.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Тема: Мустаци!!

Guest

Мустаци!!

Здравейте на вс!Аз съм 14 год.момиче,от Бургас.Проблемът ми е често срещан.Имам мустаци и искам по някакав наачин да ги залича,но не със кола маска.Знаете ли нещо за обезцветяване?
    И това с лазера за окончателно премахване на космите дали е добра идея?

Guest
    Не си изрусявай в никакъв начин мустаците, ужасно е. Отиди в някой козметичен салон. Там могат да ти ги махнат с пинсета с ток, или пък с лазер. Заслужава си. Не се прави на клоун с руси мустаци

Guest
    Pinseta s tok?!?Kakvo predstavlqva tazi procedyra?I tova s lazera mn li e skupo i kak se otrazqva na kojata?

Guest
    Ами тази пинсета е като обикновените, само че през нея тече много слаб ток, който стига до корена. Доста оредяват, малко е болезнено, но пък с търпение всичко се постига. А колкото до лазера... не знам точно колко е скъпо. Доколкото знам наведнъж може да се облъчи определен периметър и козметичката решава какъв да е той и с каква сила. Поразрови се из нета и може би ще намериш нещо. Лазерът е по - скъпичък, но пък за сметка на което по - ефективен и проблемът с мустачките се решава по - лесно и бързо. Дано съм ти помогнала . Успех

Guest
    Samo oshte neshto,tova sas toka do kolko bolezneno ei moje li da se povredi neshty kojata sashtoto i s lazera.A i ako znaesh nqkoi sait neshty za tova napravo go prati za da ne te zanimavam :P

crazy_fffff
    Guest
    Лазерът не е полезен въобще! Едно, че е доста скъп,но и козметичка ми е казвала точно за мустака на няколко жени, които са минали през лазер и са им изпопадали зъби..така че не рискувай с това поне!Иначе незнам какво друго да ти предложа,което да е по-ефикасно...нямам такъв проблем просто и не съм се интересувала!

Guest
    Kak taka shte to opadat zubite?Nali e bezbolezneno ili pone taka pishe?Pak i ne e li na vs razli4no?Molq pishete vs,koeto znaete zashtoto mi pisna horata da mi se podigravat!Samo tova zagrozqva vunshniqt mi vid!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от crazy_fffff
    Лазерът не е полезен въобще! Едно, че е доста скъп,но и козметичка ми е казвала точно за мустака на няколко жени, които са минали през лазер и са им изпопадали зъби..така че не рискувай с това поне!Иначе незнам какво друго да ти предложа,което да е по-ефикасно...нямам такъв проблем просто и не съм се интересувала!
    Ооо...определено не е от най - полезните неща, но и солариумите също не са такива, нали Ако козметичката си разбира от работата няма да падат никакви зъби А другото, което е...скъпо, скъпо, но инвестиция А до авторката...не е болка за умиране, спокойно, никой няма да те коло или беси. Трай бабо за хубост И пак казвам, ако козметичката е компетентна, нищо няма да те повреди. Ако има още нещо, питай

на козметичка за махане на мустаци
    или си купуваш от аптеката лента за мустаци заставаш пред огледалото и дърпаш дорде сила имаш.
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от namina
    или си купуваш от аптеката лента за мустаци заставаш пред огледалото и дърпаш дорде сила имаш.
    аре стига глупости, а? да вземе да се окепази на младини? и кво? на козметик не се ходи за махане на мустаци, тъй ли? образовай се малко, тогава давай съвети по форумите

до авторката: Електроепилация се нарича това обезкосмяване с пинсетката с тока, има го и във вариант с тънка игличка, която се вкарва до корена на косъма и го умъртвява. Болката и сама можеш да си я представиш колко е силна, търпима е със сигурност, а и участъка е малък. Това обаче най-вероятно няма да стане само с една процедура, поне 2-3. Мисля, че струваше около 40ст. на импулс. Отиди в козметичен салон, за да ти разяснят как стоят нещата.

