- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Един тъп въпрос относно размера на пениса :)))
Не че се притеснявам от това но...на 16 години 14 сантиметра...не са ли малко...малко![]()
Със зъби ли да го дърпа?Първоначално написано от TIMEX
П.П. Темата наистина е тъпа! Не ми се мисли какво ще стане ако всеки реши да пусне по една цяла тема за оная си ралта!
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Моя последните 3 години въри с възраста ми13 години - 13 см , 14год - 13.8 и после 14 см и ся на 15 и ми е кажи речи 15
Споко расте ... няма да остане така :P
спокооо нема да се косиш![]()
![]()
имам много френдове с такъф проблем
![]()
![]()
![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
malko sa malko
ами със скороста с която ги пускат май си е така.Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
”Жените отвръщат на удара”.. Може би трябва да пусна и аз една тема - ”П*ткат ами е еди колко си дълбока, еди колко си широка.. Мислите ли, че когато ме чукат, партньорът ми се чувства като краставица в кофа, или е нормално?.. Ама цвета на едната ми срамна устна е малко по-тъмен отколкото на другата..Първоначално написано от minava6t 4i4ko :)
И т.н.
И всички ще обсъждат моята вагина.
Тъпо ееееее![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
xaxxaxax kato krastavica f kofaПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
xaxa ROFL .. ne ne moga maina \
/ \
/ \
/ \
/
JiveI TaKa 4e KaTo uMreSh: GaRVanITe Da Gra4aT,KuRvITe KraV Da Hra4aT a qkITe PuTkI Za TeB Da Pla4aT!!!
Комплексарски истории....
Първоначално написано от Анонимко
ama vie si gi merite s liniiki li![]()
Ako si boza v legloto i da ti e 25 santimetra ... nishto nqma da se promeni ;]]
Да Ме СлуШаш Не НасТоЯваМ, Да Ме СраВнЯваШ С НяКой ЗаБраНяваМ, МоЖеш Да Ме ПоМниШ аКо иСкаШ, Не ЗаБраВяМ, иЗоБраЗяВаМ, Че СъБаРяМ, Не Се оТваРяМ, аМа ВляЗа Ли ЗаТфаРяМ!!!
Ти кво, всяка година го мериш и записваш с колко е пораснал ли?Първоначално написано от Анонимко
Въпроса е тъп наистина ,а и вече има доста подобни теми.
I ROCK!!!!!
Стига с тези комплексарски теми. Колкото-толкова!
т.11!