- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Когато и най-добрата ти приятелка те предаде
Точно така! Щом като е преспала с твой бивш,към когото ти все още имаш чувства,значи е проявила неуважение към теб самата! Имаше мнения,в които се казваше "Ами хайде сега като ти е бивш,никой да не го чука повече"... Естествено,че ще се чука човека,но не и с приятелките на бившото си гадже ... За мен това е неприемливо и е проява на неуважение! Никога не бих го направила,а ако моя приятелка го направи, ще се отдалеча от нея! Някой каза "Радвай се,че си е прекарала готино".. а на авторката дали й е било готино,да гледа бившия си приятел,КЪМ КОГОТО ВСЕ ОЩЕ ИМА ЧУВСТВА,да прави секс с най-добрата й приятелка ..Първоначално написано от Анонимко
Та,приятели няма,има интереси! И тази случка е поредното доказателство на тази теория!
КАКВО ЗНАЧИ "ПРЕДАЛА", БЕ?!
Тя дори вече не ходи с него!
Просто е от ония маниачки на тема притежание![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами постапката и наистина ае малко курвенска но котето е право иначеПървоначално написано от swords1010
Fitness Forever
+1Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Varnenski mu6ennici-V kluba,haskovski dilari-V kluba,Stoli4ni mutri-V kluba,plovdivski igra4i-V kluba.Trarnovski kradci-V kluba,Suteniori ot Ruse-V kluba,Silistrenski djambazi-V kluba,Burgas kade ste???-V kluba!
Благодаря за комплиментаПървоначално написано от Milena_Pld
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
q se sbiite![]()
mi..... ko da se prai SUDBA
поговори с приятелката си и се изяснете ... каквото и да е станало сте (били) приятелки и си споделяте....
Бих се съгласила с този ”синдром на завистливата приятелка” само при доказателства, че тя и друг път е правила подобни неща. Но ние в момента дискутираме единичен случай. Авторката не е и споменавала нейната приятелка да е извършвала подобни ”зли деяния” освен този път.Първоначално написано от brokenhearted_
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
kolkoto i da si mislish che imash istinski priqteli vse nqkogo shte ti zabiqt noj v garba.vapreki che ne smqtam che mnogo e sbarkala shtoto se pak ti e bivsh veche ne ste zaedno.da vqrno gadno ti e no ne vijdam pri4ina..skasa li ste toi e svoboden da se ebe s koqto si iska.ne e li taka?
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Пръсни и тиквоча на тая пача, ква приятелка ти е тоя буклук
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
ne sum suglsna!men tova me navejda na misulta 4e priqtelkatat i go e iskala o6te dokato sa hodili?e tova priqtelka li e?kak moje da se ...s muj na kogoto az sum darjala.ako be6e nqkoi s koito sum bila edna sedmica-da,no s tozi s koito mi e bila nai-dalgata vrazka-NE!Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
чЕСТО ХОРАТА ПРЕДАВАТ ДОВЕРИЕТО, КОЕТО ИМ Е ГЛАСУВАНО, чЕСТО МАЛКИ ГРЕшКИ СТАВАТ ПРИчИНА ЗА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ БЕДИ, чЕСТО ТОЗИ ,КОИТО ДО ВчЕРА СИ НАРИчАЛ ПРИЯТЕЛ, ДНЕС ТИ ПОДЛАГА КРАК, чЕСТО ДОБРИТЕ ОТНОшЕНИЯ БИВАТ ЗАБРАВЯНИ И УСЕщАШ КАК ТИ ЗАБИВАТ НОЙ В ГЪРБА, чЕСТО КОГАТО СПОДЕЛЯш НЕщО С НЯКОИ ТО Е ИЗПОЛЗВАНО СРЕщУ ТЕБ, ЗА ДА ТЕ УЯЗВИ, ПАДАш НА ЗЕМЯТА ОТ БЕЗСИЛИЕ, А ТОЗИ КОЙТО СИ НАРИчАЛ "ПРИЯТЕЛ" ГО НЯМА ДА ТИ ПОДАДЕ РЪКА, ПОНЯКОГА ПРЕДАТЕЛСТВОТО ГОРчИ ДВА ПЪТИ ПОВЕчЕ,КОГАТО НЕ ОчАКВАш ДА ТЕ ПРЕДАДАТ, БЕЗСИЛИЕТО СЕ УСЕщА С ДВОЙНА СИЛА КОГАТО НЕМОЖЕш ДА ЗАщИТИШ ТОВА, КОЕТО ОБИчАш.ПОНЯКОГА ТРЯБВА ДА УСЕТИш ГОРчИЛКАТА В ДУшАТА СИ, чЕ ДА РАЗБЕРЕш ИСТИНАТА ЗА ХОРАТА, НЯМА БЕЗГРЕшНИ ХОРА, НО СПИСЪКА НА ПРЕГРЕшЕНИЯТА Е СТАНАЛ ДОСТА ДЪЛЪГ, НЯМА НЕПРОСТИМИ НЕщА, НО КАК ДА ЗАТВОРИш ОчИТЕ ПРЕД БОЛКАТА, ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА ИЗБОР, НО ЗА НЯКОИ ТОЗИ ИЗБОР Е ГРЕшЕН, ДОВЕРИЕТО ВЕчЕ НЕ Е БЕЗЦЕННО, ИЗМИСЛИХА МУ ЦЕНА. ПРЕГЛЪТНЕш ЛИ ВЕДНЪЖ щЕ ТРЯБВА ДА ПРЕГЛЪТНЕш ВТОРИ ПЪТ, НО ЗАЛЪКУТ ТОГАВА МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ ПРЕКАЛЕНО ГОЛЯМ.... СТАНИ, ВЪРВИ НАПРЕД, СМИСЪЛЪТ НА ЖИВОТА Е БЪДЕщЕТО, А НЕ ТОВА КОЕТО Е ОСТАНАЛО ЗАД ТЕБ, НЕ СЕ ОБРЪщАЙ, НО И НЕ СКЛАНЯЙ ГЛАВА, ТА НЕ Е ЛИ СМИРЕНИЕТО ОПРАВДАНИЕ ЗА МАЛОДУшИЕ, ЗАщИТАВАЙ ПОЗИЦИИТЕ СИ,СТОИ ТВЪРДО ЗАД ТЯХ, ПАЗИ ДОСТОЙНСТВОТО чЕ САМО ТО щЕ ОСТАНЕ НЕПОКЪТНАТО.НЯМА ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛИ ИМА САМО ПОТЕНЦИЯЛНИ ПРЕДАТЕЛИ, ГНЕВЪТ Е СМЪРТЕН ГРЯХ, НО ЯВНО ХОРАТА СА СКЪСАЛИ СЪС ЗАВЕТИТЕ щОМ ВЕчЕ НЕ СЕ ПЛАшАТ, ИЛИ МОЖЕ БИ АДА СЕ Е ПРЕНАПЪЛНИЛ И РАЗчИТАТ чЕ щЕ СИ ОСТАНАТ ТАМ НЯКЪДЕ В НЕБИТИЕТО.
