- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Новите филми
Не пускам тази тема за да искам съвет за някое ново филмче. По друга причина я пускам , защото съм бяснаИзгубиб 1 час от времето си да гледам една простотия (филма беше I know who killed me с Lindsay Lohan нов е 2007) и са зачудих защо правят такива филми. Пълни боклуци са , не успях да схвана историята на режисьора и защо трябва да му вниквам в болния мозък ? Филма се води уж трилър , а се оказа "как да се заколиш" и защо жанровете се видоизмениха и това е поредният тъп филм от 2006 насам , обаче само едно нещо не разбирам защо тези филми са касови и защо всички казват , че са много хубави и дълбокомислени. Актрисата ли го прави такъв или какво? Друг филм на който съм бясна е Хари Потър (говоря за Орденът на феникса) нищо не разбрах и ако някой не е чел книгите и той няма да разберем направен е некадърно - филма си изгуби магията , а защо му правят такава реклама като повечето ще останат разочаровани.. мога да кажа още много некадърни филми с голяма реклама , само искам да попитам защо според вас филмите вече не струват?
П.С. Сори за дългият пост , човек като е ядосан не знае какви ги дрънка.
И аз така мисля толкова трудно се намира свестен филм,а рекламата е може би,защото незнам си кой известен актьор участва и затва.Просто и аз обичам триларите и почти нищо от тва което правят не ми допада,а иначе си обичам много комедийте,но от 1 година насам не съм видяла някоя да ме разсмива кат хората/само its a boy girl thing и други подобни,но те са си класика в жанра/ става на въпрос,че просто няма хубави комедий всякаш.![]()
![]()
![]()
![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
От тази година има няколко добри попадения (за мен!) сред комедиите: Epic Movie/Епичен Филм, Code Name: The Cleaner/Кодово име: Чистачът, Mr Bean's Holiday/Ваканцията на Мистър Бийн и Firehouse Dog/Пожарникарско куче.
От трилърите: The Hills Have Eyes 2/Хълмовете имат очи 2 и Fracture/Счупване.
Тотална боза: Ghost Rider/Призрачен ездач
ПП. Междудругото свалила съм си Marco Polo/Марко Поло и мисля да го гледам утре или тази вечер. Някакви впечатления?![]()
drugi dobri nqma li .. tezi ve4e gi gledahПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
... i az ve4e nz kakov da gledam. Gledam po 2 puti na den v arenabg.com no ni6to novo pod slunceto ..
![]()
Този Fracture и на мен доста ми допадна. The Hills Have Eyes 2 все още не съм се престрашила да го гледам![]()
Други хубави филми за мен са The Hitcher ("Стопаджията"), 28 Weeks Later ("28 седмици по-късно") и 300. The Messengers ("Предвестниците") също не е лош.
Онзи, в който участва Ледения - The Condemned ("Осъденият") май беше - като идея е добър, само дето не съм фенка на главния актьор![]()
The Number 23 ("Числото 23") ми беше леко странен, така и не успях да реша дали ми е харесал.
На "Умирай Трудно 4" ходих на кино, невероятно беше, но едва ли ако го бях гледала вкъщи щеше да ми направи такова впечатление..
"Ултиматумът на Борн" е хубав ако не си гледал предишните части, иначе няма нищо ново или оригинално, с което да те грабне, и на мен някак си не ми беше чак толкова интересен![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Е забравяме летния хит "Карибски пирати:на края на света" и честно казано филма беше страхотен (не колкото предишните чести,но наистина си заслужанаше)
ох, а аз не мога да проумея защо, по дяволите, се спукват да правят т.нар. "ужаси"...
"Пропукване" и на мен ми хареса...май само той, а не... и
Sherrybaby(2006), Mission impossible 3, Failure To Launch, Hard Candy.
Имайки в предвид колко филми се снимат годишно...![]()
От новите филми за 2007 на мен ми хареса ALPHA DOG-по действителен случай е и мисля че са оспяли да пресъздадат добре филма.А Джъстин е толкова сладак....
s@m0 s@s edn@ celuvk@ m0g@ @z d@ te p0b@rk@m,s@mo s edin p0gled mislite ti 6te 0b@rk@m,s@m0 edn@ n06t i 6te te p0dludq.Pred4ustv@6 li t0v@ k0et0 6te ti pri4ini@...