.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    няма значение
    Guest

Въпрос относно оргазма при момичетата

Здравейте.Без да се обеснявам много ще мина директно към въпроса ми.Как да разбера, когато момиче получи оргазъм ? Благодаря.

Лилиту
    Guest
    трудно

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Получавам редовно оргазми-от 1 година се случва при всеки акт. Моят приятел така и така не се научи да разбира кога точно съм свършила. За сега е на фаза разпознаване на момента преди да свърша.........лично аз имам конвулсии на цялото тяло. Повечето момчета имат туптене във влагалището, но аз много рядко. Иначе универсални признаци няма, но все пак свиването на вагинелните мускули, зачервяването и набъбването на гърдите, зачервяването на кожата, обилната секреция..........това са по-общите белези!

Има много такива теми...ползвай търсачката.... И много постове има в тях...аз дори съм писала в една подобна....

i az bqh puskal takava tema, i az ne moga da razpoznavam pri sega6nata mi priqtelka, na biv6ata mojeh, ama na taq ne stava, prosto i kaji da ti kazva kato ti kazva 6te vidi6 kakvi sa i reakciite i posle nqma da se nalaga da ti kazva, az puk imam drug problem, mnogo trudno q dokarvam do orgazum samo s prusti i/ili ezik, az nikak ne moga da q dokaram de, stava ama mnogo rqdko

Супер фен
    ili ako vika mn sa6to e priznak,no nai-dobriqt na4in e da q pita6
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от marina star

ЖЕНО ДОЙДЕ ЛИ

asdasdvsa
    Guest
    A ima li neshto deto teche po vreme na orgazma ? kato spermata pri muja ?>

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Super_Mitio
    Цитирай Първоначално написано от marina star

ЖЕНО ДОЙДЕ ЛИ

Хах ти се базикай ама някой ще вземе да го направи Ю

по темата: и аз първите 3-4 пъти не разбирах ама вече като получи веднага знам (принципно преди това точно почва да диша по-бързо и точно в тоя миг свива очи и затаява дъх )
    Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.

Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.

Guest
    когато ти каже: Вади го искам да гълтам!!!! тогава ебачи трябва да знаите че всичко е готово! Толкоз!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си