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Май и сама ще успееш да си отговориш на този въпрос.. защо винаги се гледа от тази страна ,че най-добрата ти приятелка те е предала.. какво остава за момчето/гаджето,което си е пра'ило кефа и не се е приТеснило особено от факта,че спи с приятелката ти/или пък най-малко от твоите чувста след като разбереш.. всичко се свежда до женска злоба и завист.. пък и .. мъж за една жена.. НЯМАПървоначално написано от Erica
![]()
Ако трябва да бъда честна.. ще отскубна косъмче по косъмче космите в ушите и носа на всяка моя приятелка, била най-добра или не, която си позволи да ходи с някой мой бивш.. може да звучи грубо,но аз съм такава.. най-малкото ако връзката ни е била сериозна, или поне още изпитвам някакви чувства към него.. за да са ми приятелки би трябвало да ме познават и да знаят какво съм изпитвала към този човек и че макар и приключила връзката ни.. на мен ще ми е достатъчно гадно да разбера ,че някоя се е изчукала с него.. просто не бих го позволила, колкото и да е егоистично... пука ми какво и доставя удоволствие на нея .. но да не е с моя бивш..Първоначално написано от gazarka
Хаха...
Ако всеки бешена този принцип... и след като скъсаш с някой, никой твой познат не бива да го взима, ти представяш ли си, на какъв хал, щеше да е Света?
Тва което говориш е повече от смешно....![]()
Ако трябва да бъда честна.. ще отскубна косъмче по косъмче космите в ушите и носа на всяка моя приятелка, била най-добра или не, която си позволи да ходи с някой мой бивш.. може да звучи грубо,но аз съм такава.. най-малкото ако връзката ни е била сериозна, или поне още изпитвам някакви чувства към него.. за да са ми приятелки би трябвало да ме познават и да знаят какво съм изпитвала към този човек и че макар и приключила връзката ни.. на мен ще ми е достатъчно гадно да разбера ,че някоя се е изчукала с него.. просто не бих го позволила, колкото и да е егоистично... пука ми какво и доставя удоволствие на нея .. но да не е с моя бивш..Първоначално написано от gazarka
Хаха...
Ако всеки бешена този принцип... и след като скъсаш с някой, никой твой познат не бива да го взима, ти представяш ли си, на какъв хал, щеше да е Света?
Тва което говориш е повече от смешно....![]()
Ако го обичаш, съм съгласна..
Ама, ако е само за да се инатиш, понеже еди си кой си си е само твой![]()
Тая тема още ли е жива![]()
Виж ся... не говорим за "света".. аз принципно говоря за себе си .. може би и други са на този "принцип".. идея си нямам.. и тук не става въпрос за всеки срещнат мухльо, с когото си била, ами за човека, на когото наистина си държала или все още държиш.. има разлика.. а и на какъв хал бихме били, както ти казваш.. ами честно казано мен тва не ме интересува.. смятам че всеки си има принципи и сам преценява за себе сиПървоначално написано от Made_of_Pain
![]()
Тфа не ти е приятелка камоли да се нарече най-добра,аз лично ше и бия шута и няма се занимаам с нея шот сал ша са тфараПървоначално написано от ^palavka^
OnLy God CaN Judge Me !
Научи се да се примиряваш с това, че хората са гадни. Мен са ме огорчавали много хора и ми е било кофти...затова вече имам 1 приятелка и толкова. Тя не ме е предавала и ме обича.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Щом ти е бил бивш не виждам проблема.Всеки има право да си изразява чуствата и да прави секс с този с когото реши.Не мога да разбера ти май искаш да контролираш бившия си или какво? Той си решава с кой да спи както и най-добрата ти приятелка.![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Ти си много добра приятелка, щом толерираш подобни неща.Първоначално написано от bEbsI
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Щом ти е БИВШ,не виждам какъв е проблема.А и защо трябва да се караш с приятелката си заради някакво момче?В началото може да се държиш по-резервирано с нея,но после ще ти мине-все пак ти е приятелка.На мен една приятелка ми "отмъкна" момчето,по което много си падах (и тя много добре знаеше,че си падам по него),ама той не беше стока и не и се сърдя.Така че и твоя бивш май не е много стока ... не се ядосвай за глупости и не се карай с нея заради това.![]()