.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    Гостче
    Guest

По зрели ли са момичетата от момчетата

Замислих се върху следното и немога да разбера кой е излъгал света, че момичетата съзряват по рано.
    Всяко момиче между 7-10 клас, да не кажа и 11-ти незнае какво иска и е с мозъка на 5 годишно лапе, това че съзряват по ранно не значи нищо, защото дори по рано съзрели те мислят по малко от момчетата .

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    То никой мъж или жена не знае какво иска.

Guest
    Говори се за физическото съзряване... не за психическо. До една възраст момичетата са по-високи от момчетата... за това се говори, а не за начина на мислене, разсъждаване и тем подобни..

Град
    Плевен
    добре, че всичките момчета между 7-11 клас знаете какво искате, че от нас се оплаквате...
    You can still touch my love - it's free! Boy, I like you just the way you are (:

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Ти сега ни изкара момичетата,че сме някакви малоумни същества.Всеки човек има моменти в които се чувства объркан и не знае какво би било правилното решение.Всеки допуска грешки и ако е достатъчно мъдър,ще се поучи от тях.От лично мои наблюдения съм забелязала,че момчетата наистина съзрява по-бавно.Какво от това,няма лошо всеки е устроен различно...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Говори се за физическото съзряване... не за психическо. До една възраст момичетата са по-високи от момчетата... за това се говори, а не за начина на мислене, разсъждаване и тем подобни..
    Обратното е.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Guest
    Според мен донякаде автора е прав, като попиташ едно момиче защо ходи с 2-3 години по-голям от нея тя казва, че неможе да си говори на един език с нейните връсници.Казват,че момичетата мислили повече, ама и аз се замисля, те се вдетиняват все повече.

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Обратното е.
    ъъ, индиговата приятелка е права...в 6-7ми клас момичетата значително порастват във височина и наедряват на разни места ^^
    хъхъ..

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Ти сега ни изкара момичетата,че сме някакви малоумни същества.Всеки човек има моменти в които се чувства объркан и не знае какво би било правилното решение.Всеки допуска грешки и ако е достатъчно мъдър,ще се поучи от тях.От лично мои наблюдения съм забелязала,че момчетата наистина съзрява по-бавно.Какво от това,няма лошо всеки е устроен различно...
    Никога не съм имал проблем с вземането на решения.
    Никога не съм бил объркан, да не знам какво да направя.
    Единственото нещо, което може да ме озъдачи и обърка(да не намирам смисъл в него), е тъпата, нелогична, безсмислена постъпка на дадено момиче.
    - Всички авто-части на едно място!

Град
    Anfield
    в някой съседна тема, може. но тук, точно момическите прищявки мъчат автора

Град
    Изгубено
    i dvata pola za po4nali da otka4at .. nemoga da precenq

Голям фен
    Момичетата съзряват по - бързо (физически) от момчетата. А колкото до умственото развитие пола няма значение вече си е до човек , но ако трябва да съм честна повечето момчета в днешно време са по - големи жени и от момичетата. Така че май половете се обръщат.

Град
    София
    Абе къде са тия момчета дет са позрели от момичетата?Като са толкова умни що тия батковци с по 3-4 години по-големи от гаджетата си се занимават с "пикли"?Е тука ми отговори подобаващо и ще се самоубия!

Супер фен Аватара на FelisDirus
    това е твърде относително

зависи от човека, а не от пола

мога да опровергая думите ти като ти дам пример с тъпите п*тки.. искаш да ми кажеш, че са узрели?

но пък има мъже с много потенциал, които не са го осъзнали и язък, че го имат

примери - много
    Собственост на Canis_Dirus

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    То всеки знае,4е моми4етата съзряват по-бързо физи4ески и за това си търсят мом4ета,които да са по-големи от тях,щото връсниците им от мъжки пол не са достатъ4но съзрели(пак казвам ФИЗИ4ЕСКИ) Пък и тва,4е моми4етата между 7-11 клас имали мозък на 5 год. лапе вобще не е вярно.Тва си зависи от самия 4овек има отговорни моми4ета има и безотговорни.Това се отнася и за мом4етата,независимо в какъв смисъл

Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    това е твърде относително

зависи от човека, а не от пола

мога да опровергая думите ти като ти дам пример с тъпите п*тки.. искаш да ми кажеш, че са узрели?

но пък има мъже с много потенциал, които не са го осъзнали и язък, че го имат

примери - много
    10-те ти примера не могат да опровергаят мнозинството

Guest

Re: По зрели ли са момичетата от момчетата

Цитирай Първоначално написано от Гостче
    Замислих се върху следното и немога да разбера кой е излъгал света, че момичетата съзряват по рано.
    Всяко момиче между 7-10 клас, да не кажа и 11-ти незнае какво иска и е с мозъка на 5 годишно лапе, това че съзряват по ранно не значи нищо, защото дори по рано съзрели те мислят по малко от момчетата .
    ще бъда десети клас. знам, че искам да кандидаствам в Columbia University или някой колеж от Ivy лигата, че искам да водя някакъв нормален начин на живот, да се забавлявам и все пак да поддържам високо GPA, с което да кандидаствам. искам да се пробвам след няколко месеца с тестовете н аМенса, хванали сме се на бас, че който от компанията изкара най-малко, черпи другите с пица. Искам да намеря мястото си в света, да следвам жизнената философия, която съм си избрала. преди всичко искам да съм Личност, а това не се определя от пола. Жалко е, че много хора мислят така.

имам принципи, цел в живота, знам какво искам игоре-долу как да го постигна. може би не изцяло, но това е едно по-скоро зряло поведение. и не съм само аз такава - познавам немалко хора, както момичета , така и момчета, които са над хлапащината, така присъща на тийнейджърските години. затова ми е някак обидно, когато се намира някой умник, който да генерализира ситуацията и да предложи на света мъдростта си.

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    zavisi si glavno ot haraktera na 4oveka ne ot tva kaf pol e
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    da

Зрелостта на един човек не се определя от пола,а от поведението,начина му на мислене и от постъпките му.Изобщо това е нещо индивидуално и не зависи ни най-малко от това дали си мъж или жена.

Град
    Варна
    Преди бих казала.. че момичетата са по зрели, но сега не.. първо защото този форум.. ми доказа обратното.. и второ.. напълно съм съгласна с горното мнение
    is my religion

Аз съм 11-ти клас и съм доста висок и як, съученичките ми са доста маломерни.
    Относно мисленето, се сматам за голяб мъдрец и филисоф.
    А държанието на отвяни чалга фенки, не прави съученичките ми по-зрели.

Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    това е просто оправдание, за да се ебат малки и да не ги наричат тъпи курви
    именно!!
    Ахахахаха, споделям мнението.

Guest
    ВсИчКи Сме ТъПАнаРи Уе!

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    това е просто оправдание, за да се ебат малки и да не ги наричат тъпи курви
    Клик ми (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми