Преди 2 дена си обезкосмих гърдите и корема със зелените Veet ленти. Веднага след обезкосмяването се изкъпах и после на 2-3 пъти си намазах гърдите и корема с риванол (не посмях със спирт, защото щеше много да щипе). Може би още след 2 часа започнаха да се появяват малки червени точици, а сега тези точици са си точно пъпки и тук таме имат бели (гнойни) връхчета.
Въпроса ми е следния: Има ли начин пъпките да се махнат .... ако ли не горе долу колко време ще стоят?
Аз съм момче
Ти случайно да знаеш, че не бива да се къпеш веднага след обезкосмяване?!?!!?! За това са пъпчиците! На мен веднъж също ми стана така... Епилирах се и веднага след това се изкъпах...
Сега нз как ще си махнеш пъпките, но друг път просто не се къпи веднага след обезкосмяване...
Ami pup4icite 6te se mahnat da sedqt nia-mn 1 sedmica.no shte se mahnat osven tova sled epilaciq ne se mie obezkosmenoto mqsto pone 12 4asa.Kato se epilirash,si slagash neshto mazno ne i krem ako iskash nqkakvo bebe6ko olio 6te svarshi 4ydesna rabota.A sled tova i pudra mojei bebe6ka.