.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    lonely angel
    Guest

постоянно си мисля за него..

Taka mn haresvam 1 momche.Toi ne e ot moq grad i idva samo za vakanciite,no az mn go haresvam.Ne se poznavame lichno,no v 1 ot saitovete za zapoznanstva si pisahme malko i posle toi me nameri v skype i si 4atihme...Toi nz za simpatiite mi kum nego,no se 4udq dali ima smisul da razbira,za6toto mn burzo se privurzvam kum daden 4ovek,a i da go vijdam samo vakanciite...Ta molq vi posuvetvaite me kakvo da pravq,mn sum oburkana i postoqnno mislq za nego Molq vi da mi dadete suvet [-o< [-o< [-o<

[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
    7 точка от правилника!

Град
    pLaZmA wOrLd
    действай това че сте от различни градове изобщо няма значение
    ако ти кажа че моята любов е в друг град но това е положението

Любов без близост няма.Ако мислиш ,че и така ще стигнете до някъде -действай.Само ти си знаеш .
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Guest
    gadni4ko

Guest
    gadni4ko

Guest
    vruzkite ot razstoqnie sa obre4eni mila no ti si dlujna da mu kaje6 ako naistina go haresva6 aide uspeh

ma moje puk i da izleze ne6to

lonely angel
    Guest
    E da vuzmojno e i da izlezne,no ako nishto ne stane posle 6e mi e super gadno...ohh

Цитирай Първоначално написано от tuka6na
    Любов без близост няма.Ако мислиш ,че и така ще стигнете до някъде -действай.Само ти си знаеш .
    Аааайде пък да няма! Има разбира се... само че и 2мата трябва да са готови на това...
    И не говоря наизуст, а като човек, който вече го е изпитал...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Abe po dobre da ne razbira. Nqma smisyl ne e zaradi raztoqnieto, ami prosto po dumite taka si mislq.
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

абе разстоянието повече ли е от 25 км връзка трудно може да има....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен
    Град
    София
    Ами всичко е много хубаво.Хубаво е ,че имаш симпатии и т.н. Но едно е странно-вие не сте имали пряк контакт..!Може да ти е симпатичен,да имате общи теми эа раэговор,да ви е приятно да си кумоникирате по чата,но не сте се виждали!Това е доста важно...!Първо,че не энаеш кой стой от другата страна (имаше една такава реклама ).Второ,понякога в чата всичко върви супер,а на живо нещата не са същите.Тоест ,эа да раэбереш дали найстина е това,эа което го мислиш ,трябва да се видите на живо...не эалагай на снимки и чатове.Иначе съветът ми е първо да се видите,когато си дойде,пък после ще решиш какво да правиш.Първо се вижте,това е най-важното.
    [size=7][b][u]fosse cos

Главата напреде аз съм така спокс мене и мойта приятелка не делят 250 км ама любовта кво ли не прави пак и скоро заминава за виена ся ще ходя да я изпратя и така ДЕЙСТВАИ

vij mila deistvai i jivei za miga ne se 4udi kakvo 6te stane po natatuk.az imah ne6to podobno i su6to si padnah po edno mom4e ot selo kudeto hodeh samo prez vakanciite.toi su6to si padna po men.lqtnata vakanciq bqhme zaedno posle kato si zaminah se razdelihme i produljihme na pred,sledva6tata vakanciq pak ne6to podobno i taka.i na dvamata oba4e ni be6e malko kofti 4e nemoje da sme zaedno 6toto sme ot drugi gradove,no eto 4e toi vze 4e se premesti da u4i v moq grad i suotvetvo i zajivq tuka taka 4e..nikoga neznae6 kak moje da se oburnat ne6tata.po dobre deistvai sledva6tiq put ako go vidij i ako znae6 4e i toi ima ne6to kum teb.trugnete puk kato si zamine6 produlji napred i prosto tva 6te ti ostane edin mn hubav spomen i sledva6tata vakanciq ako i dvamata se o6te ste svobodni moje pak da probvate .prosto jivei za miga

Град
    pod liubimata
    Нема се косиш! Живота не е само любов !
    След време като завършиш и почнеш да бачкаш, ще се смееш на проблеми като тоя
    my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Цитирай Първоначално написано от tuka6na
    Аааайде пък да няма! Има разбира се... само че и 2мата трябва да са готови на това...
    И не говоря наизуст, а като човек, който вече го е изпитал...
    Мда ,ясно ми е за какво говориш.Но не говорим за започнала вече връзка и да се наложи да се разделите за някво време да кажем,а до колкото разбирам нещо тепърва започващо по този начин,което за мен си е безперспективна връзка.; )
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    vruzkite ot razstoqnie sa obre4eni mila no ti si dlujna da mu kaje6 ako naistina go haresva6 aide uspeh
    absolutno ne sam saglasna.s moita lubov jivehme na 300 km az v pld toi v bansko ama ei sq sled 15 dena shte idva da jivee pri men.zaedno sme po4ti ot godina i go obi4am bezymno.taka 4e yspeh opitai it opit glava ne boli
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от rad_ina_90
    давай! няма значение че ще се виждате толкова рядко,важното е че ще сте заедно !

ponqkoga e po vajno da znaesh 4e nqkoi nqkade te obi4a da znaesh 4e misli za teb otkolkoto da e na raka razstoqnie oba4e da si milsi za dryga.blizostta ne vinagi e garancieq za hubava vrazka ponqkoga ne razstoqnieto te kara da se 4yvstvash sam i samoten ne kazvam 4e nqma da ti lipsva oba4e pak sha znaesh 4e izpitva neshto kam teb.
    tva si e moe mnenie
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ти решаваш дали да му кажеш за чувствата си.Ако смяташ,че не може да излезе нищо между вас,защото той е от друг град недей да се измъчваш,а потърси друго момче.Но ако наистина го харесваш толкова много давай.Не губиш нищо.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

lonely angel
    Guest
    Presley`n`Sum Пуснато на: Пон Авг 27, 2007 9:30 am Заглавие:

Ами всичко е много хубаво.Хубаво е ,че имаш симпатии и т.н. Но едно е странно-вие не сте имали пряк контакт..!Може да ти е симпатичен,да имате общи теми эа раэговор,да ви е приятно да си кумоникирате по чата,но не сте се виждали!Това е доста важно...!Първо,че не энаеш кой стой от другата страна (имаше една такава реклама ).Второ,понякога в чата всичко върви супер,а на живо нещата не са същите.Тоест ,эа да раэбереш дали найстина е това,эа което го мислиш ,трябва да се видите на живо...не эалагай на снимки и чатове.Иначе съветът ми е първо да се видите,когато си дойде,пък после ще решиш какво да правиш.Първо се вижте,това е най-важното.

Nie sme se vijdali po ulicite adski mn puti,no ne se poznavame li4no...
    Blagodarq na vsi4ki za mneniqta do tuk,nadqvam se da ima o6te
    No ima 1 problem,ako re6a da mu kaja 4e go haresvam nz kak,za6toto dosega nikoga ne sum pravila purvata kra4ka,a i sum mn sramejliva,kogato stava vupros za mom4eta

Guest
    Ami macko i az kato drugite moga da ti kaja samo da deistva6,za6toto jivota e samo 1 S16to s1m izpadala v podobna situaciq i ne sgre6ih kato mu razkrih kakvo 4ustvam k1m nego \/ aide davaite i o6te s1veti na mackata-ob1rkana e...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си