.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

Декоративно зайче

здр!ако имате таковапрекасно са6тество пи6етемойто е на около2 месеца и искам да попитам по колко да МУ ДАВАМ ДА яде примерно половин чаена лавичка стига ли му (гранулирана храна стажа арпос)заленчуци ми казаха о6те да не му давам

пак сам аз
    Guest
    пропуснах да кажа че половин чаена лажичка не за цял ден а сутрин и вечер по толкова и по обяд савсеммалко за6тото постоянно в краката ми милотои сено вингаи си има

shaka_kan
    Guest
    pi6i mi na b0nb0n@abv.bg i pitai kakv0 te interisuva, az imam zai4e dek0rativn0 0t 2 g0dini... 6te t iu besna vsi4k0,k0et0 te interisuva!

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    Bra4etka mi ima6e takav ama mn go hrane6e stana golqm i go IZQDAHA!
    Next Time I`ll be True...

ИЗЯДОХА???НАИСТИНА?!?ОМГ!!!

Гледам зайче от 5 години,ако те интересува нещо по-конкретно ми пиши в ICQ ,сега не ми се занимава да пиша романи.

Супер фен Аватара на FelisDirus
    имам заек - яде всичко и колкото си иска
    гледам го от доста време и е още жив
    Собственост на Canis_Dirus

Град
    Варна
    Обичам.. зайчета.. мн са сладки.. една позната имаше.. и помня като ходех у тях.. тя като го пусна на дивана и ми изгриза блузата...
    Ама не помня кво стана с него.. май го махнаха.. хм нз...
    Иначе мн биха ти помогнали.. и във ветеринарския магазин.. ако има на близо около вас още по хубаво..
    is my religion

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Цитирай Първоначално написано от kameliqbaby
    Декоративните зайци не се ядят !! Аз имам заек от около 4 години....давам му да яде вси1ко без зеленчуци,защото лекар ми е казвал,че нитратите от от тях водели до рак на стомаха и зайчето умирало. Купувай му храна на гранули и му давай да яде много сено

Голям фен
    Град
    :)
    Имам зайче от чорапи

Град
    Асеновград, България
    Една шепа гранули стигат мисля! Аз имах такъв заек. Не му давай прекалено много храна, от това лесно може да умре. Зеленчуци и плодове също му давай, но просто по-мекички да са в началото, те съдържат витамини и ще са полезни за него.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Zdraveite!Imam dekorativno zai4e ot okolo 6 meseca ,no ne znam na kolko e godini.Iskam da pitam kak moga da razbera na kolko e godini,za6toto kato go kupuvahme s na6te i ne ni kazaha.A kakvi vaksini trqbva da mu se slagat?
    Blagodarq!!

Цитирай Първоначално написано от sinful`girl
    Цитирай Първоначално написано от kameliqbaby
    Декоративните зайци не се ядят !! Аз имам заек от около 4 години....давам му да яде вси1ко без зеленчуци,защото лекар ми е казвал,че нитратите от от тях водели до рак на стомаха и зайчето умирало. Купувай му храна на гранули и му давай да яде много сено
    Мойто предишно свинче умря от същите шибани нитрати...
    Let the beats control your soul...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си