.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

Guest

Не мога да я задоволя

off problemat e sledniqt .. pravim sex s moita priqtelka ot nqkolko meseca .. dosta 4esto i po nqkolko pati .. oba4e taka i ne moga da e zadovolq mislih si 4e moje p****a da mi e malka ama .. nZ 18 sm .. mislih 4e darja malko .. 1 4as sredno .. lizal sam q baral sam q kakfo li ne ... kade gre6a ! .. ne pravq ot vratata za krakata .. xaxa tq me e karala sama da se ebem super vuzbudena e no i minava mn barzo .. ;(

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Re: ne moga da e zadovolq!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    off problemat e sledniqt .. pravim sex s moita priqtelka ot nqkolko meseca .. dosta 4esto i po nqkolko pati .. oba4e taka i ne moga da e zadovolq mislih si 4e moje p****a da mi e malka ama .. nZ 18 sm .. mislih 4e darja malko .. 1 4as sredno .. lizal sam q baral sam q kakfo li ne ... kade gre6a ! .. ne pravq ot vratata za krakata .. xaxa tq me e karala sama da se e**** super vuzbudena e no i minava mn barzo .. ;(
    xax iam podoben problem ne sfarfa nikoga ;(
    JiveI TaKa 4e KaTo uMreSh: GaRVanITe Da Gra4aT,KuRvITe KraV Da Hra4aT a qkITe PuTkI Za TeB Da Pla4aT!!!

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Действай тип ”опит-грешка, опит-грешка”. Опитвайте различни пози, различни места, абе въобще каквото ви влече, докато не откриете кое е най-приятно за твоята половинка. Трябва се време, търпение и оптимизъм. Това е.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

x1xXxXx ..... lO6YyYyY
    РаЗлiЧНа сЪм Да И кФо оТ тОВа пРоБлЕм лИ иМа?!?!!КаЖи Го СеГа! НяМа Да СпИрАм щЕ дЕйСтВаМ дОкРаЙ,ДрУг Не ВзИрАм ЖиВоТа Е РаЙ!нЕ мИ пОмАГаЙ аЗ мОгА сАмА МиСлИ мУ тИ-аЗ нЯмАм ЦеНа!!!

A ZA6TO MISLI6 4E PROBLEMA E V TEB???????? moje da e v neq

Говори с нея, попитай я какво и харесва и възбуда. Нека докато го правите ти казва къде да я докоснеш, кога да смените позата, дали и е приятно и т.н.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    emi pravim to4no tova i sled 30-40 min ili sa ismorila ili se i minava meraka i mi vika ai sfarfai po barzo.. kfoto mi kaji pravq koqto polza kaji ... hmmm... dobre prodaljim da opitfame

Guest
    pyrvo patkata ti trae da e nad 25sm, ina4e si za bokluka, vtoro - gulta6 li?

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Действай тип ”опит-грешка, опит-грешка”. Опитвайте различни пози, различни места, абе въобще каквото ви влече, докато не откриете кое е най-приятно за твоята половинка. Трябва се време, търпение и оптимизъм. Това е.
    точно така..
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Guest
    pyrvo patkata ti trae da e nad 25sm, ina4e si za bokluka, vtoro - gulta6 li?
    NA MAIKA TI PUTKATA!!!!

Има разлика между "не свършва" и "бързо И минава"...как така ще И минава възбудата? Това означава да си я чукаш без никаква реакция от нейна страна...и на всичкото отгоре на сухо.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Същия проблем....аз се кефя а тя-не....тъпо ми е..нищо не казва ама знам че и е гадно
    И все пак...от нея може да е не се знае
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Фен
    Град
    Интернационалист
    Задоволи само себе си!

Цитирай Първоначално написано от Болшевик
    Задоволи само себе си!
    ето затова няма да прокопсат тия егоисти-комунисти, социалисти, ,интернационалисти,псевдоп ропагандатори...Слу6ай Паму4ната Писанка или Алеандра и няма да сгрешиш , успеха ве4е наполовина си го постигнал щом си забелязал, а и желаеш да доставиш наслада на половинката си.

помагаща
    Guest
    emi pravim to4no tova i sled 30-40 min ili sa ismorila ili se i minava meraka i mi vika ai sfarfai po barzo.. kfoto mi kaji pravq koqto polza kaji ... hmmm... dobre prodaljim da opitfame
    Това говори, че не е била достатъчно възбудена. Възбудената жена никога не реагира така. Все има нещо, с която да я подлудиш така, че просто трябва търпение и време да разбереш какво е.

