- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Българките - най-сексапилните жени в света
ФактПо-хубваи от нашите няма
![]()
hah MI mn qsny nie sme velik ama se pak ne ni digai samo4uvstvieto 4e posle 6e se 4udite kfo da praite![]()
POZNAWAM KOZUNAK !
'Арни жени, силна ракия и вкусно кисело мляко - какво повече му трябва на човек?..
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Ми Чи кЪ![]()
Наще каки са най-яки
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Съгласен! :P
With every new day
Your promises fade away
It's a fine day to see
Though the last day for me
It's a beautiful day...
qki ma tupi![]()
тука спор нямаНашото си е нашо и си най-добро (пък и другите си го признават де,то е забележимо)
![]()
![]()
да питам, вие виждали ли сте други жени освен българки КАТО ИЗКЛЮЧИМ НА СНИМКА? - не.
затова моля ви не даваите 'експертно мнение' има много по-хубави жени от българките, така че моля ви се стига елементарен национализъм.
ти кое не прочрте от 'КАТО ИЗКЛЮЧИМ НА СНИМКА' ?
същите същитеПървоначално написано от trt1989
какви красавици само.Тая с черното цвета на устните и много подчертава очите
![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
Ами, че така де!Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако всички мислят като теб нацията до сега да беше изчезнала!Първоначално написано от boli_me_fara_za_vas
ми мноу ясно че българките ще ви кефят най-много.то други няма да ви пуснат![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
щото не си виждал други?
i az taka mislq!vijdala sam dr jeni,no mislq 4e balgarkite sa nai krasivi s nqkolko izklu4eniq!az ne mislq,4e sam koi znae kolko krasiva,momi4e sam,no sanarodni4kite mi sa nai xubavi!moje da ima i dr krasavici ot dr narodi...ama sa izklu4enie!![]()
![]()
И рускините са много хубавиОсобенно преди 30-35
Ама после кфо им става...
![]()
![]()
Аз съм на теория, че в БГ няма красиви жени, а просто добре облечени. Защото през целия си 20 год. живот съм виждал само 2 наистина красиви момичета. Просто неземна красова ви казвам като кукли барби са!!! Другите просто или са симпатични или добре облечени и наклепоцани. Е например влезте в някой сайт за запознанства и ще видите, че от 1000 момичета само красивите се броят на едната ръка !!!
Баща ми е бил във Франция и там не е видял нито една дори симпатична жена.
Иначе и аз познавам най-много 5 наистина красиви жени и е една от тях е най-добрата ми приятелка. Но замислете се дали в чужбина ще видите повече красиви жени. А за клепането и обличането...трябва да си идиот, за да казваш, че една жена е красива, защото е облечена по начин, който ти допада. Както за мен е красива една метълка, така и е красива една чалгарка.
А замислял ли си се, че може просто да имаш високи критерии? Мен лично често ме впечатляват хора с външността си...и мъже, и жени...даже жени много по-рядко. Но в това няма нищо ненормално.Първоначално написано от 20 m pld
Възможно ли е да бъде по-красиво?
И който не е на това мнение заслужава никоя българка да не му пусне!Първоначално написано от Guderian
По-добреПървоначално написано от Guderian 88!
![]()
Чувал съм, че македонките (от БЮРМ) са много горещи![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Те са българки, затоваПървоначално написано от Communist
![]()
Plusa na bulgarkite(osvem che sa si gotini madami.. nema vtoro mnenie.. nasha kruv sa) e che v chujbina jenite ne se grimirat.. rabotqt po 18 chasa izglejdat na 25 kato parcali.. pone tova koeto az sum vidql,takao chudo naglasena jena e adski redko.. dokato nashite princesi si se podurjat i si izglejdat dobre,e verno che trea rabotime poeche za da ne bachkat te,ama shte se spraim s kvo ne sme se spravqli vuobshte![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!