.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Мега фен Аватара на Blab
    да, материалистка съм, както всички мои връсници, а за следващите поколения не се и съмнявам.Такъв е светът около нас.

А м/у другото - едно е да си материалист, съвсем друго да ходиш с мъже заради парите им...пфу...второто не е за мен, под достойнството ми е, а и смятам, че сама мога да се оправям в живота.

А какво е да си материалист? На мен лично ми харесва новият ми фотоапарат, но съм минавала без него много години и мога да живея и без него. Мога да живея без много глезотии.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Да си материалист ням нищо общо с любовта. Аз примерно вечно търся как да се облажня някак си. Това е винаги да търсиш материална изгода.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

А тогава защо темата е в този форум?

Никога не съм била материалистка. Финансовото положение на момчето не е от значение за мен.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    А какво е да си материалист? На мен лично ми харесва новият ми фотоапарат, но съм минавала без него много години и мога да живея и без него. Мога да живея без много глезотии.
    http://www.istinataotvadmateriata.co...olutebeing.htm

ако определението на автора за "материалист" приемем за вярно, то не съм ни най-малко..."всичко е химия" не е за мен...способна съм да изпитвам чувства, да дискутирам и т.н. и т.н.

аз под "материалист" разбирам човек, който се радва на материалните неща и те са неизменна част от живота му, да не кажа водеща

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    Zavisi kakvo e momi4eto.Ako e nqkoe s po-golemi vazmojnosti ne moje da si pozvoli da e s nqkoi bez kinti,ne za6toto e naduta,a zashtoto samoto mom4e nqma da se 4ustva dobre v neinata kompaniq.Ako primerno tq iska da ide nqkade kadeto trqbvat pove4e kinti kakvo 6te kaje toi "nqmam pari" taka li?Ne mislq,4e 6te mu e mn komfortno...
    Next Time I`ll be True...

Ако от това зависи дали съм материалистка.. Бих казала не, защото авера ми е безенджия.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Голям фен
    Град
    на луната
    Цитирай Първоначално написано от kameliqbaby
    Zavisi kakvo e momi4eto.Ako e nqkoe s po-golemi vazmojnosti ne moje da si pozvoli da e s nqkoi bez kinti,ne za6toto e naduta,a zashtoto samoto mom4e nqma da se 4ustva dobre v neinata kompaniq.Ako primerno tq iska da ide nqkade kadeto trqbvat pove4e kinti kakvo 6te kaje toi "nqmam pari" taka li?Ne mislq,4e 6te mu e mn komfortno...
    Съгласна съм с това! А колкото до мен, да до известна степен съм материалистка. Не се гордея с това си качество (ако въобще може да се нарече качество), но това е !
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Естествено, че бих предпочела богаташче. Но никога не съм тръгвала с момче, заради финансовото му положение, колкото и изкушаващо да е.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    СофиЯ
    Абе аз като го обичам толкова много , че всичко бих направила за него... Та кво значение има дали е богат или не..
    Пфффф темата ми се струва безсмислена!

По принцип не гледам това..но няма лошо ако е с повече пари хах..познам много момичета които се хващат с много богати момчета само заради парите им ..всички го знаят и отстрани изглеждат смешни ..но да правят каквото си искат

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Аз не съм.Мисля,че т'ва не е от значение...
    +1
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    ne,vajni sa 4uvstvata
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

не съм материалистка но естествено се радвам на по скъпите подаръци
    Ако някой ден без теб остана аз няма да бъда повече човек.Аз ще бъда труп с дълбока рана за която няма да намеря лек!

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Не обичам да ходя с мъже, които имат много пари!
    Let The BEAT Control Your Body

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    4esno kazano DA ,materialistka sam NO! OT DRUGA GLEDNA TO4KA, KOQTO NQMA NI6TO OB6TO S 4OVEKA DO MEN, I S LUBOVTA!!!!! Materialistka sam ot takava strana 4e iskam da postigna ne6to v jivota si, i ne moga da se primirq s tova koeto imam na momenta.... iskam vinagi da ima gradaciq(za sega ne v pari4en plan),pone do edno opredeleno nivo.no ima i ne6to drugo, nejelaq i ne iziskvam ot partniora si sa6toto! ako go ima- ok,ako go nqma pak -ok. mn po vajno e otno6eniqta na dvama du6i ot kolkoto materqlnoto
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен Аватара на koalka
    Все пак тия партита, коли и кинти все някога ще ти омръзнат.Нямам нищо против да ги има, обаче човека до мен наистина да ме обича и цени, а не да не ми обръща внимание.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv

Re: Материалисти ли сте?

Цитирай Първоначално написано от ArTanDra
    Цитирай Първоначално написано от Conrad
    Ако едно момче или момиче освен че Ви привлича физически и да кажем че харектерът му/и Ви допада, ще бъде ли от значение неговото материално положение .Все пак ако ходите с момче с кинти това означа по голям купон,партита ,дискотеки ,коли и т.н ,а ако човекът е финансово зависим повечето неща отпадат.Отговорете честно ,не бъдете дяволчете с ангелски криле

Не съм материалистка , ама не искам да е по - беден от мене. Ще се комплексира.. ще иска един път да плати сметката ( на първата среща) , а няма да може и ще е кофти. Или примерно няма да може да излезе за едно кафенце , защото парите не му достигат. Иначе съм против колите , злато , дрехи боклуци мразя някой да си вдига самочувствието заради тези неща , ама колите най - много ми пречат

Фен
    Град
    Sofia
    Повече ще се зарадвам ако разбера че дадено момиче ме обича истински и държи на мен от колкото на пари,коли и т.н.

Аз не съм срещнала голямата любов и когато я срещна няма да има значение дали има пари.
    Иначе сега докато още съм малка и мога да правя почти всичко, което си пожелая ако две момчета са ми симпатични, но едното има пари, кола и златни ланци, а другото е ...хмммм... голо като пушка много е ясно кой ще избреа! Докато няма любов ще искам пари и коли!
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Град
    The endless river
    не много ясно.........та нали най-хубавите неща немогат да се купят с пари.
    The grass was greener
    The light was brighter
    The taste was sweeter
    The nights of wonder
    With friends surrounded
    The dawn mist glowing
    The water flowing
    The endless river

Forever and ever

Град
    V mechtite si
    Ако кажа че несам ще излая...
    Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!

Град
    V mechtite si
    Цитирай Първоначално написано от Polinkaaaaa
    Ако кажа че несам ще излая...

Sorry исках да кажа
    Ако кажа че несам ще излъжа...
    Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!

Цитирай Първоначално написано от Polinkaaaaa
    Sorry исках да кажа
    Ако кажа че несам ще излъжа...
    И пак в изречението има 4 грешки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си