- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 2 пъти секс за 3 дни 1 таблетка
възможно ли е преди 2 дена го направих и неска с моя фр мислим пак да го направим и след това да пия хапче и за 2 то пъти
става ли така![]()
Има разлика м/у шоколадовите бонбони и спешните хапчета.
На твоя приятел явно не му пука за теб... Лошото е, че и теб самата не те грее много....
6to tak asi misli6 4e na moq fr ne mu pukaПървоначално написано от Made_of_Pain
Защото ако му пукаше нямаше да мислите как през два дни да се нагълтваш с хапчета...
Щяхте да ползвате презерватив и да се пазите взаимно...
Щяхте да изпитвате удоволствие, докато правите секс, а не притеснение преди, по време и след секса....
iskam samo da kaja 4e predi 2 dena pravihme sex za 1 pyt na men mi be6e za 2 a na nego 4 ili 5Първоначално написано от Made_of_Pain
a i do sega ne sam gyltala hap4etaПървоначално написано от Анонимко
И това Ви позволява да се държите като невменяеми, или е оправдание за предния ми пост?
Момиче,ти мозък в главата имаш ли?!Защо първия път не сте използвали презерватив?И очевидно днес също не смятате да използвате..и какъв е смисълът?Ти ако така всеки път правиш секс без презевратив и после разчиташ на тези така опасни и вредни хапчета ....
Погледни си пак първия пост'Първоначално написано от Анонимко
ami toi ne svyr6i v menПървоначално написано от Devilka
Тогава за какво ще приемаш хапчета?Първоначално написано от Анонимко
![]()
6te glytna 1 hap4e za pogolqma sigornostПървоначално написано от Devilka
Първоначално написано от Анонимко
Лелеееее..... няма да коментирам.
Я само ми кажи...ти на колко годинки си?
ami golemi4ka sam na 18Първоначално написано от Devilka
OMG!!! Shtqla da glytne za po golqma sigurnost.... Namirisva mi na tema ebavka... No ako ne e... naistina mnogo jalko... zashtoto ne e normalno.. tia hapcheta sa vredni..
На 18?Първоначално написано от Анонимко
По начина ти на изказване и глупостите,които говориш,маааалко ме съмнява.
ami ne na 18 samПървоначално написано от Devilka
![]()
Не,не става така.Тва да не са бонбони беЗа по-голяма сигурност си щяла да пиеш хапчета, ти знаеш ли колко вредят на организма?! Или не ти пука за здравето ти?! Тези хапчета се пият само ако се случи нещо извънредно, например ако се скъса презерватива или нещо подобно.Не може да се пият за щяло и нещяло, още повече пък толкова често
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
kollko 4esto bre az sega za 1 pyt 6te piq hap4eПървоначално написано от girl_in_black
Тия хапчета се пият 1 път в месеца МАКСИМУМ това не означава да ги пиеш всеки месец обаче... повече от това не трябва те са за спешни случаи и много вредят за това са и за спешни случаи недей да ги пиеш така по добре взимай противозачатъчниПървоначално написано от Анонимко
Недей да правиш глупости щото ся не мислиш ама след време ше усетиш вредата от тях![]()
Първоначално написано от Анонимко
Ми аз бях разбрала, че си пила 2 та пъти.Чак като ти прочетах за втори път темата разбрах![]()
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Въобще не си правете експерименти. Тези хапчета не са бонбонки. Използвайте презервативи, за да не се налага да пиеш хапчета.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!