.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    няма приятели, има интереси !!!
    Точно така! Щом като е преспала с твой бивш,към когото ти все още имаш чувства,значи е проявила неуважение към теб самата! Имаше мнения,в които се казваше "Ами хайде сега като ти е бивш,никой да не го чука повече"... Естествено,че ще се чука човека,но не и с приятелките на бившото си гадже ... За мен това е неприемливо и е проява на неуважение! Никога не бих го направила,а ако моя приятелка го направи, ще се отдалеча от нея! Някой каза "Радвай се,че си е прекарала готино".. а на авторката дали й е било готино,да гледа бившия си приятел,КЪМ КОГОТО ВСЕ ОЩЕ ИМА ЧУВСТВА,да прави секс с най-добрата й приятелка ..
    Та,приятели няма,има интереси! И тази случка е поредното доказателство на тази теория!

Супер фен
    Град
    Венера
    КАКВО ЗНАЧИ "ПРЕДАЛА", БЕ?!
    Тя дори вече не ходи с него!
    Просто е от ония маниачки на тема притежание

Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Aз не разбирам какъв е проблема в това тя да се на*бе с твой БИВШ. Това, че ти си се еб*ала с някой, значи ли че никой друг няма право да го чука после? Това твойте са си пълни лигавщини. Я се замисли ти каква приятелка си, щом не те е*е приятелката ти какво иска и какво й доставя удоволствие.
    Естествено. Глупаво е да реагираш по този начин.
    Ами постапката и наистина ае малко курвенска но котето е право иначе
    Fitness Forever

Aз не разбирам какъв е проблема в това тя да се на*бе с твой БИВШ. Това, че ти си се еб*ала с някой, значи ли че никой друг няма право да го чука после? Това твойте са си пълни лигавщини. Я се замисли ти каква приятелка си, щом не те е*е приятелката ти какво иска и какво й доставя удоволствие.
    +1
    Varnenski mu6ennici-V kluba,haskovski dilari-V kluba,Stoli4ni mutri-V kluba,plovdivski igra4i-V kluba.Trarnovski kradci-V kluba,Suteniori ot Ruse-V kluba,Silistrenski djambazi-V kluba,Burgas kade ste???-V kluba!

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: hi

Цитирай Първоначално написано от Milena_Pld
    Aз не разбирам какъв е проблема в това тя да се на*бе с твой БИВШ. Това, че ти си се еб*ала с някой, значи ли че никой друг няма право да го чука после? Това твойте са си пълни лигавщини. Я се замисли ти каква приятелка си, щом не те е*е приятелката ти какво иска и какво й доставя удоволствие
    Ami "pamu4no kote" e napalno prava!Saglasna sam s neq.Dosega ne sam sre6tanala neino mnenie koeto da ne e kazano to4no na mqsto.Super si macka!
    Благодаря за комплимента

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

q se sbiite
    mi..... ko da se prai SUDBA

xXxInSoMnIaxXx
    Guest
    поговори с приятелката си и се изяснете ... каквото и да е станало сте (били) приятелки и си споделяте....

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от brokenhearted_
    ]

Нещастница е тази която ще ти се води най-добра приятелка !
    От логиката на такива егоистки като теб ми е писнало ... Свършиха мъжете,че точно с бившия на бест френдката си ще се наебе.Това,моето момиче,не се наричат желания и удоволствия,а синдрома на завистливата приятелка която доживот си остава комплексарка,не харесва живота си и й доставя извратено удоволствие да взима и изживява по нещо от живота на околните...

За мен най-добрата и истнска приятелка е нещо свято,а не просто човек,с когото ще си запълваш времето...Да,в кой ли свят живея...Но истината е,че ще продължа да вярвам в това.И какво като ми е най-добра приятелка ,трябва де и дам да се наебе с гаджето ми,за да е спокойна след това,че не е изпуснала нищо или пък да не се разсърди?Ако това днес се наричат приятелки...Боже,по-добре да нямам никакви

Тъпа курва
    Бих се съгласила с този ”синдром на завистливата приятелка” само при доказателства, че тя и друг път е правила подобни неща. Но ние в момента дискутираме единичен случай. Авторката не е и споменавала нейната приятелка да е извършвала подобни ”зли деяния” освен този път.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    LuNaTa
    kolkoto i da si mislish che imash istinski priqteli vse nqkogo shte ti zabiqt noj v garba.vapreki che ne smqtam che mnogo e sbarkala shtoto se pak ti e bivsh veche ne ste zaedno.da vqrno gadno ti e no ne vijdam pri4ina..skasa li ste toi e svoboden da se ebe s koqto si iska.ne e li taka?
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Пръсни и тиквоча на тая пача, ква приятелка ти е тоя буклук
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

Супер фен
    Град
    sofiq
    ne sum suglsna!men tova me navejda na misulta 4e priqtelkatat i go e iskala o6te dokato sa hodili?e tova priqtelka li e?kak moje da se ...s muj na kogoto az sum darjala.ako be6e nqkoi s koito sum bila edna sedmica-da,no s tozi s koito mi e bila nai-dalgata vrazka-NE!

