.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

За бръсненето на лицето...

По принцип от бръсненето ми излизат едни такива пъпчици по лицето.Бръсна се със самобръсначка и пяна "Жилет".Знаете ли по какъв начин да избегна появата на тези пъпчици,чрез друг начин на бръснене или и аз не знам как...Пишете ако знаете нещо!

Guest
    Po dobre otidi na nqkoq kozmeti4ka tq shte ti kaje nai-dobre,yspeh!

както те посъветваха по горе питай козметик
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Фен
    Град
    Интернационалист
    Не ги слушай тия по горе
    За какъв козметик говорят, да не си гей

Значи купи си по-добър автършейв, ама около 1,5 литра - сипваш го в някаква купа и си потапяш главата вътре след бръснене да постои 5-10 мин. и пъпки няма да имаш

Guest
    Явно имаш чувствителна кожа. Купи си някакъв лосион за след обезкосмяване(те на са специално за след бръснене). Значително успокояват кожата. Разпитай в някоя аптека или козметичен магазин. Но задължително освен лосиона ползвай и афтършейв веднага след бръсненето

Guest
    На контра ли се бръснеш? Това с пъпчиците се получава при бръснене на контра, понеже космите врастват под кожата и около тях се натрупва лимфа и понякога инфектрат. Не дей да се ръснеш на контра. Не е чак толкова голяма загуба. вярно няма да си супер гладък, ама ...
    и си купи успокояващ балсам на нивеа. не дей гледай, че бащи ти ръси Old spice.

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Цитирай Първоначално написано от Болшевик
    Не ги слушай тия по горе

Значи купи си по-добър автършейв, ама около 1,5 литра - сипваш го в някаква купа и си потапяш главата вътре след бръснене да постои 5-10 мин. и пъпки няма да имаш
    Защо пък трябва да е гей,за да ходи на козметик?Какви са тия глупости?
    Отивай на козметик,няма да ти кажат нещо невеярно
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Цитирай Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
    Не ги слушай тия по горе

Защо пък трябва да е гей,за да ходи на козметик?Какви са тия глупости?
    Отивай на козметик,няма да ти кажат нещо невеярно
    kva e taq maniq,kogato nqkoe mom4e otide na kozmetik i ve4e e gei...mi 4ekaite malko tva izob6to ne e vqrno.Daje EVALATA MU PRAQ,6ot se poddarja

Фен
    Град
    Интернационалист
    Мен ще ме е срам да стъпя на такова място бе
    По-гейско от това е само секс с мъж!
    Мъжът, ако не е космясал и пуснал мустак - нищо не е.

Фен Аватара на Eclipse_bb
    Град
    Yet to be revealed

Re: За бръсненето на лицето...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    По принцип от бръсненето ми излизат едни такива пъпчици по лицето.Бръсна се със самобръсначка и пяна "Жилет".Знаете ли по какъв начин да избегна появата на тези пъпчици,чрез друг начин на бръснене или и аз не знам как...Пишете ако знаете нещо!

Остави полуидиотчетата...
    Значи, след като се избръснеш, най-добре измий лицето си с ЛЕДЕНО СТУДЕНА ВОДА, или още по-добре, потопи го в (чиста) мивка, пълна с ледено студена вода. Усещането не е приятно, но има ефект. Ако можеш да си позволиш, вземи си качествена електрическа самобръсначка (Филипс, или поне Браун).
    Също така, добре е в балсама за след бръснене да има екстракт от АЛое Вера (помага за заздравяването на наранената/ възпалена кожа), или екстракт от мента (действа аналогично със студената вода - затваря порите и предотвратява възпаления).
    Това е
    Успех
    The more I see, the more I know.
    The more I know, the less I understand...

Guest
    Мен ще ме е срам да стъпя на такова място бе
    По-гейско от това е само секс с мъж!
    Мъжът, ако не е космясал и пуснал мустак - нищо не е.
    Така, ти ще ми викаш гей докато мацките се овъртат около мен, бръснатия, поддържания, стилен мъж и ще се смеят на теб, космат, смърдящ, пъпчасал, лиглъо.

Това е истината братле!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си