Цитирай Първоначално написано от freAk_arKa
Здравейте,от тази учебна година се местя в друго училище... Значи в този клас,където ще съм повече от половината хора ме познават много добре и сме си fr,обаче има едни други,с които не се познавам...та проблема ми е,че те са от по-високомерните и надути,които не понасят някой да им се бърка,така както правя аз като отивам на "тяхна" територия. Като са ме виждали по улиците само подхвърлят разни коментарчета гадни и ме заплашват какво щяло да ми се случи тая година,че нямало да ми бъде лесно... Те дори не ме познават... Хора,кажете ми как да им натрия носовете и да спрат да се заяждат,трябва ли да ги търпя и да чакам сами да престанат или аз да предприема нещо?!
Имах същия проблем и не мисля,че ще ти създават проблеми.Хората от предишния ми клас бяха такива,ежедневно ме заплашваха,заяждаха се,кви ли не номера ми праеха,абе изобщо кво ли не измисляха та да ми правят живота черен.Кво да ти кажа...противно положение,понякога нетърпимо.Опитай да не им обръщаш внимание,а ако продължат ще трябва да си разчистиш сметките с тях.Все пак изчакай известно време преди да предприемеш каквото и да било,ама недей им позволява да прекаляват