- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Максим Стависки и катастрофата-трябва ли известните да....?
Максим Стависки и катастрофата-трябва ли известните да минават между капките?
Световният шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки е причинил снощната тежка катастрофа на пътя Приморско - Бургас, при която загина един човек, а момиче е в кома в тежко състояние.
Максим е навлязъл с управлявания от него джип Хамър в насрещното движение. Проверка с дрегер е установила наличие от 1.2 промила алкохол в кръвта му.
Полицията в Бургас потвърди информацията на БГНЕС, че при проверката с дрегер действително е отчетено наличието на алкохол. Днес се очакват резултатите от кръвната проба.
Инцидентът стана в 19.45 ч. снощи на десен завой в района на река Ропотамо. Стависки е бил сам и управлявал джипа си Хамър. Той не е пострадал сериозно при инцидента и не се е наложило да му бъде оказана медицинска помощ.
В катастрофата са участвали и две леки коли - Ауди и Хонда Сивик. Повторният оглед на мястото на катастрофата край Ропотамо по пътя Приморско - Созопол вече приключи.
На водачите на джипа Хамър-3 Максим Стависки и лек автомобил Ауди-А4, е извършена проба с дрегер. Той е отчел наличие на алкохол в кръвта на Максим Стависки, потвърдиха от полицията в Бургас.
Взета е кръв за анализ, който да покаже алкохолното съдържание в кръвта. По случая е образувано досъдебно производство. Своевременно е запознат дежурният прокурор от Окръжна прокуратура Бургас Огнян Стоянов.
Провеждат се необходимите процесуални действия. Назначени са автотехническа и химична експертизи. От полицията потвърдиха, че джипът на Стависки е навлязъл в насрещното платно и се е ударил челно в леката кола Хонда.
При катастрофата загина шофьорът на Хонда-та Петър Петров, а возещата се на задната седалка в ляво 18-годишна Мануела Горсова е в кома, с опасност за живота в бургаската болница.
Взета е кръв за анализ, който да покаже алкохолното съдържание в кръвта
Взета е кръв за анализ, който да покаже алкохолното съдържание в кръвта
Возещата се на задната седалка от дясно в същия автомобил - Йоана Шопова, 19-годишна, е настанена в МБАЛ - Бургас, с комоцио, без опасност за живота.
В болницата е и возещият се на предната седалка в дясно Валентин Петров, 17-годишен - брат на шофьора. Той е с контузия на гръден кош, без опасност за живота.
Максим Стависки е сред известните лица - участници в кампанията "Ако си пил - слез, искам да стигна жив".
Другата точка ,която искам да засегна е породена от един репортаж за депутатите и това ,че те самите измислят закони по пътищата ,а карат безрасъдно и после се оправдават като деца....
Какво мислите трябва да стане с Стависки?
Като.. чух.. тая новина.. не можах да повярвам.. понеже аз него мн го харесвам.. както и Албена.. просто не съм го очаквала.. ама....![]()
За да е справедливо.. трябва да го осъдят.. за колкото си трябва... там.. това че е известен.. не го оправдава въобще...![]()
is my religion
каквото и да стане изгоря и най-успешният ни спорт в последно време..
доста дискотиран въпрос..............но............той си заслужава да си изгие в затвора.........това е мойто мнение и никой няма да го промени..... поне е богат може да даде пари на ущетените от него хора...........
Неподходящ размер на снимка в подпис!
определено не!това че е известна личност не означава че можеш да си правиш каквото искаш!![]()
![]()
smqta se 4e pri nad 4etiri promila 4ovek e martav taka 4e maksim e bil mn piqn ne smqtam 4e trqbva da my se razmine nezavisimo kolko e izvesten
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Аз мисля,че едва ли е толкова важно дали е пил 2 или три водки "Финландия",дали промилите му са под или над 1.2 .
Страшното е ,че той уби човек,младо момче,стягащо се за сватбата си .Петър е трябвало да се ожени на 27 октомври!
Годеницата му стана вдовица-преди да стане булка!А Максим просто смъртоносно изпързаля наивно възторгващта му се до вчера България!
Хората наистина обичаха дуото -Алби и Макс!Даваха им ордени ,общински терени ,правеха ги рекламни лица на кампании!
