- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Глупаво ли постъпвам??
хах незнам знам само че имам проблем и то доста голям ... и тои се нарича СТРАХ от обвъвзване изцяло !!!
Neka ne popravqme gre6kite ot minaloto,a da poemem otgovornost za bude6teto!!
за пръв път ще използвам капслок:Първоначално написано от MeGiTyY
ТОГАВА ОТИДИ ПРИ ПСИХОЛОГ, ПРИ ПСИХИАТЪР, ПРИ ЖИГОЛО! СЕДНИ И СИ НАПРАВИ ТРУДА ДА ПОМИСЛИШ МАЛКО, НЕ ДА ЧАКАШ НАГОТОВО ДА ТИ СЕРВИРАМЕ ДИАГНОЗАТА И ЛЕЧЕНИЕТО, ЗАЩОТО ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО!
П.П. Извинявам се за капслока, но се изнервих. Пък и се надявам така пост-а ми да бъде прочетен.. Целия.. А не през ред.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
мда може и така да е винаги сичко чакам на готово ...и винаги търса по лесния начин и тои е да го права с някои за които не ми пука отколкото за някои когото ми пука сексас е наи лесен просто немога ... тфа е немога ..
Забелязах, че с всеки изминал пост, ти все повече анализираш себе си и се опознаваш. И така се доближаваш до причината за това твое поведение относно секса и обвързването. Опитай се да проведеш подобен разговор с твой близък човек и малко по малко ще стигнеш до отговора. Или се опитай да излееш мислите си на лист хартия - така ще са по-подредени, а скритите в тях отговори - по-очевидни.Първоначално написано от MeGiTyY
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
може и така да стане.. се пак мерси и повярваи ми не сам такафа какфато излезе така просо правя мн грешки аз сам на 16 а то с момичета сам се ***** с момчета алкохол drogs сичко което може да се сетиш маи сичко тфа е шот търса разнообразие сигурно и когато ми омръзне права нещо друго също толко глупаво и мисля че е време тфа да се промени тряа да се спра със сички тея момчета
Хубаво е да пробваш. Да усетиш какво е, после да осъзнаеш, че е грешно. И да не повториш грешката си. Пожелавам ти успех.Първоначално написано от MeGiTyY
НЕКА СИЛАТА БЪДЕ С ТЕБПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
тиХо Ся
постъпваш глупаво и безмозъчноно коя съм аЗ ЧЕ ДА ТЕ СЪДЯ..
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Ne mislq 4e ima zashto pak da 4eta ceeeeeeliqt razgovor... razbrah kakvo kaza, ni4ii dumi ne preina4avam i ne gi izpolzvam po udoben za men na4inПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
prosto ti pomisli pyrvo kakvo kazva6 i dali ima logika v tova pyk posle davai syveti
![]()
![]()
Доста глупаво постъпваш, вземи се малко в ръце преди да е станало късно![]()
Bi trqbvalo sama da razbere6 dali postypva6 glupavo ili ne... no ako iska6 da prodyljava6 taka.. tova si e tvoe re6enie.. vse pak 6tom dosegga si go pravila, edva li mnenieto na nqkoi tyk bi te razkolebalo...sydbonosno![]()
мда така е просто си мислех че може някои да има същите проблми ли дедазнам...когато ми пука за някое момче се си мисля че няма да бъда достатъчно хубава умна искарена и е такива неща и ме е страх за това и наи дългата ми връзка е 3 месеца...за секи секса е наи лесната работа както и за мен просто немога ..да го направа с някои които харесвам много изпитвам страх...![]()
![]()
Спокойно, скъсах си гъза да си обмислям отговорите - за да са точни, ясни и като цяло на ниво. Няма да се занимавам да ти превеждам на ”прост български”, че да ме разбереш. Авторката ме разбра и това ми стига.Първоначално написано от G_ir_l