.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    alaoialskaslalslol4o
    Guest

Заедно сме 2 години, а тя още не може да се отпусне

ot 2 godini sam s priqtelkata mi i tq o6te nemoje da se otpusne kakto trqbva v smisal 4e o6te ima prekaleno mnogo zadrajki,ne mi dava da pravim seks na svetlo,a pri nai malkata svetlina i se ovivame s 4ar6afi......i tn.

nqkoi ot vas imal li e takav problem i ako e imal kak go e razre6il(ako go e razre6il).blagodarq

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    при мен има6е но първите някоко пъти /3-4/после започнахме да опитваме други неща и сичко беше нормално сега вече никой от нас няма задръжки/само за инфо ходим 3 месеца и 10-15 дни,а секс правим 1 -2 седмиси от както тръгнахме/
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Guest
    Хмм...явнО е комплексирана от нещо...аз нямам такива проблеми..дори 1-вия път ми беше на светло ..няма за кфо да се притеснява,щом сте от 2 год заедно...

Град
    LuNaTa
    pri mene sashto beshe taka ama parvite nqkolko pati.beshe mi mn kofti i iskah se na tamno ama sega nqmam zadrajki..pravq go kadeto iskam.pak za tvoita pich nz..pitai q govori s neq po toq vapros
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

lalalalalalalallal4o
    Guest
    mi govoril sam s neq ama tq se mi vika emi neiskam i to4ka po vaprosa.a na men mi se iska ne6to razli4bno nie ne 4e ne si smenqme pozite ama to ot taq tamnina te zabolqvat o4ite.ili pak lqtoto v nai golqmata jega i da se oviem s 4ar6afa

mi brato smeni priatelkata
    mi..... ko da se prai SUDBA

xaxa i nii taka sa uviahme 1vite 2 pati s 4ar6afi ;] ma posle jinata zacepi 4e e prekaleno ma4enie f taq jega i ve4e ne i puka
    JiveI TaKa 4e KaTo uMreSh: GaRVanITe Da Gra4aT,KuRvITe KraV Da Hra4aT a qkITe PuTkI Za TeB Da Pla4aT!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си