.

Виж резултатите на анкетата: Можем ли останем приятели с бившото си гадже?

Гласували
61. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не! =[

29 47,54%
  • Да! =]

32 52,46%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Мега фен Аватара на koalka
    Към бившия ми приятел още изпитвам чувства, това не мога да го отрека.Много неща сме преживяли заедно, доста трудни моменти, но все пак след тази любов, не мога просто ей така да си тръгна от живота му, нито той от моя.А и не искаме. Искаме да си останем приятели и да си поддържаме връзка.
    Съветвам те да не се виждате за известно време, ако се чувстваш наранена и да видиш дали можеш да бъдеш приятелка с него.Ако не се получи, няма начин и най-добре не се виждайте.

ne moje6 da ostane6 priqtel s 4ovek s koito si hodil, vinagi sled tova ostavat 4uvstvs dali ot tvoq ili negova strana
    Zemqta e Zatvor Za Angeli Prestupili Boji Zakon.
    Sega Ti Si Angel, A Az Jiveq Svoqta Prisuda!

Може,разбира се! Проблем има само,ако човекът с който си бил не те е наранил прекалено,или ако сте се скарали жестоко за нещо и това да е била причината за раздялата ви
    Който обича,той не забравя!Който забравя,той не обича!Който обича,a после забравя,той е забравил как се обича!!! ;]

Град
    Варна
    Не гласувах. защото е нещо средно.. зависи най вече от двамата и от връзката, която сте имали.. но по принцип е трудно.. все пак опитай.. нищо няма да загубиш пък дано да стане
    is my religion

Цитирай Първоначално написано от Super_Mitio
    Цитирай Първоначално написано от hforce
    Priqtelstvoto moje da se prevurne v liubov, no liubovta v priqtelstvo nikoga.
    това щях да кажа
    Що бе горе доло сяка 3-та двоика след раздялата си остават приятели
    Fitness Forever

ne, ne moje.teglish mu kurshuma

Град
    V mechtite si
    Да аз съм приятелка с повечето ми бивши гаджета...а и така си близо до него и може би може пак да се съберете
    Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!

Приятелството може да завърши с любов, но любовта с приятелство никога!
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

К'во като сте приятели ? Това не значи,че вече няма да ви боли...ако искаш да забравиш всичко и да продължиш лесно напреде,няма да си оставате приятели,освен ако нямаш за цел да си го върнеш.
    нямам повод да сънувам....

Град
    edno mn hubavo mqsto
    priqtelstvo s biv6o gage
    nene mersi-drug p1t
    ne gi razbiram az tezi ne6ta
    qvno ne s1m popadala na hora s koito moga da si ostana priqtel
    Jivota e predizvikatelstvo-priemi go! Jivota e pesen-pei q! Jivota e me4ta-os16testvi q! Jivota e igra-igrai q! Jivota e lubov nasladi mu se!

понякои път се получава ,друг път не зависи всичко от човека.Но винаги от едната страна ще има чуства а от другата не ,но лошо няма да со останете приятели

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Да,поне за мен

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Истински приятели, не! Просто не може да е същото след като сте били вече заедно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си