- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сексуално насилие
zdraveite... znachi moqta istoriq... e malko... straanna no iskam pomosht.. Znachi.. stanah na 15 i dignah kupon v nas... bqhme mnogo hora i se napihme super zdravo.. Imam priqtel ot 3 meseca.. no ne sme go pravili.. toi syshty beshe na kupona .. natiskahme se super zdravo no do sex ne se stigna...Vsichko beshe mn hubavo kato edna malko prikazka..No kuminaciqta doide kogato vsichki gosti si trygnaha.Az bqh mn piqna, maika mi ne beshe v nas-beshe v komandirovka, brat mi syshty go nqmashe... togava v nas ostanahme samo az i bashta mi... trqbvashe da pochistim.. no toi zapochna da me gali tuk tam dokato se mycheh da pochistq padnalite neshta po zemqta.Popitah go kakvo pravi a toi ne kaza nishty a prosto me celuna.Bqh tolkova piqna che ne se otdrypnah..problema e tam.. che vsichko koeto se sluchi onazi nosht mi haresa... toi me hvana na ryce i me zanese v spalnqta...Do togava az ne bqh spala s momche... beshe mi za pyrvi pyt.. i ne me bolq zashtotobashta mi beshe mn nejen s men. Kogato me sloji na legloto me subleche i me galeshe nejno po gyrdite, posle sleze nadolo i me celuvashe na sqkyde...Sled tova se stigna do poloviq akt.Na drugiq den vse edno ne se b eshe sluchilo nishto no vecherta toi otnovo mi naletq.Opitah se da go otblusna no toi me prinudi da go napravq.Na drugiq den maika mi se pribra bratmi sushto.. sqkash se bqha nagovorili.Tova beshe edno golqmo spasenie za men... no seki pyt kogato ostana sama s bashta mi toi me prinujdava da spq s nego...Nz kakvo da pravq... Dali da kaja na maika mi? i na priqtelq mi? posuvetvaite me kakvo da napravq.. tova ne e ot onezi lujlivi prizivi za pomosht az naistina se nujdaq ot golqma pomosht i podkrepa... ;( kajete mi kakvo da pravq.. molq viii!!!
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Еми кажи на майка ти много ясно .. До кога мислиш да търпиш тфа .. А и как може да ти хареса с баща ти .. Къф човек сиМайкоо кфи хора има .. (дано темата не е ебавка) ии без да се обиждаш аама баща ти има психични проблеми .. На къде отива тоя свят ..
![]()
Любовта няма граници .. :>
lele . Razbirase vednaga kaji na maikati ..... ba6ta ti e izvreten![]()
![]()
vednaga kaji na maika ti
emi nqh piqna... zatova mi haresa.. no veche toi prekalqva,...ne moga poveche da kriq ot vsichki tova koeto se sluchva... no me e strah da kaja zashtoto moje da mi posegne neshto...![]()
баща ти е сфършил за смяна ене знам след такава постъпка не бих му казал нито дума.. а и кажи на маика ти задължително
![]()
![]()
тиХо Ся
Няма да посегне! Просто веднага кажи на майка ти ! И сичко ще спре със сигурност !Първоначално написано от Анонимко
Абе айде моля ти се .. Не се оправдавай с тфа че си била пияна .. Тфа е баща ти все пак .. Казвай веднага на майчето и уредете легло на баща ти в лудницата ..![]()
Напълно Точно казано !Първоначално написано от BaByLisS
a na priqtelq mi kak da kaja... toi sig shte me zareje ako razbere... a tva za maika mi.. i to shte e trudno.. ne se znae dali shte mi povqrva zashtoto bashta mi bi q ubedil che luja samo za da se mahne ot vkyshti
Ами първо кажи на майка ти пък после на приятелят ти ако искаш ако не си трайсеедно не е ставало нищо ,но на майка ти задължително !
Ама това биологичния ти баща ли е боже ако аз бях на твое място директно го погребвам жив![]()
![]()
Оф бе Боже мили .. Ми не казвай на никой и си търпи извратените истории на баща ти .. Не че тфа може да се нарече баща ..![]()
da biologichniq mi bashta e![]()
Мали маце незнам как да ти помогна напрао ми стана някво никво заклевам се ем опитаи да споделиш с майкаси ако нети повярва което е мн вероятно ако сам аз ще избягам .... не че е решение ам!!![]()
Това е сексуално насилие. Случилото се е ужасно! Задължително уведоми майка си, тя е един от хората, които могат да вземат адекватно решение, кажи и на приятелят си, ако те обича, то той ще те разбере и определено, ще получиш подкрепа от него.
http://teenproblem.net/f/viewtopic.p...df5a0abb528e7f
Разгледаи тази тема, тук, че откриеш правата си, както и телефони на някои от които спокойно можеш да се обадиш.
http://www.stopech.sacp.government.bg
Този линк, също може да ти е от полза.
Дано темата не е е****а.
Успех!!!
Ебаси ебавката![]()
![]()
![]()
А лелеее къв е тоя човек бре![]()
![]()
![]()
Веднага се оплачи на майка ти,на приятеля ти и изобщо
ВЕДНАГА сподели с близките ти,тоя да го изселат направо ...
Да посегне на дъщеря си ... нз просто![]()
![]()
![]()
Мен ми се струва поредната шегичка но има и такива хора на планетата за жалостми само едно мога да ти кажа: ТЪРСИ СИ ПРАВАТА
Сори за грешката там на тАрси
И какво ? Искаш да ми кажеш, че баща ти е бил на купона у вас и ви е оставил да се напиете като говеда ? И после е правил секс с теб ?
Remember... all I'm offering is the truth. Nothing more.
You can always find me in skype: jerry_borislav
http://borislav.act4trees.com/
О, Боже мой... Кажи на майка си, какво чакаш? Това, което се е случило е истински ужас...![]()
![]()
![]()
Нямам думи...
![]()
Обади се на милицията!
Кажи на майка тиА на приятеля ти ако не искаш не е нужно да му казваш
успех
Не е толкова лесно просто да каже на майка си - най-вероятно я е срам...
Ако е така, се свържи с професионалист - социален работник или нещо такова. Той ще те посъветва какво да правиш ...
Но задължително направи нещо, а не оставяй нещата така!
With every new day
Your promises fade away
It's a fine day to see
Though the last day for me
It's a beautiful day...
Еммм... маи е поредната шега ако не е казжаи на маи4ету пък аку не стане потърси правата си!
ako bashta mi napravi takova neshto s men..vednaga kazvam na maika mi i ako tq ne mi povqrva otivam v policiqta...ili si zemam bagaja i otivam pri priqtela mi..ne moga da si pomislq da tarpq tezi kravosmesheniq ..ujas.tozi chovek nemopje da go narechesh tvoi bashta!
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!