.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

f-4ety
    Guest

Нормално ли е да не достигам до оргазъм?

davam napravo na problema ta: ot 2 meseca s moq priqtel praim sex... i toi se pritesnqva 4e ne uspqva da me zadovoli i 4e prai ne6to ne kkato trqbva ..no ne etaka i se opitfam da mu go kaja no toi ne go priema spored men si4ko si go prai kakto trqbva ... ta pritesnqvam se za6toto o6te ne sam sv1r6vala i b1rzo mi minava jelanieto .. tfa normalno li e ili sigurno ima nqkaf problem ? 6toto sam 4uvala 4e nqkoi momi4eta koito vodqt polov jivot i s godini pak ne sv1r6vali a drugi p1k obratnoto! ta 4akam otg

Moderated by Aleandra
    т. 6 и 7 от Правилника!

f-4ety
    Guest
    sry za golemiq 6rift !

Като се съобразим с факта,че водиш полов живот от 2 месеца,да - нормално е да не си изпитвала оргазъм все още!

Da normalno e spokoino. Tova e za6toto o6te nqma6 dostatu4no opit..az samo 2 puti sum izpitvala orgazum

Град
    Do mr0b1 :PpP~
    има време
    тиХо Ся

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Нормално е. И аз като почнах да правя секс също много се фрустрирах заради липсата на оргазми от моя страна. Но с много опити, търпение и време все пак успях да получа оргазъм. И съм забелязала, че колкото повече време минава и натрупвам повече опит - все по-лесно достигам до оргазъм.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Спокойно и това ще стане. Просто се отпусни и не ги мисли тези оргазми.

Супер фен
    parvo 4e ot skoro pravi6 sex i vtoro-moje bi fizi4eski organizmat ti ne e gotov za orgazam
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си