- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обрязан мабсурбиране
Здравейте аз съм момче на 17 години (след няколко месеца 1, до сега не съм правил секс. Искам да ви питам нещо. обрязан съм от малък и като мабсурбирам нищо не се получава (имам предвид че никаква сперма не излиза). Като мабсурбирам по едно време усещам едно затопляне и нещо сякаш че пи се пикае силно ( а непосредствено преди мабсурбиране съм източил пикочния мехур) и след това члена ми омеква.
не си написах въпроса. исках да попитам защо не излиза сперма изащо се получава това затопляне
obrqzvaneto nqma ni6to ob6to s prazneneto, pri obrqzvaneto se maha edna koji4ka koqto sedi okolo glavi4kata na penisa.. no tva koeto go kazva6 na tiq godini ne e na dobre.. otidi na lekar da ti napravqt isledvaniq na ta6acite, ne e normalno da nqma6 sperma na tiq godini..
На какъв лекър да отида и кой лекар ми препоръчвате?
Heil HitlerПървоначално написано от trt1989
![]()
![]()
![]()
urolog e tozi pri koito trqbva da ide6...no na nego ne mu kazvai "kogato mabsurbiram" 6toto 6te ti kaje 4e purvo trqbva da se nau4i6 da govori6-kazva se "masturbaciq" ot tam i masturbiram! aide uspeh![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
Тъкмо и аз щях да го поправя![]()
haha rezaaaaaaaaak mahai sa ot forumaaaaaaaaaaaa durtak rqzan![]()
Първо ти,Първоначално написано от trt1989
жалък фашист!![]()
rezacii pod nojaaaaa da va ykastrqt dano 4e da ne sa mnojite kato vu6ki da va izptrepqt kato RIDE komari arab4eta sparujeni
абе ти кав си немоа разбера фашисти глупости...Първоначално написано от Болшевик
Fitness Forever
Не съм фашист, не ме обиждайтеПървоначално написано от TIMEX
![]()
Аз съм просто един потребител във форума. Нищо специално няма.
Ти също се научи да пишеш.Първоначално написано от trt1989
разСтрел!!!!
хммммПървоначално написано от Обрязания
може би ако спреш маБСурбираш и почнеш да маСТУрбираш нещо може би ще се получи
![]()
rqzani tvariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
![]()
![]()
Моля?!Ти така го обясни сякаш докато мастурбираш става химична реакция вътре в тебПървоначално написано от Обрязания
![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Еми то и аз съм "обрязан" самоче ЗАЩОТО КАТО МАЛЪК ПИКАЕХ НА КРИВО И ТРЯБВАШЕ ДА МИ ПРАВЯТ ОПЕРАЦИЯ........ТОВА ЗА ДА СТАНЕ ТРЯБВАШЕ ДА МИ МАХНАТ КОЖИЧКАТА ЗА ДА ОПЕРИРАТ ПИКОЧНИЯ КАНАЛ. НЕ СЪМ АРАБИН, НЕ СЪМ ЧИФУТ, НИТО ЦИГАНИН, А СЪМ ЧИСТ БЪЛГАРИН НО ПРОСТО СЪМ ИМАЛ ШИБАНИЯ КЪСМЕТ ДА ПИКАЯ НАКРИВО.
поздрав за всички националисти със Brannik - Long live Bulgaria
Oi Oi Oi!
съдба 4овешко е.Първоначално написано от 14/88
При мен пък пишкото трудно го забелвах, та трябва6е още от много малък да си играя с него /изпитвах болки при уриниране и докторите ми казаха ежедневно да му правя гимнастика..да пробвам да го заголвам..големи болки бяха../
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО![]()
България трудно ще е над Германия, Русия, САЩ, Китай, Индия, Бразилия, Франция и т.н.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Когато национал социалистите вземат властта няма да е повече такаПървоначално написано от Болшевик
![]()
Ние ще сме над всички и над всичко![]()
Над Македония, Албания и може би СърбияПървоначално написано от Guderian
![]()
tfa e glupavo tfa 4e e rezak ne ozna4ava 4e e po-malko 4ovek ot vseki edin ot nas!az ti preporu4vam da otide6 na lekar ne moga da ti helpna!![]()
Hahaha , deca na po 15-16 nai mnogo 18 godini , mi govorqt za politika i za Faschizum i Komunizum.. Q se mahaite be , laina ....
Абе ОК верно мое да сме лайна на 15-16 години ама щом на тая възраст осъзнаваме какво става във скапаната държава, начи положението е наистина лошо.Може да не съм ти на годините и чикията може да не разбирам от политика..ама аз живея във тия свинщини и все пак виждам кво става.