- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- няколко въпроса-когато си на диета?
Първия ми въпрос е защо когато си на диета трябва да пиеш по много вода?Във всяка диета го пише![]()
ии кафето (например NeSkafe) пие ли се докато си на диета?-защото мога и с него но мога и без него![]()
Оо да вода трябва обезателно да пиеш много ..по принцип тя си е полезна за всичко ..и при диетите и ако искаш чиста кожа.. а за кафето мисля че няма проблем..кафето не съдържа калории за да се дебелее от него![]()
Водата тряббва да се пие в определени количества,а не по много защото се натоварват бъбреците.Средно по 2-3 литра на ден,като точните колиества се изчисляват лесно - на 20 кг по 1 литър(ако си 60 кг=3л. вода дневно).
Кафето се препоръчва при диетите,защото от него често се ходи по малка нужда и организмът се освобождава от някакви вредни токсини.Има информация из нета,потърси.
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
И без да си на диета пак трябва да си пиеш нужното количество вода , но не прекалявай с нея , защото корема ще ти се разшири. Еми кафе не се пие , когато си на диета , ама пробвай с чай + мед (така ти притъпява глада) и билките са си полезни винагиПървоначално написано от Анонимко
![]()
По принцип е хубаво да се пие вода,защото кожата изглежда свежа и организма се пречиства.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Трябва да се приема повече вода по време на диета, защото тя подпомага извеждането на вредните вещества и токсини извън организма. В противен случаи се натрупват вътре в тялото.
Относно пиенето на кафе мисля, че няма проблем![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
мерси хора![]()
moje6 da si na dieta i bez da pie6 voda,ili pone ne po mnogo,az taka otslabnah,mnogo mrazq voda i max da izpiq po 1 4a6a na den i si svalih,puk i kato pie6 po mnogo voda,i kg se ka4vat ot vodata,i ne moje6 da razbere6 otslabnala li si,napulnqla li si..ne e li taka? verno 4e kato hodi6 po malka nujda q izpikava6ama az bqh nqkolko dni s po 1l i polovina voda na den predi 1 mesec nqkade,i ka4ih 2kg,ne razbrah za6to,ama bi trqqlo da e ot vodata
posle q sprqh i si gi svalih,ot vodata ne se pulnee,ama se ka4vat kila i prosto ne razbira6 kolko ti e to4noto teglo..
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Господи, слез и си прибери версиите!Първоначално написано от monityY
ot vodata ne se debelee...kvi sa tiq gluposti???V neq nqma kaloriiПървоначално написано от monityY
![]()
kak 6e se debelei..6to misli6 manekenkite piqt minimum LITAR I POLOVINA i to NA DEN,za6toto izhvarlq toksinite,kakto i grozdeto i dinqta....da ka4i6 2 kg ot voda
......kvi sa tiq gluposti
![]()
Just haters make me famous! εĭз
ама не 4ети през редовете,казах 4е не се дебелее,ама като пие6 по мн е нормално да ка4и6 кг,които след време 6те свали6 ест,нали има тегло се пак? като изпие6 2л вода как няма да ка4и6 поне 1 кг?мисли малко![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Първоначално написано от monityY
![]()
![]()
ti misli malko....nali posle 6e otide6 do WC-to i ot vodata i pomen nqma da ima
![]()
и кфо тия 2л 6е ги изпикае6 ли?омг.. понякога се полу4ава задържане на те4ности и водата се задържа по дълго в тялото,така4е не ми говори,аз бях така 2 дена някаде и най накрая си смъкнах кг като спрях тая досадна вода ест
Mи ще се сетиш, че тялто е нормално да задържа в себе си определено количество вода, за да осигури нормалната фунцкия на бъбъреците например.Първоначално написано от monityY
Ти с твоето редовно непиене на вода най-много да си докараш някоя бъбречна криза или язвичка (заради високата киселинност в стомаха при липса на течности).
Ама нали е важно да не си със сто грама по-тежка. Айде мри в агония.
I kvo iska6 da mi kaje6,4e pri dieta trqq se pii malko voda,taka li?Pri dietite se pie mn voda,dori i da ne si na dieta pak trqbva da pie6 pone po 1litar vseki den,samiqt organizam se nujdae ot tava.Nz kak si bila ti 2 dena,oba4e az bqh na lekar predi nqkolko meseca i oplakvaniqta mi bqha,4e glavata ne spira6e da me cepi dni nared i to postoqnno i mi se vie6e svqt i to postoqnno,vseki den i nai nakraq se okaza,4e problema e v tova,4e ne poemam dostata4no te4nosti......Voda trqbva da se pie.....Babrecite i celiqt organizam imat nujda ot neq i tva e fakt i tva mi go e kazal lekar,taka 4e ae zemi sa uspokoi i nz kvi sa tiq gluposti deto si gi nabiva6.....![]()
ne казвам 4е не трябва да се пие,хубаво е да,но казвам 4е може да се отслабне и без да се пие вода
oo naе6 ли колко ми дреме дали ми вярвате аз си отслабвнах така и си ми е супер,вие се наливайтеПървоначално написано от SexyTka
пак 6е отслабенете де спокс
![]()
Awe monityy, kat ti cheta postovete moa se napikaq ot smqhOMG
![]()
да ти зема и 4ипс и кола да ти е о6те по кеф?Първоначално написано от Анонимко
смей се нямам ни6то против,радвам се 4е успявам да ви развеселя
аз съм весел 4овек :P