Град
    Филипиновци

Re: Не мога да я задоволя

[quote="Анонимко"]off problemat e sledniqt .. pravim sex s moita priqtelka ot nqkolko meseca .. dosta 4esto i po nqkolko pati .. oba4e taka i ne moga da e zadovolq mislih si 4e moje p****a da mi e malka ama .. nZ 18 sm .. mislih 4e darja malko .. 1 4as sredno .. lizal sam q baral sam q kakfo li ne ... kade gre6a ! .. ne pravq ot vratata za krakata .. xaxa tq me e karala sama da se e**** super vuzbudena e no i minava mn barzo .. ;(

Братле,седнете,поговорете, о някое време попитай какво я възбужда най-много.Докато изрежда ,след всяко "признание" го изпълняваш веднага,там-аз така бих направил
    Други опции са:да не я възбуждаш ти като човек или доколкото разбрах-го праите много често
    Я така мислим
    На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!

Град
    blaa

Re: ne moga da e zadovolq!

agxagx kofti mai frents
    www.flipsider.com
    http://tinyurl.com/yomc5q

FootBaGinG All The Time ( FreeStyle)

Guest

Цитирай Първоначално написано от hasaiko
    ................ или доколкото разбрах-го праите много често
    Е тва па нема нищо общо .

Guest

off problemat e sledniqt .. pravim sex s moita priqtelka ot nqkolko meseca .. dosta 4esto i po nqkolko pati .. oba4e taka i ne moga da e zadovolq mislih si 4e moje p****a da mi e malka ama .. nZ 18 sm .. mislih 4e darja malko .. 1 4as sredno .. lizal sam q baral sam q kakfo li ne ... kade gre6a ! .. ne pravq ot vratata za krakata .. xaxa tq me e karala sama da se e**** super vuzbudena e no i minava mn barzo .. ;(

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    Трябва да я ръгаш по здравата...
    Първо поговорете после...

земаш една бутилка и с нея в гъзъ бъркаш и ръгаш и после я риташ с всичка сила по главата и продължаваш да помпиш докато не се разреве. После почваш да переш в ушите и в носа с всичка сила и и се празниш на лицето и после cockslap-ове докато е в безсъзнание и за край я риташ още веднъж в главата и се изсираш на челото и

Град
    Do mr0b1 :PpP~

Цитирай Първоначално написано от <Твърд>

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    Трябва да я ръгаш по здравата...
    Първо поговорете после...

земаш една бутилка и с нея в гъзъ бъркаш и ръгаш и после я риташ с всичка сила по главата и продължаваш да помпиш докато не се разреве. После почваш да переш в ушите и в носа с всичка сила и и се празниш на лицето и после cockslap-ове докато е в безсъзнание и за край я риташ още веднъж в главата и се изсираш на челото и

БАТИ МАНЯКА
    тиХо Ся

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от minava6t 4i4ko :)
    Задоволи само себе си!
    ето затова няма да прокопсат тия егоисти-комунисти, социалисти, ,интернационалисти,псевдоп ропагандатори...Слу6ай Паму4ната Писанка или Алеандра и няма да сгрешиш , успеха ве4е наполовина си го постигнал щом си забелязал, а и желаеш да доставиш наслада на половинката си.
    Да признаеш, че съществува проблем, е първата стъпка към разрешаването му..

П.П. Пак по темата ще цитирам Алберт Айнщайн - ”Един проблем не може да бъде решен със същия начин на мислене, който го е породил”. Успех в търсенето на удоволствието. Зареди се с МНОГО търпение.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    Do mr0b1 :PpP~
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Цитирай Първоначално написано от minava6t 4i4ko :)
    Задоволи само себе си!
    Да признаеш, че съществува проблем, е първата стъпка към разрешаването му..

П.П. Пак по темата ще цитирам Алберт Айнщайн - ”Един проблем не може да бъде решен със същия начин на мислене, който го е породил”. Успех в търсенето на удоволствието. Зареди се с МНОГО търпение.

бати ти си зубЪЪЪЪЪЪр къв аинщайн бе
    тиХо Ся

Град
    Захарен памук
    Това не е зубращина, а обща култура

Guest
    poprincip pri momichetata koito nikoga ne sa izpitvali orgazam..e mnogo trudno dokato stignat do pyrviqt, trqbva mnogo da se poizpotish naistina ... no vse pak pri vsqka jena po-tochno momiche v sluchaq e razlichno nqkoi ne mogat ad svyrshat dori sled godini ot zapochvaneto na poloviq jivot ,a drugi pyk sa tochno protivopolojni. taka che sabirai tyrpenie i se postarai dosta i povqrvai shte ima efekt ! USPEH

Цитирай Първоначално написано от Quasar
    Същия проблем....аз се кефя а тя-не....тъпо ми е..нищо не казва ама знам че и е гадно
    И все пак...от нея може да е не се знае
    Чакай малко ти от едно натискане кво искаш оргазъм ли да получа ?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си