.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 67
    L_786
    Guest

Тия прословути джобни...

Nadqvam se 4e temata 6te e dosta aktyalna...vse pak kogato sme na 16-17 4e i po-malki,vse o6te se klasirame za djobni.E moq vypros e po kolko vi davat na sedmica,kato taka i az iskam da razbera kolko gore-doly iskat drygite tiinove ili kolko pari sa im odobletvorqvat tehnite nujdi.Razbira se nadqvam se da bydete iskreni ako li pi6ete anonimno...ne e sramno da polu4ava6 malko na da go izpolzva6 kato dobyr finansist...t.e.taka da har4i6 4e i da ti ostava...kakto i da ti davat mnogo ,a da ne misli6 4e to e dostaty4no i odobletvorqva tvoite nujdi.

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

Guest
    ima6e takava tema samo4e v drug razdel.i ti garantiram 4e pone edno 80% 6te otgovorqt 4e ima davat na 50 leva na sedmica

Guest
    na mene razli4no no poprincip 30-40 leva mi stigat kogo zablujdavam?! nikoga ne sa dostaty4ni djobnite

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    na mene razli4no no poprincip 30-40 leva mi stigat kogo zablujdavam?! nikoga ne sa dostaty4ni djobnite

На мен ми дават 10-15 лева на седмица. Даже понякога и по-малко.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    София
    еми и аз съм така 10-15 на седмица,но ако ми потрябват за кино ,излизане в петък примерно ми дават допълннително + ,че баща ми ми дава на заплата по 50 лева (сега като не сме на даскало нещо престана )

пп.остават ми пари от дневните почти всеки път освен това си пестя от тия дето ми дава баща ми и си купувам големите неща (дрехи,джаджи) от спестяванята.Наще не взимат много майка ми е мед. сестра баща ми е куриер така ,че съм доволна

Еи на това му викат разглезване!
    На един съсед му дваха по 200 лева на седмица(баща му беше рентиер)
    Продруса на 15 на 17 вече си взимаш всеки ден амфети!
    В момента е в комуна дано се излекува въпреки,че дълбоко се съмнявам!
    Та нека ви глезат ако искат и 500 лв. на седмица.....
    Light The Universe

Град
    Варна
    На мен ми дават за ден.. като съм на даскало.. ами.. с по 2 лева.. средно.. а като съм във ваканция.. са по щедри.. понякога и по 5 лв.. на излизане..
    Обаче мн се дразня.. като ми дадът примерно.. 5 лв.. и ми кажат.. ама да не ги изхарчиш сичките.. еми да ми дадът толкова колкото мога да изхарча... така се дразня.. понеже.. при мене думата спестяване.. е леко непонятна..
    is my religion

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Valar
    Та нека ви глезат ако искат и с 500 лв. на седмица.....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Valar
    Та нека ви глезат ако искат и 500 лв. на седмица.....
    da tfa opredeleno e "razglezvane". boje ti kfo kato otide6 na kafe ne si li pla6ta6 smetkata na gadjeto weeeee. tctc 6o si prost. + tfa 30-40 lv sa ni6to!

Град
    Plovdiv
    Оф ми по принцип 20 лева на седмица /по време на даскало/ ама майка ми прай грешката да ми ги даде в неделя вечерта... и аз със моите широки пръсти... стигат най-много до сряда...и после има "ето ти 10 лева, ама за 2 дена" всяка вечер... знам как да ги манипулирам когато имат пари иначе като усетя, че нямат с тия 20 лева изкарвам 2 седмици и не им искам

По 400 на месец, ама 100-150 отиват за бенз.

Цитирай Първоначално написано от #Gravity Of Love#
    На мен ми дават за ден.. като съм на даскало.. ами.. с по 2 лева.. средно.. а като съм във ваканция.. са по щедри.. понякога и по 5 лв.. на излизане..
    Обаче мн се дразня.. като ми дадът примерно.. 5 лв.. и ми кажат.. ама да не ги изхарчиш сичките.. еми да ми дадът толкова колкото мога да изхарча... така се дразня.. понеже.. при мене думата спестяване.. е леко непонятна..
    олеееееее все едно слушам себе си

на даскало по 2 лева ...може и малко повече...зависи от кефа на наще
    лятото по 5 някъде...нали там център ментър туй унуй....ама мрънкат и да спестявам..... ама както каза Gravity Of Love... АЗ ТАЗИ ДУМЯ НЕ Я ПОЗНАВАМ
    п.п:от 1 седмица събирам пари и накрая събрах 3 лева.....ис е ксарах със сестра ми и отидах и си купих да ям неа спестения...това е губене на време ахахах
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    Бе откакто си ги вадя сам не им искам. Дават ми 1-2 пъти на година като трябва да си плащам таксата за университета.

