- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо не може момичетата да правим SEX като момчетата???
az sum na mnenie 4e seki koito vurti po 2ma e kurva, nezavisimo dali e mom4e ili momi4e
draznat me i si4kite koito se praskat koito im padne
draznat me i teq koito smenqt gadjetata prez 1 mesec
ne im zavijdam, naprotiv, sujalqvam gi, za6toto po4ti si4ki sa nqkvi neosuznati puberi i gi interesuva samo sex-a, no se radvam 4e pove4eto sa takivaima po-malko svesni mom4eta i po-malko konkurenciq, po-malko svesni momi4eta i trudno se namirat, no si zaslujavat turseneto, vupreki 4e s priqtelkata mi se namerihme slu4aino, no tva sa podrobnosti
![]()
tazi tema e komentirana bezbroi mn pati ne samo vav foruma,a po princip,nqma konkreten otgovor,nqma i da go otkrie6
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
И така ще си остане за жалост...Първоначално написано от Made_of_Pain
![]()
Първоначално написано от Insulter
![]()
ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!
абе,просто не трябва да ви дреме кво мислят за вас :P
хората така са възприели това правило. нищо голяма работа! оказва се че ние имаме по голямо достойнство!
[b] За съжаление виндги е било така и така ще си остане! И аз съм против тфа!а и не ми пука какво мислят хората щом искам да съм курва такава 6те съм си!!!
taka e zashtoto edno momi4e vinagi moje da hvani nqkoe mom4e za da pravqt sex a pri mom4etata e po slojno
i love the the KOF 2007
awe kato iska6 da se ebe6 postoqnno bes da ti kajat kurva.. togava kato doida pri tebe i ti kaj aai sa ebem ne da mi zabii6 6amar mi kaji "kade" ;] .. vi6 kfa e raslikata pone 7 4oeka ti go obqsniha .. i ti pak prodaljava6.. puskaite i vie na vseki kakto mom4etata i togaa nqma da vi vikame kurviПървоначално написано от MeGiTyY
![]()
JiveI TaKa 4e KaTo uMreSh: GaRVanITe Da Gra4aT,KuRvITe KraV Da Hra4aT a qkITe PuTkI Za TeB Da Pla4aT!!!
A така крем4е, и аз не го одобрявам, но всеки има право да прави каквото си иска.Първоначално написано от krem4et0
![]()
въпроса не е ф тфа да спиш с непознати а с момчета с които ходиш говора за поече от 2 ... е кво ако ходиш с едно момче 1 2 месеца смиш с него е ако са 2 3 за толко време кво не тряа ли да го праиш?!?
Neka ne popravqme gre6kite ot minaloto,a da poemem otgovornost za bude6teto!!
Аре четете и коментарите на момчетата,бе!Колко пъти казахме едно и също,а никое от момичетата не коментира по това...Всяка си знае"така е било и така ще си остане","те са курви","и мене мноо ме дразни тва","ше бъда кват си искам"Айде бъдете курви и цял живот никой няма да ви възприема на сериозно,нито пък някой ше има истински чувства към вас
Кеф голям,нали?Просто сме коренно различни!
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!
Am imashe podobne tema... no naistina ne e pravilno.. Momche,koeto spi s mnogo jeni e PICH.. a momiche, koeto go pravi s mnogo myje/momcheta.. e KURVA.. no mashe edna mnogo hubava prikazka.. razlikata mejdu KUCHKA I KURVA.. KURVA e tazi koqto puska na vsi4ki.. a KUCHKATA - na vsi4ki, osven teb.. prosto pove4eto myje tretirat jenata kato seksualen obekt i .. osnovnata im cel e da q vkarat v legloto.. i kogato im pusne za tq ve4e e lesna.. kurva i t.n... a pyk jenite.. zavijdat na edno takova momiche koito moje da ima vseki myj koito si poiska i postavqt takiva "opredeleniq"...Първоначално написано от MeGiTyY
no spored men ne e pravilno
![]()
Не забравяй, че в манталитета на обществото все още има остатъци от каменната ера..Първоначално написано от MeGiTyY
Колкото и да върви света към еманципация, двойния стандарт винаги ще съществува
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Ъ. Сложно било. ОправданияПървоначално написано от Don_mani
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Еми, това е защото на момичетата повече им пука кво мислят за тях. Момчетата не ни интересува кой за кви ни мисли и за това са се отказали да ни обиждат такаА пък на някоя кат и' кажат ку*ва и вече АУУУ тавана падна... ем кво ви пука дали ще ви мислят за такива?!
![]()
With every new day
Your promises fade away
It's a fine day to see
Though the last day for me
It's a beautiful day...
Така е, важното е да не си курва. ”Когато те обиждат и е лъжа - смей се, ако е истина - поправи се”.Първоначално написано от meaningless
nap1lno s1glasna s1m s tvoito mnenie \Първоначално написано от sladursko_tigar4e
/
РаЗлiЧНа сЪм Да И кФо оТ тОВа пРоБлЕм лИ иМа?!?!!КаЖи Го СеГа! НяМа Да СпИрАм щЕ дЕйСтВаМ дОкРаЙ,ДрУг Не ВзИрАм ЖиВоТа Е РаЙ!нЕ мИ пОмАГаЙ аЗ мОгА сАмА МиСлИ мУ тИ-аЗ нЯмАм ЦеНа!!!
Кой както се уреди![]()
to4no =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Don_mani
nqmam ni6to protif nimfomankite![]()
Хаха оправдание билиПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Ти да беше момче щеше да видиш
![]()
Защо не можете да правите секс като момчета? .... защото не сте момчета и няма и да бъдете![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
За мен всяко момиче, което си ляга с много момчета си е курва и също така всяко момче, което си ляга с много момичета е женкар ... нема никфи газари и никфи пичове![]()
>>> House Music <<<
И кой ти каза, че момчетата могат да правят секс със всяка ?!Първоначално написано от MeGiTyY
Думата "курва" има и мъжки род - "курвар".
Mojete koi e kazal 4e nemojete ... Pravete k'voto iskate no te overqvam 4e ako si vida gadjeto da se ... s nqkoi 6e go s4upa ot boi onq a s neq 6te skysame
Скоро даваха по абе не помня канала беше някъв документален филм.Та пропускам подробностите,но хората които го правеха бяха погледнали като цяло живота на един женкар и една курва.
И накрая се стигна до извода,че ако мъжат е женкар от малък той си остава такъв цял живот,създава семейство изневерява..и т.н. При жената се оказа по сложно,след време когато вече трябва да има дом,работа,семейство,човек които да я обича,тя продължаваше да е курва.Общо взето които си е курва курва си остава за цял живот.![]()
А по темата. Ми никой не е казал,че момичетата немогат да си лягат с всеки. :] Просто в историята на нашата нация(за другите нз) се е създало едно неписано правило,жената когато се жени да бъде девствена и т.н. Ама т'ва е било в миналото,тогава е имало по-голям контол на родителите и така се е запазило и до днес.Макар,че трудна да намериш таква жена,но.. Демокрация е всеки може да прави каквото си иска и после да си носи последствията. А при мъжете секса е по-лесен,сваляш гащите,свършваш работа и си заминаваш (поне аз го виждам така),докато жените (като по нежни) вкарват повече чувства(предимно любов) преди да си легнат с някой.Е изключвам случайте когато всички са пияни.
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.