.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Guest

Не ми идва все още, а тестовете са отрицателни!

Hi all имам един въпрос към вас и pls отговорете ми сериозно,темата НЕ е ебавка.Значи с гаджето ми правихме секс някъде преди 2 седмици,беше без презерватив,но преди да свърши той си го извади естествено.На мен трябваше да ми дойде на 25-ти тоя месец,но не ми дойде.Правих си 2 теста за бременност и 2та бяха отрицателни и слава богу!Но въпросът ми е от какво може да не ми идва при положение,че нито той е свършил в мен,пък и теста е отрицателен.И да допълня имах бяло течение и този месец до 14ти пих едни хапчета,които го лекуват това и едни свещички имаше,ест предписани от лекар.Та въпросът ми е дали да се тревожа,че съм бременна или може би е от тези хапчета,въпреки че на тях няма като страничен ефект закъсняване на цикъла..nz много съм разтревожена.ПОМОГНЕТЕ МИ !!!

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Град
    Sofia
    Ами виж...сега...ами щом тесът за бременост е отицателен няма какво да се притесняваш....и щом се е изпразнил някъде другаде няма проблеми
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

25-ти беше вчера. 1 ден закъснение не е повод за притеснение.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    tova e 6toto ne si gultala.. ako be6e nqma6e da ima6 problemi..

Guest
    Ами да знам,че не е много но защото по принцип ми идва по-рано,може би защото още ми е нередовен цикъла,за тфа да ми закъснява (на 16 съм) Охх дано да е от това. [-o< [-o< [-o< Благодаря ви за отговорите

Град
    СофиЯ
    Ако за 1 път ти е било, има основание да се притесняваш. Но все пак 1 ден закъснение - нищо не е!

П.П не си бременна, щом тестовете са отрицателни , а и не е свършил в теб!

Guest
    Ми не за пръв път ми закъснява,но от доооста време ми идва по-рАно.Пък и ми закъсняваше още в началото..оф nz много съм се наплашила,дано да ми няма нищо.Искам само да попитам,някой знае ли някакви хапчета или нещо,с което да ми дойде по-бързо (ако въобще има такова ).Благодаря предварително

NQMA BEBE.I 1 DEN NE E PROBLEM

Guest
    1 den dale4e ot teb ozna4ava vse edno godina.. 6a te gonq navskqade be..

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Спокойно след първия път...и после следващите тялото ти започва да реагира по някви начини, които не разбирам щот не ми и трябва ама е нормално да ти се разместят леко датите спокойно
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Guest
    Ако тестър е направен поне 7-10 след рисковия полов акт, той е отчел вярно и няма повод за тревога, още повече че ти си направила 2 теста. А може да ти закъснява от мн неща, не само от бременност, може дори и от приема на тези лекарства, които спомена. Предполагам, че скоро ще ти дойде, късмет

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    25-ти беше вчера. 1 ден закъснение не е повод за притеснение.

Guest
    Даноо да е така и да ми дойде по-скоро,че вече се побърквам.Благодаря на всички

Guest
    az mislq 4e ot hap4etata ti zakasnqva za6toto i az naskoro pih edni hap4eta 6tot bqh bolna i mi zakasnq i na men i si mislq 4e e ot tqh. Moje i na teb zatova da ti zakasnqva

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Не забравяи че това притеснение също оказва влиание

Guest
    Ми може и от притеснение да ми закъснявя nz ако е тва ще е най-добрия вариант,но все пак като не ми идва няма как да не се притеснявам оф nzzz кво да правя

Град
    in the heart of the city
    Спокойно,не мисля че има повод да се притесняваш.Може и от жегите да е .На мен тва лято ми идва ,когато му скимне ,въпреки че по принцип ми е редовен цикъла.

I ROCK!!!!!

Guest
    6tom testa ti e bil otricatelen nqma za kvo da se trevoji6

Re: СПЕШНО!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Hi all имам един въпрос към вас и pls отговорете ми сериозно,темата НЕ е ебавка.Значи с гаджето ми правихме секс някъде преди 2 седмици,беше без презерватив,но преди да свърши той си го извади естествено.На мен трябваше да ми дойде на 25-ти тоя месец,но не ми дойде.Правих си 2 теста за бременност и 2та бяха отрицателни и слава богу!Но въпросът ми е от какво може да не ми идва при положение,че нито той е свършил в мен,пък и теста е отрицателен.И да допълня имах бяло течение и този месец до 14ти пих едни хапчета,които го лекуват това и едни свещички имаше,ест предписани от лекар.Та въпросът ми е дали да се тревожа,че съм бременна или може би е от тези хапчета,въпреки че на тях няма като страничен ефект закъсняване на цикъла..nz много съм разтревожена.ПОМОГНЕТЕ МИ !!!
    Сигурно тряя ти идва по секунди 25-ти 18:32;24 сец а?! апак 2-3 дена не са повод за притеснение
    Fitness Forever

riy
    Guest
    az mislq,4e ti nqma ni66to

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ми може и от притеснение да ми закъснявя nz ако е тва ще е най-добрия вариант,но все пак като не ми идва няма как да не се притеснявам оф nzzz кво да правя
    ами аз лично мисля че нйстина е от притеснение можеш да излезеш с приятели и да се позабавлявате, за да се отпуснеш, да спортуваш, да си поспиш малко повече от обикновенно и т.н. спх сичко ще е ОК

Guest
    препоръ4вам ти пии един ден само сутринта и ве4ерта по едно хап4е геретамин нео и на другия ден би требжало да ти доиде

Град
    LuNaTa
    mi mila..i pri men beshe taka.pravih si daje 3 testa i bqha se oticatelni,i posle mi doide no chak sled 54 den,koeto beshe mn stranno..sigurno e ot vremeto.ne se treji shte ti doide shtom dvata testa sa - minimalen e shansa da imash bebe.
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

гаргата
    Guest
    моля, без шашкане след като тестовете са отрицателни, отрицателен тест си е отрицателен тест. На мен този месец трябваше да ми дойде на 19, закъсня ми, правих си тест, който беше отрицателен, е, дойде ми на 23.Явно се било от напрежение, възможно е цикъла да е анувалоторен /т.е. без отделяне на яйцеклетка, има 1-2 цикъли на година/. Не си мислете, че се забременява толкова лесно, момчето свършило в теб и бебето на път.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си