.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43
    CrAzY BiTcH
    Guest

Би съм ... как биха го приели мом4етата ?

и така имам си приятел от доста време , не съм му изневерявала с друг ... като изклиу4им две моми4ета според вас как би го приел ако му кажа ? и изобщо как бихте го приели вие мом4ета ако приятелката ви каже 4е ви е изневерила с моми4е ?

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Въобще нямам представа как би реагирал, тъй като не го познавам. Но има два варианта:

1. Да те изревнува много брутално
    2. Да поиска да гледа следващия път

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    nqkade tam
    1 Az ako sam 6e polu4a udar
    2 da mu kaje6 "Izneverih ti s momi4e" bi moglo da se iztalkuva tolkova si slab v legloto 4e edno mace me 4uka po-dobre
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен Аватара на 50cent
    1. 6te te izgledam
    2. 6te kaja ok i tva e

CrAzY BiTcH
    Guest
    надявам се наистина да го приеме така спокоино и все пак какво е мнението ви към бисексуалните ?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от CrAzY BiTcH
    надявам се наистина да го приеме така спокоино и все пак какво е мнението ви към бисексуалните ?
    Еми аз също съм бисексуален

Аз бих ти се ядосал, защото няма значение с кого си инзеверила, важното е, че си го направила!
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Град
    Асеновград, България
    Аз бих се почувствал, много странно, не бих приел факта, че ми е изневерила, независимо с момче или момиче. Ти го познаваш най-добре, трябва да знаеш, как да постъпиш.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

ха спокс мацка аз имах същия проблем и тои поиска да гледа не ми се расърди хаха е щом си пробвала и с моммиче знаеш че по некъф начин нещата са по истинкси хаха или поне при мен беше така ххм кажи му че си искала да опиташ хаха аз минах с тоя номер само че то не беше само опит беше мн повече хах ама е минало :P
    Neka ne popravqme gre6kite ot minaloto,a da poemem otgovornost za bude6teto!!

CrAzY BiTcH
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Еми аз също съм бисексуален

Аз бих ти се ядосал, защото няма значение с кого си инзеверила, важното е, че си го направила!
    приятелят ми е малко страннен в това отношение , смисал 4е както казаха и в предишните коментари ще иска и той да се вклю4и но дори се 4удя дали ще ми повярва btw аватара ти е страхотен

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Все ми е тая. Само веднъж една дето беше би се опита да ме сваля и се получи мноооо тъпо, тъй като знаеше, че съм хетеросексуална. Ама иначе няма да тръгна да преценявам човека по такъв критерии.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

iznevqrata si e IZNEVARA S KAKVOTO I DA E \/

Guest
    kvo li ne bih dal da gledam i da si praskam 4ekiq.. pari priemate li s tvoite priqtelki?

Guest
    az li4no 6e pripadna kato 4uq tova. btw ako si4ki jenski sa qki moje i az da se vkliu4a kym. Da se ryga6 s vibrator iznevqra li e?????????????????

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    az li4no 6e pripadna kato 4uq tova. btw ako si4ki jenski sa qki moje i az da se vkliu4a kym. Da se ryga6 s vibrator iznevqra li e?????????????????
    Нека да позная - ти искаш да си вибратора
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

V SA6TNOST NE ama ako si ima6 gaje i mu kaje6 4e izpolzva6 i vibrator.
    toi kvo 6a si pomisli?????????????

Guest
    4e gadjeto ne si vur6i dobre rabotata.. az oba4e 6te q vur6a dobre..

Леле ако на мене ми изневерят така.. първо ще се почувствам доста зле (да ме заменят с човек от същия пол ),но може да пожелая да ви погледам и няма да има проблеми .
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

Ама ти май не си момиче...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    hahaha.. pwned..

spokoino nqma da se razo4arovam za6toto za da go napravq trqbva da sam imala o4ekvaniq a az nqmam

Фен
    Град
    Интернационалист
    Разврат

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladka i brutalna f
    spokoino nqma da se razo4arovam za6toto za da go napravq trqbva da sam imala o4ekvaniq a az nqmam
    e s mene 6te znae6 kakvo da o4akava6 .. dva-3 4asa div, neobozdan, razravraten seks s kam6ici i gimp kostumi.. lateeeexxxx..

2-3 4ASA-NADQVAH SE NA POVE4E

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladka i brutalna f
    2-3 4ASA-NADQVAH SE NA POVE4E
    23 4asa iskah da kaja..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си