.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: смешно ли е момичето да е по ниско от момчето?

Цитирай Първоначално написано от zai4o
    Moje bi e glupav vupros no .... Taka sega hodq s edno mom4e edna godina po golqmo ot men oba4e e malko po niskuk ot men... I nz dali tva e problem ! Molq vi kajete ne6to po vuprosa...dali izglejda sme6no...?

[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
    7 точка от правилника!
    Странното е, че заглавието се отнася до ниско момиче и високо момче. А пост-ът ти се отнася до точно обратното - високо момиче и ниско момче.
    Приемам второто за истина. Не е смешно.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

И кво, като е нисък, значи е боклук, така ли? Я се стегнете малко!
    Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.

Guest
    Всяко момиче , което гледа ръста на момчето като основен критирий , е кифла.

Не виждам проблем ръста да ви пречи.

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Цитирай Първоначално написано от zai4o
    Moje bi e glupav vupros no .... Taka sega hodq s edno mom4e edna godina po golqmo ot men oba4e e malko po niskuk ot men... I nz dali tva e problem ! Molq vi kajete ne6to po vuprosa...dali izglejda sme6no...?

[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
    7 точка от правилника!
    Странното е, че заглавието се отнася до ниско момиче и високо момче. А пост-ът ти се отнася до точно обратното - високо момиче и ниско момче.
    Приемам второто за истина. Не е смешно.

И на мен точно това ми направи впечетление,че в заглавието се пита едно,а в поста противоположното

И ако не е тайна един въпрос към авторката.И ако всички тука ти кажат,че е смешно какво ще го зарежеш ли?Ти нямаш ли си собствено мнение,от какво значение е височината,щом имаш чувства...
    Ай верно ли има толкова недорасли хора все още...

Извинявам се ама на тъп въпрос тъп отговор
    A qui

Супер фен
    Еми и да изглежда смешно кво ви пука? Какво ся ако кажем че е смешно ще скъсате ли? Помисли преди да пуснеш тема...и да е странно и да не е, това няма да промени нищо. Освен ако толкова мн държиш на хорското мнение че да изоставиш човека за такова нещо ....

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Абе..никой ли се не усети че заглавието не е в ред!?
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

леле като прочетох заглавието..
    и да е смешно,кво ти пука

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от Polinkaaaaa
    Незнам за мен е малко смешно обаче ако имаш некакви чувства към него това вобще да не те притеснява какво си мислят другите

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    abe vie se obi4aite pak za rasta-da ne vi puka!
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

ам в заглавието пише "смешно ли е МОМИЧЕТО да е по ниско от МОМЧЕТО" а втекста се пита обратното това е първото
    второто...малоумна ли си?

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Не е важно това.Ако ви е приятно заедно няма от какво да се притесняваш.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    деба що за сички момичета е важно само как изглеждат а ти кат мислиш че е смешно що тръгна с него?

i tva go kazva toq deto si tursi krasivo mami4e

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Пфф глупости няма нищо смешно

nashiq problem e podoben. Toi e malko po-visok ot men,no ne hodi izpraven v smis1l pravi go za da me drazni shtoto taka izglejda po-nis1k. Samo se karame. SHte go ubiqqqq mn me drazni

az sym hodila s mom4e po-nisko ot men 6-7 meseca...Nikoi ne ni se e smql..be6e ni dobre dvamata ..a pyk i az ne sym se zamislqla kak 6te izglejdam v o4ite na horata...

Град
    v kenefa pod vodata :D
    еми аз по принцип все ходя с такива по-ниски от мене така, че тва никога не мие било прблем незнам за другите

ми ся са сетих за една манекенка дет беше 40см по виоска от гаджето си хаха мн яки бяха.а по темата ми не не е смешно,аз почти винаги ходя с по ниски от мен или най много 2-3 см по високи щот и аз съм доста висока
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    ti si pisala dali e sme6no momi4eto da e po nisko,ne mom4eto.... ta ne e sme6no a e normalno.. otgovarqm ti na vaprosa ot zaglavieto na temata,drugiq ne go za4itam
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Фен
    Град
    В Лудницата
    Заглавие: смешно ли е момичето да е по ниско от момчето?
    Оправи си заглавието защото това, което го пише в него си е напълно нормално и питаш безмислица

1vo zaglaviety e razli4no ot temata ta sled tovaa... za mene e sme6no, za6toto po princip obsujdam mn horata i tova koi s koi izliza i t.n. po princip dosega ne sym zagledala mom4e kolkoto mene ili po nisko prosto taka sym sviknala , no vij 6tom ste trugnali ve4e ne smqta6 li 4e e tupo da mu kaji6 "Emi sorry ama drugite ot foruma v edin sait mi kazaha 4e e sme6no da si po nisuk ot men " i da go otreji6 1vo trqbva6e da pomisli6 predi tova , no mn mi e 4udno 6tom ti e kef s nego kvo ti pre4i nedei da obru6ta6 vnimanie na teq det vi komentirat i t.n a i pak 6e vuri6 malko po izgurbeno makar 4e e mn vredno ama ...
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Аз като видя такива двойки и ми става смешно,макар да не е .....Аз съм имала такъв приятел и беше малко неприятно ,но щом се обичате май няма проблем
    АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]

[quote="zai4o"]Moje bi e glupav vupros no .... Taka sega hodq s edno mom4e edna godina po golqmo ot men oba4e e malko po niskuk ot men... I nz dali tva e problem ! Molq vi kajete ne6to po vuprosa...dali izglejda sme6no...?

Амии, я обясни кой от кого е по-висок, щото заглавието е друго. Иначе от мен трудно има по-високи момичета

Смешничко е. Момичето задължително трябва да носи обувки без почти никаква подметка или ток. Ако е малко, не е важно.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Ако си опрайш заглавието ще е много хубаво :P
    АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Ако разликата е малка и почти незабележима,ти що я огласяш.
    абе нали се харесвате,държите един на др ,няма промлем тогава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си