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

чЕСТО ХОРАТА ПРЕДАВАТ ДОВЕРИЕТО, КОЕТО ИМ Е ГЛАСУВАНО, чЕСТО МАЛКИ ГРЕшКИ СТАВАТ ПРИчИНА ЗА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ БЕДИ, чЕСТО ТОЗИ ,КОИТО ДО ВчЕРА СИ НАРИчАЛ ПРИЯТЕЛ, ДНЕС ТИ ПОДЛАГА КРАК, чЕСТО ДОБРИТЕ ОТНОшЕНИЯ БИВАТ ЗАБРАВЯНИ И УСЕщАШ КАК ТИ ЗАБИВАТ НОЙ В ГЪРБА, чЕСТО КОГАТО СПОДЕЛЯш НЕщО С НЯКОИ ТО Е ИЗПОЛЗВАНО СРЕщУ ТЕБ, ЗА ДА ТЕ УЯЗВИ, ПАДАш НА ЗЕМЯТА ОТ БЕЗСИЛИЕ, А ТОЗИ КОЙТО СИ НАРИчАЛ "ПРИЯТЕЛ" ГО НЯМА ДА ТИ ПОДАДЕ РЪКА, ПОНЯКОГА ПРЕДАТЕЛСТВОТО ГОРчИ ДВА ПЪТИ ПОВЕчЕ,КОГАТО НЕ ОчАКВАш ДА ТЕ ПРЕДАДАТ, БЕЗСИЛИЕТО СЕ УСЕщА С ДВОЙНА СИЛА КОГАТО НЕМОЖЕш ДА ЗАщИТИШ ТОВА, КОЕТО ОБИчАш.ПОНЯКОГА ТРЯБВА ДА УСЕТИш ГОРчИЛКАТА В ДУшАТА СИ, чЕ ДА РАЗБЕРЕш ИСТИНАТА ЗА ХОРАТА, НЯМА БЕЗГРЕшНИ ХОРА, НО СПИСЪКА НА ПРЕГРЕшЕНИЯТА Е СТАНАЛ ДОСТА ДЪЛЪГ, НЯМА НЕПРОСТИМИ НЕщА, НО КАК ДА ЗАТВОРИш ОчИТЕ ПРЕД БОЛКАТА, ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА ИЗБОР, НО ЗА НЯКОИ ТОЗИ ИЗБОР Е ГРЕшЕН, ДОВЕРИЕТО ВЕчЕ НЕ Е БЕЗЦЕННО, ИЗМИСЛИХА МУ ЦЕНА. ПРЕГЛЪТНЕш ЛИ ВЕДНЪЖ щЕ ТРЯБВА ДА ПРЕГЛЪТНЕш ВТОРИ ПЪТ, НО ЗАЛЪКУТ ТОГАВА МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ ПРЕКАЛЕНО ГОЛЯМ.... СТАНИ, ВЪРВИ НАПРЕД, СМИСЪЛЪТ НА ЖИВОТА Е БЪДЕщЕТО, А НЕ ТОВА КОЕТО Е ОСТАНАЛО ЗАД ТЕБ, НЕ СЕ ОБРЪщАЙ, НО И НЕ СКЛАНЯЙ ГЛАВА, ТА НЕ Е ЛИ СМИРЕНИЕТО ОПРАВДАНИЕ ЗА МАЛОДУшИЕ, ЗАщИТАВАЙ ПОЗИЦИИТЕ СИ,СТОИ ТВЪРДО ЗАД ТЯХ, ПАЗИ ДОСТОЙНСТВОТО чЕ САМО ТО щЕ ОСТАНЕ НЕПОКЪТНАТО.НЯМА ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛИ ИМА САМО ПОТЕНЦИЯЛНИ ПРЕДАТЕЛИ, ГНЕВЪТ Е СМЪРТЕН ГРЯХ, НО ЯВНО ХОРАТА СА СКЪСАЛИ СЪС ЗАВЕТИТЕ щОМ ВЕчЕ НЕ СЕ ПЛАшАТ, ИЛИ МОЖЕ БИ АДА СЕ Е ПРЕНАПЪЛНИЛ И РАЗчИТАТ чЕ щЕ СИ ОСТАНАТ ТАМ НЯКЪДЕ В НЕБИТИЕТО.
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Град
    Eee..bee..Varna
    Цитирай Първоначално написано от Erica
    За историята на авторката съм съгласна,че щом той е БИВШ,тя няма основание да се сърди на приятелката си,че е била с него.

Но аз питам в такива ситуации,когато наистина най-добрата ти приятелка те предаде...тогава как е най-правилно да се реагира?
    Май и сама ще успееш да си отговориш на този въпрос.. защо винаги се гледа от тази страна ,че най-добрата ти приятелка те е предала.. какво остава за момчето/гаджето,което си е пра'ило кефа и не се е приТеснило особено от факта,че спи с приятелката ти/или пък най-малко от твоите чувста след като разбереш.. всичко се свежда до женска злоба и завист.. пък и .. мъж за една жена.. НЯМА
    Никога не спори с идиот,защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи.. по-опитен е..!

