- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Максим Стависки и катастрофата-трябва ли известните да....?
мм не е свършено,още една титла и никой няма да помни за тая случкаПървоначално написано от OtherDimension
Преди няколко години-е няколконяколко около 10, кирил маричков леко подпийнал незнам от къде, пътувал край пловдив и нали е пийнал а и отгоре на всичко е най-великия БГ рокаджия се чувства като ар на пътя и си мисли че воже всичко. Навлиза в насрещното и за съжаление там шофира една наша семейна приятелка със свекърва си. Блъскат се челно...на Маричков нищо му няма но по-възрастната жена умира на място, аснаха и лежа година иполовина в гипсово корито и сека има проблеми със почти всичко във тялото си и най-вече костната система-заради сериозните счупвания, но всичко вече е забравено а маричков продължава да е кумр и да си е на свобода както ще стане и със ставийски...Първоначално написано от Анонимко
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Ест че не е свършено.. сега ще се готвят.. още повече и по упорито.. за да може случилото се да остане в миналото.. черното минало... на България...![]()
политиците.. ще ги обсипят с пари... и ще им предоставят всякакви възможност само.. за да вземат... още 1-2 награди... и когато всичко утихне.. те пак ще са гордостта.. на Бг...
Горките семейства.... за съжаление... броят на починалите... пострадалите.. и страдащите.. ще се увеличава... докато някой не ни изкара от дълбокото блато...![]()
is my religion
Максим трябва да е в затвора доживот! Не може да си убил човек, карайки пиян и да минеш безнаказано...Нека има поне малко справедливост!
съдиите знаеш ли с какво око ще гледат на фигурист-убиец?Първоначално написано от find_m3
веднага след инцидента го осъдиха жестоко по целия свят
защо?
защото е спортист, при това от световна величина.... пример за подражание
както се казва в Спайдър-мен, колкото е по-голям човек, толкова са по-големи и отговорностите му..
Не е честно нищо в тая държава! Заради глупостта на един известен човек, загина момче, което е щяло да се жени след няколко месеца и какво? НИЩО! Едно голяма нищо..![]()
Хаха.. ти нещо мечтаеш.. справедливост и България.. тея думи не се връзват мой човек... и няма и да се вържатПървоначално написано от Бате Сталин
![]()
is my religion
Това че е известен,не го оневинява. Известен,безизвестен....ВИН ВЕН!!! Убил е човек!!! Факт е,че е един от най-добрите ни спортисти,но спортта си е спорт,той няма нищо общо с "удоволствието" да пиеш ...и да караш пил! Ако беше някой безизвестен директно го тикват в затвора без някой да се интересува кой и какъв е. Само че нали тука става за Ставииски,световният шампион...въобще в България вси1ко е толкова връзкарско,че нямам думи. Тъпото е,че този "герой" участва в инициативата :"Ако си пил,слез,искам да стигна жив!" Какъв пример може да е той?! България ще загуби един добър спортист,но пък и един убиец. По вестниците се изписаха толкова много неща,как съжалява за това,което е станало,как от сега нататък ще промени живота си тотално. След дъжд качулка му се вика на това. Трябваше ли да промени животът на едни невинни хора,убивайки синът им,за да проумее,че трябва да промени своят. Надявам се най-накрая тази държава да докаже,че все още има някакво правосъдие и накаже Ставииски както подобава.
но едно време са били-дойдоха тея новите демократи ли са кви са и българия стана едно нищо-едно време гърците са подавали жалби само защото лъва на шипченския връх е гледал към тях-представете си каква сила е била българия за да открива голяма държава като Гърция умисъл и да се страхува само от погледа на една наша статуя-затова и лъва е обърнат на исток-към морето...а сега какво-нито закони, нито хората са хора-всеки затворен и егоистичен себик! не мисе живее в тази държава, предпочитам да живея във времето на втората световна -токава поне е имало ред, или комунистическия режим-пак всеки си е знаел мястото а сега-свобода но защо ни е тя? Все едно баба ми и дядо ми са я нямали, и са били 100 пъти по щастливи и са живели пълноценно имали са си детство ивсичко останало а сега момичетата се проебават истават курви още та 12 а момчетата се пропиват и на 11, няма казарма всички се изпедерастиха...ох спирам че почнах да се ядосвамПървоначално написано от #Gravity Of Love#
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
То цялото беззаконие е невероятно! Чак почвам да мисля сериозно и да се ядосвам..![]()
известен не известен закона си е закон! да не е правил тази грешка!
