- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Споделяте ли с родителите си?
Някои неща.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
kvoto me popitat tva im otgovarqm.. samo v 4 klass kazah na brat mi 4e haresvam edno mom4e i toi vednaga izporti na maika mi i ot togava nikvi li4ni ne6ta ne spodelqm![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Не!
само с мама![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
Повечето неща-да. За останалото явно усещат и ме подпитват /особено мамчето/.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз споделям абсолютно всичко с мама, а с тате не винаги защото той често пътува и не си е вкъщи...иначе им имам огромно доверие е ем казвам всичко.
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
между мен и родителите ми има сякаш нещо като бариера и не мога да и споделям на майка например, че имам гадже или неща от този сорт, макар че тя даржи да знае аз се срамувам![]()
Koi e 6tastliv , realno li e, vyarno li e , laja ?
С майка ми си говорим за всичко и всичко и споделям .
Първоначално написано от Ули4на_Превъзходна
ме 2 !!!![]()
The muzic is my rescue!
Не споделям нищо с тях,те не ме разбират. И 1% не знаят как се чувствам![]()
Много рядко.
Суетата.Моят любим грях.
НЕ..личния ми живот не ги интересува..![]()
единственото, което мога да им споделя, е че съседката ги е търсила![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Ами с майка ми,когато не сме скарани можем да говорим като приятелки.Повечето хора,които ни познават казват,че сме повече приятелки отколкото майка и дъщеря.И аз мисля така и за това и споделям повечето неща.Дава ми съвети,но тъй като слуха ми си има избирателна пропускливост не винаги ги следвам.Прекалено личните,обаче не и ги споделям (=
не мога да споделям всичко с тях освен за оценки и някакви по-повърхностни неща.. те така или иначе после научават отнякъде и ме питат: ти що не каза? и аз измислям нещо и готово.
В едно издание на Дисни:
- "Аладине, кучи сине!"Първоначално написано от SuNsEt
Да, споделям с тях, е разбира се не им обеснявам за първата целувка и за някои други простотии, но останалите неща да. Защото те са хората, които ще ми дадат най-добър съвет, щот са единствените които не ни мислят злото, а в приятелите винаги има доза завист или нещо от сорта, макар и да е малко или невидимо.![]()
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
Не. Много рядко с баща ми. Не харесвам родителите си. Но казвам почти всичко на чичо и леля.
"Совите не са това, което са.."
Много малко.С тате по мога да си споделям, тъй като той не ме разпитва в мега малки подробности, докато майка ми е...
Stay up all night with the stars *