Град
    Eee..bee..Varna
    Цитирай Първоначално написано от gazarka
    ne sum suglsna!men tova me navejda na misulta 4e priqtelkatat i go e iskala o6te dokato sa hodili?e tova priqtelka li e?kak moje da se ...s muj na kogoto az sum darjala.ako be6e nqkoi s koito sum bila edna sedmica-da,no s tozi s koito mi e bila nai-dalgata vrazka-NE!
    Ако трябва да бъда честна.. ще отскубна косъмче по косъмче космите в ушите и носа на всяка моя приятелка, била най-добра или не, която си позволи да ходи с някой мой бивш.. може да звучи грубо,но аз съм такава.. най-малкото ако връзката ни е била сериозна, или поне още изпитвам някакви чувства към него.. за да са ми приятелки би трябвало да ме познават и да знаят какво съм изпитвала към този човек и че макар и приключила връзката ни.. на мен ще ми е достатъчно гадно да разбера ,че някоя се е изчукала с него.. просто не бих го позволила, колкото и да е егоистично... пука ми какво и доставя удоволствие на нея .. но да не е с моя бивш..
    Никога не спори с идиот,защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи.. по-опитен е..!

Супер фен
    Град
    Венера
    Хаха...
    Ако всеки бешена този принцип... и след като скъсаш с някой, никой твой познат не бива да го взима, ти представяш ли си, на какъв хал, щеше да е Света?
    Тва което говориш е повече от смешно....

Град
    Eee..bee..Varna
    Цитирай Първоначално написано от gazarka
    Ако трябва да бъда честна.. ще отскубна косъмче по косъмче космите в ушите и носа на всяка моя приятелка, била най-добра или не, която си позволи да ходи с някой мой бивш.. може да звучи грубо,но аз съм такава.. най-малкото ако връзката ни е била сериозна, или поне още изпитвам някакви чувства към него.. за да са ми приятелки би трябвало да ме познават и да знаят какво съм изпитвала към този човек и че макар и приключила връзката ни.. на мен ще ми е достатъчно гадно да разбера ,че някоя се е изчукала с него.. просто не бих го позволила, колкото и да е егоистично... пука ми какво и доставя удоволствие на нея .. но да не е с моя бивш..

Супер фен
    Град
    Венера
    Хаха...
    Ако всеки бешена този принцип... и след като скъсаш с някой, никой твой познат не бива да го взима, ти представяш ли си, на какъв хал, щеше да е Света?

Супер фен
    Град
    Венера
    Ако го обичаш, съм съгласна..
    Ама, ако е само за да се инатиш, понеже еди си кой си си е само твой

Град
    Захарен памук
    Тая тема още ли е жива

Град
    Eee..bee..Varna
    Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    Хаха...
    Виж ся... не говорим за "света".. аз принципно говоря за себе си .. може би и други са на този "принцип".. идея си нямам.. и тук не става въпрос за всеки срещнат мухльо, с когото си била, ами за човека, на когото наистина си държала или все още държиш.. има разлика.. а и на какъв хал бихме били, както ти казваш.. ами честно казано мен тва не ме интересува.. смятам че всеки си има принципи и сам преценява за себе си

Град
    Бургас

Re: Когато и най-добрата ти приятелка те предаде

Цитирай Първоначално написано от ^palavka^
    ...nai dobrata wi priqtelka se naebe s bivshitiq,s kogoto e bila parwata ti nai dalga vrazka.
    Тфа не ти е приятелка камоли да се нарече най-добра,аз лично ше и бия шута и няма се занимаам с нея шот сал ша са тфара
    OnLy God CaN Judge Me !

Научи се да се примиряваш с това, че хората са гадни. Мен са ме огорчавали много хора и ми е било кофти...затова вече имам 1 приятелка и толкова. Тя не ме е предавала и ме обича.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен Аватара на bEbsI
    Щом ти е бил бивш не виждам проблема.Всеки има право да си изразява чуствата и да прави секс с този с когото реши.Не мога да разбера ти май искаш да контролираш бившия си или какво? Той си решава с кой да спи както и най-добрата ти приятелка.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Цитирай Първоначално написано от bEbsI
    Щом ти е бил бивш не виждам проблема.Всеки има право да си изразява чуствата и да прави секс с този с когото реши.Не мога да разбера ти май искаш да контролираш бившия си или какво? Той си решава с кой да спи както и най-добрата ти приятелка.
    Ти си много добра приятелка, щом толерираш подобни неща.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Щом ти е БИВШ,не виждам какъв е проблема.А и защо трябва да се караш с приятелката си заради някакво момче?В началото може да се държиш по-резервирано с нея,но после ще ти мине-все пак ти е приятелка.На мен една приятелка ми "отмъкна" момчето,по което много си падах (и тя много добре знаеше,че си падам по него),ама той не беше стока и не и се сърдя.Така че и твоя бивш май не е много стока ... не се ядосвай за глупости и не се карай с нея заради това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си