Включиха се преди време в поредната с наслов-"Ако си пил -слез,искам да стигна жив".
И хората са му вярвали!Онзи,23 годишнят ,пометен от Хамъра ,сигурно и той е слушал умните съвети по радиото.
Не е карал пил ,в мъртвото му тяло не е открит алкохол!
Но не стигна жив!
Защото един пийнал национален герой го удари смъртоносно!Животът е ужасно несправедлив!
Какво пък толкова........"Умри ,заспи,не повече "успокои ни класикът Шекспир!"Като куче" е добавил един герой.
Позорът тежи много повече от славата ,като 3-тонен "Хамър "е.
Това е от мен!Моето мнение!Съжалявам ,ако съв обидила феновете на Максим и Албена,но аз мисля ,че съм права???
Затвор!
Всички сме равни пред закона![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
е тва незначи че може да убива хора?Първоначално написано от OtherDimension
По тази логика, може да взриви сграда и пак ще му бъде простено![]()
Определено известните личности не са имунизирани срещу катастрофи и както всеки един друг човек трябва да си понесат последствията!
Еми пил е ще си носи последствията.Ако бях на родителите на момчето щях да го съдя до дупка.А известните , че се разминават така си е. Карат с превишена скорост , пияни и пр. , а полицаите не ги спират , не ги глобяват , защото им имат страха.И пожелавам на всеки , който кара пиян или бърза като идиот (незнайно защо да се прави на велик за да види колко "вдига" колата му) да не стигне далеч.
А всъщност какво наказание му наложиха?![]()
той и да го беше нарязал на парчета с бръснарско ножче пак нищо нямаше да стане ..
правосъдие няма никъде вече...парите въртят света
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първоначално написано от Communist
подкрепям другара Communist =D>
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Съжалявам не съм видялаПървоначално написано от thefreak
![]()
Ами... каквото и да заслужава.. каквото и да не заслужава... няма смисъл да се говори.. и той като другите.. ще остане безнаказан..![]()
is my religion
Абе оня ден гледах репортаж по нова за депутатите дето издават законите по пътищата.Как карат без колан и спират където си искат.Баща ми се скъса да псува ,щото той веднъж ще е без колан и ще го глобят ,а тия смърфове си карат и се оправсават тъпо "ама аз тъкмо щях да си сложа колана" или "аз по принцип не съм много съвестен шофьор "е къв си тогава бе деба????
естествено че ще мине между капките, и всичко ще се забрави, все едно някой помни как Кирил Маричков уби една жена на място, а нейната снаха принуди да стои година и половина в гипсово корито, не естествено защото бе в разщвета на групата и успеха си-всичко се забрави, така ще стане и с максим-сега той е на върха-най-добрия в света-всичко ще мине и отмине и ще се забрави, момчето ще си изгние в гроба а останалите вечно ще имат някакви травми окато той ще продължи да си живее живота и да е облагодетелстван от всеки и всичко-такъв е живота...
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Мисля, че това, че е известен не го прави невинен! Вместо да се подготвя за олимпиадата в Пекин, да го бяха тикнали в затвора, където му е мястото след като уби невинен човек! А уж беше в кампанията - НЕ КАРАЙ ПИЛ!Жалка история - нямаме правосъдие.
ти можеш ли да четеш ?Първоначално написано от Majestic12
и да отиде в затвора и да не отиде, с него и Албенка е свършено..
какво за Кирил Маричков? Кога и какво се е случило, моля някой запознат да разкаже по-подробно.Първоначално написано от aniezina
Благодаря
а според теб как ще спечели още медали и призове за България от затвора-не е правилно но наистина нямаме правосъдие, но както казах всичко ще се забрави както стана с маричков...и не, не е изгорял-той ще си продължи живота и да печели медали-нали мислуха да се оттеглят-сега няма да го направят за да покрият злодеянието му с лаври за българия-още медали...ще видите че така ще стане...жалко-но истина...Първоначално написано от Бате Хитлер
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Със сигурност е свършено със спорта, но защо продължавам да чувам, че се подготвят за следващата олимпиада? Умът ми не го побира..Първоначално написано от OtherDimension
![]()