Цитирай Първоначално написано от Анонимко
1 отслабването е цялостно и то никога не може да е частично и наи често е точно там където не го желаем ! То става с много спорт - най вече за зоната където имате проблем. Спорта е бягане по половин час на ден с умерено темпо , коремни преси по 100 на ден на серии , клекове за стягане на бедра по 50 на серии отново и ограничение на храната т.е. без сладко за заместител - мед и 1 път на седмица газирано често окло 4 пъти на ден се хапва но по малко според теглото ! Отслабването за кратко време не е препоръчително поради йо йо ефекта.
И какво каза тука ? Хората те попитаха каква ти е диетата и какво ядеш... как може да даваш съвети като говориш глупости и някой глупав тийн ще ти се върже. И какво значи хапването според теглото ? Аа значи ако съм 50 кг (примерно) да изям 1 лъжица ориз по - малко , а ако съм 60 кг да изям една лъжица повече. И да заместител на сладкото е меда , обаче се употребява с чай в жегите , защото така се изпотяваш и чая препоръчително да е китайския да се ходи в тоалетната. Ама нека да чуя примерно за закуска какво трябва да ям , за обяд , следобедна закуска и вечеря. Тоест направи ми една примерна диета с часове..