниво. Няма да се занимавам да ти превеждам на ”прост български”, че да ме разбереш. Авторката ме разбра и това ми стига.

Град
    Eee..bee..Varna
    Are po krotko!
    Никога не спори с идиот,защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи.. по-опитен е..!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си