- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна ли съм?
ей пикло, отивай да играеш на криеница като нормалните деца! тръгнала секс да ми прави...
извинявам се за грубия език, ама не издържах
Абеее кво я эащитавате..щом на 13 вече е мн голямаа..то тряя да се мисли преди да праиш глупости и после да пишеш ''БРЕМЕННА ЛИ СЬЬМ??''
Има риск от бременност, макар и малък. Ти сама реши дали ще взимаш хапчета.
За това, че си на 13, просто няма какво да коментирам. Преди да правиш секс начуи какви рискове крие.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Моя девиз е : МИСЛИШ С ТАЯ ГЛАВА ДЕТО ГОСПОД ТИ Е ДАЛ ПАК ТОГАВА ДЕЙСТВАШ![]()
Леле тука е пълно с 13 годишни лапета дето си разтварат краката просто така пък после "олеле какво да правя".... на 13 сте да му се невиди за къде бързате![]()
![]()
![]()
на 13,че тва твойто гадже имал ли е сперма изобщо![]()
То сигурно е на 17 нейното гадже...Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
![]()
Научете се,бе децаааааааааааааа,баси...
Все едно сестра ми да почне да се ебе....Тя няма цици като хората,тръгнала да се ебе...Да не говоря за другите органи,а акъла не го коментирам...Абе направо нямам думи...Баси децата...![]()
![]()
![]()
ТОВА Е ЕБАВКА!!!
Нз аз лично не мога да си го обясня, се едно да си представя съседското девойче(на 13 год) да се е*е с някъв "батко" или с лапе на нейната възраст. Нз..нз, та това са деца!!! От друга страна една приятелка го направи на 13 и сега е курва. Не е лоша по характер, но си ляга с всякакви. Просто не мога да възприема, че младото поколение е толкова деградирало.
![]()
то дали изощо другото е ималПървоначално написано от ChRiSTiaNo_07
![]()
mila ti si na 13 trqabvalo e da pomisli6 predi da go narai6 vuob6te.vie go paite po na 13 godini i polse mi strah ma e mi da ne ste go praili.kak moje da ste tolkova zagubeni be da mu sa nevidi![]()
![]()
malka sladka krasiva no nai ve4e skromna
tctct basi <-----izraz na vuzmy6tenie(ili prostotiq)mislq 4e roditelite ti trqa ti hvurlqt edin QK BOI ta da se osuznae6 i da razbere6 ,4e si DETE i ne si dorasla nito ymstveno ,nito fizi4eski za polov kontakt...puk i ostava da si bremenna...
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...