всеки трябва да си търпи последствията!
е да но само ние "простата" младеж мислим така а това нищо не променя...Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
Еми жалко и за Максим и за Албена но щом е катастрофирал пиян трябва да го накажат. Преди даже се беше включил в кампанията карай умно стигни цял или нещо такова![]()
А това е една от последните снимки на колата му преди катастрофата, даже го засякох в един айриш пъб, само че не погледнах какво пиеhttp://img515.imageshack.us/my.php?image=1488fp5.jpg
Съгласна съм... едно време е било хубаво... едно време е имало мн неща... (както казва дядо ми)... ама за съжаление вече не е едно време,...Първоначално написано от aniezina
и няма да се върне...
is my religion
ето това не го знаех... и аз като чух не можах да повярвам...защото наистина много си го харесвам.. и него и албена.. страхотни са... разбира се че трябва да си понесе последвствията.. какво че е известен? това да не би да го прави в нещо различно от човек?!Първоначално написано от find_m3
Ясно е какво заслужава такъв безотговорен човек - Под ножа.. Но дали ще се наложи някакво наказание..?
Напълно те подкрепям толкова много момичета си мислят,че са номер 1 с къса пола,а за момчетата да не говорим (не искам да обиждам никой не поставям всички под общ знаменател).не мисе живее в тази държава, предпочитам да живея във времето на втората световна -токава поне е имало ред, или комунистическия режим-пак всеки си е знаел мястото а сега-свобода но защо ни е тя? Все едно баба ми и дядо ми са я нямали, и са били 100 пъти по щастливи и са живели пълноценно имали са си детство ивсичко останало а сега момичетата се проебават истават курви още та 12 а момчетата се пропиват и на 11, няма казарма всички се изпедерастиха...ох спирам че почнах да се ядосвам
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
И аз съм съгласна с вас... и за тийновете и за политиците.. и за бизнесмените.. няма по важно нещо от парите... (има разбира се и изключения.. но те са толкова малко.. че са почти незабележимиПървоначално написано от lonely in my live
)
Уж бъдещето било в младото поколение.. че аз като го гледам.. то след 20 години... ще сме 2 пъти по зле..![]()
![]()
is my religion
момчетата се напиват до припадак и си мислят че са мъже но жестоко се лъжат от тях няма да стане ништо защото вече я няма казармата за да ги направи истински мъже ,а на момичетата им дай само да тичат от едното та на другото гаджено едно време са били-дойдоха тея новите демократи ли са кви са и българия стана едно нищо-едно време гърците са подавали жалби само защото лъва на шипченския връх е гледал към тях-представете си каква сила е била българия за да открива голяма държава като Гърция умисъл и да се страхува само от погледа на една наша статуя-затова и лъва е обърнат на исток-към морето...а сега какво-нито закони, нито хората са хора-всеки затворен и егоистичен себик! не мисе живее в тази държава, предпочитам да живея във времето на втората световна -токава поне е имало ред, или комунистическия режим-пак всеки си е знаел мястото а сега-свобода но защо ни е тя? Все едно баба ми и дядо ми са я нямали, и са били 100 пъти по щастливи и са живели пълноценно имали са си детство ивсичко останало а сега момичетата се проебават истават курви още та 12 а момчетата се пропиват и на 11, няма казарма всички се изпедерастиха...ох спирам че почнах да се ядосвам
Е, ясно е, че за някои правосъдие няма.Не знам обаче как ще се примирят семействата на пострадалите.Държавата може и нищо да не направи, обаче те няма да го оставят така, абсурд.
Ти си един мръсен фашистПървоначално написано от Бате Хитлер
Трябва да те баннат!
ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !
Всички в София знаят как Максим караше Хамъра...
Най-малкото може да спрете 2-3 таксита да ги разпитате ще ви разкажат,че кара като собствеик на света трезвен,та-камоли пиян!
Затвор до живот.
Light The Universe
Обмислял ли си да си посегнеш на живота? Ако не си ти е време...Първоначално написано от Neo-Communist Power
Известни не, но обществено полезни - да. На фона на това, което е допринесъл(заедно с Албенчето) за България мисля, че трябва да мине метър, два или колкото е нужно.
Мне. Основните "правила" важат за всички. Такова нещо като привилегии не би трябвало да има.
Зачем живешь на свете этом?
Какая у тебя мечта?
Задумался - ли над ответом?
А есть ли у тебя она?