Честно казано след 21-22 трябва вече аз да им давам, ама още не правя достатъчно.

Ама все пак богатството не е порок и бедноста не е добродетел.

Вярно, че тия дето получават по 2000 от техните бая са разлигавени повечето, но познавам и няколко свестни.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    по 10 на седмица ама аз си изкарвам допълнително..Иначе освен за рождения ден или някой друг празник не ми дават допълнително...

Lestat357
    Guest

интересна темичка:)

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``

На мен ми дават 10-15 лева на седмица. Даже понякога и по-малко.
    Извинявам се, ако ще прозвучи малко грубо, но ти на колко години си? " "

По темата - не ми дават, последно по 3лв на ден, преди 2 години, ако не се лъжа. Не беше пак много редовно - те толкова ми даваха от 8-и клас, кофти че се повишиха малко цените, но пък и аз постепенно си намерих начини да си изкарвам сам. Давали са ми и допълнително, но много рядко. При сегашните цени, мисля че по 5лв на ден е нормално, но то едно е нормално, друго са реални възможности. Може би ще си помислите, че от сегашната ми позиция е лесно да го кажа, но - да не ви пука.

До един от гостите - ти да не учиш в НБУ само? Че то тогава... Пък и другите такси за университети не са особено високи.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Пфф... За седмица не съм си смятала колко точно харча ама и за джобни не мога да ти кажа,защото почти всеки път е различно. По някой път например като ми дадат 10 или 15 лв аз не ги харча всичките за даденият ден и ми остават и за следващия...На следващия пак ми дават по 10-15, максимум 20 лв, но на мен това са ми предостатъчни за ден. Даже супер редки са случаите,когато изхарчвам всичко.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    20 лв. на седмица
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

5 лв. на седмица
    по левче на ден - 60ст. пътни и 40ст.-баничка
    През уикендите не ми дават щото не съм на училище(и през ваканцията не дават)

Цитирай Първоначално написано от GoLdEn`GirL
    Пфф... За седмица не съм си смятала колко точно харча ама и за джобни не мога да ти кажа,защото почти всеки път е различно. По някой път например като ми дадат 10 или 15 лв аз не ги харча всичките за даденият ден и ми остават и за следващия...На следващия пак ми дават по 10-15, максимум 20 лв, но на мен това са ми предостатъчни за ден. Даже супер редки са случаите,когато изхарчвам всичко.
    При мен е същото,винаги имам по около 15 лева в портмонето,но никога не харча повече от 5 на ден.Нашите ми ги допълват,но има дни в които просто не харча нищо,така че много зависи.През учебната година винаги нося пари,защото уча на другия край на града.Баща ми е на мнение,че винаги трябва да имам джобни,защото всичко става.Но както казах,понякога не харча изобщо,и се получава така,че не искам пари от родителите си с дни.Общо взето,съм от по-пестеливите(поне през учебната година)
    [color=green]Je fais bien de ne pas rendre l’acc

Мега фен Аватара на Blab
    Принципно не ми казват "ето ти джобните за седмицата".
    Вадят ми транспортна карта - 17 лв на месец.
    Всяка седмица ходя на театър(средно по 6 кинта, но се случва и за по 15) - ~40 лв.(част от тях остават, 'щото лелките по касите ме обичат)
    И най-вероятно още 10 за ненужни глупости, но често биват спестявани.
    Като цяло съм голяма спестовница(още от миналото лято имам скътани 200 лева), ставам за счетоводител)

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Нямам определени джобни за седмицата. Като ми свършат парите си искам.

Мен ме знаеш на колко съм...не работя, когато започна работа, няма да имам джобни, разбира се
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    еми всеки ден по 4-5лв. Зна4и на седмица по 25лв.-там някъде ПП:ама тва е през у4ебната година

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    тая тема е да се изфукат богатите пикли че им дават по 50000 лв. на ден..

айде наречете ме комплексар и точка
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от _SL_
    тая тема е да се изфукат богатите пикли че им дават по 50000 лв. на ден..

айде наречете ме комплексар и точка
    що пък да си комплексар?Ти си прав ...само дето на мен хи4 не ми дреме за богатите пикли по колко им дават,ако ще и по 50лв на ден

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си