за Фотоепилацията, както и за лазерната също може да потърсиш из нета, има предостатъчно информация. Лично аз не мога да ти препоръчам никоя от трите, щото не ми се е налагало да ги ползвам. Поразпитай познати. Успех

Другия Гост
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    аре стига глупости, а? да вземе да се окепази на младини? и кво? на козметик не се ходи за махане на мустаци, тъй ли? образовай се малко, тогава давай съвети по форумите
    Абсолютно съм съгласна...не си прави експерименти сама. После ще има да си удряш главата в стената.

КОЗМЕТИК!

Guest
    Благодаря ви!Просто ще се местим в др по-малък град,в които ест няма такива вазможности.И абсурд е майка ми да ми обърне внимание то4но сега когато има мн работа по преместването.В малките салони дали ще има такива процедури...;( ;( ;(

Фен
    Град
    Интернационалист
    За какво ти е да ги махаш?!

Благодаря ви!Просто ще се местим в др по-малък град,в които ест няма такива вазможности.И абсурд е майка ми да ми обърне внимание то4но сега когато има мн работа по преместването.В малките салони дали ще има такива процедури...;( ;( ;(
    дааа би трябвало навсякъде да махат мустаците нз ама би трябвало

Guest
    Е как защо?Грозно е!И кфо се подигравате само.Аз търся помощ,а вие?!

Град
    In cRueL w0rLd ..
    Козметик !
    ~cLose t0 yoU~

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    От опит глава на боли.Провери може и да има
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

КОЗМЕТИК!
    nai dobre tam ....mi o6te si mn malka za fotoepilaciq,hormonite ti o6te bu6uvat

Guest
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    КОЗМЕТИК!
    nai dobre tam ....mi o6te si mn malka za fotoepilaciq,hormonite ti o6te bu6uvat
    Така е. За това казах, че няма да стане от първия път, а ще трябват няколко. Но е по-добре да отиде няколко пъти и да се поизръси,за да си реши проблема. А не от малка да си създава комплекси за нещо подобно и да се чувства кофти сред хора

mila ne se pritesnqvai otidi na kozmetik i tq 6te ti gi mahne s kola maska eftino i dostapno za vs.izrusqvane NE!!! dr epilacii sa mn po bolezneni i po-skapi4ki tai 4e tova e re6enieto i posle kato svikne6 po4va6 sami4ka da gi mah6 nqma ni6to stra6no i ne moje6 da obarka6 ni6to lepka6 i darpa6 no parvo kozmetik tova e zakon

Град
    Somewhere over the rainbow...
    Ммм,аз ходих на лазер... Първо-боли, второ-скъпо е (всяка процедура е 25 лв, поне тук в Шумен), но... Има ефект! Косъмчетата пооредяха, но се отрази ужасно, ужасно на кожата ми!!! Трябваше да се плескам със фон-дьо-тен седмици докато белезите не се заличат...
    А теб мога да те посъветвам да ползваш лентички. При мен сега става идеално. Но и козметика е добро решение!

Guest
    аз съм си и махала веднъж преди доста време, но сега почна да ми правят впечатление - не че се виждат много но почти съм се навила да ходя на козметик и сега обмислям вариянти
    моя въпрос е за колко време ви израстват? с кола маска, с електроепилация или там с каквото използвате и дали уредяват и изтъняват? моля за бързи отговори

Guest
    Еми според мене не избързвай с махането на мустачките, малка си още. На твоите години и аз направих подобно нещо - ходих на козметик и ми ги махнаха с конец. Правих го няколко пъти, но мн ме болеше и се отказах и сега мога да кажа, че имам съвсем леко мъхче, което трудно се забелязва и малко съжалявам за дето избързах с скубането - явно всичко е било заради хормоните. А колкото до лазера - той се прави само на места, където е наистина окосмено ( крака, мишници, бикини линия...) и изобщо не е подходящо ако въпросните ти мустаци са само лек мъх, дори и да са по-тъмни на цвят, защото в тези ситуации рискът от пигментация на кожата е доста голям, а предполагам ти не искаш такъв резултат. Надявам се да съм помогнала. Успех!

Guest
    ъъм как така от хормоните? сми ще се махнат след известно време ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си