.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 145
    Guest
    А някой зададе ли въпроса колко момчета обръщат внимание на дебеланите... опс... на пълничките момичета.

Никога не бих се занимавал с пълна жена, просто няма такава. Че , дори слабите момичета рядко ми правят впечатление, трябва да са доста красиви, за да ми се мярнат в погледа. И долавям в поста ти - 'пълнички'! Ами не знам дали ще мина за дебел, но щом съм 1.80 + тежа 66 килограма не можете да ме изкарате баш дебел, а?

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Mnogo momicheta se izkazaha

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    Хаха, напълно прав си! Но аз смятам, че никое момиче няма да иска да се 'секса' с 'пълно' момче. Ако говорим за любов, ех любов, тя се простира извън границите на познатото.

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от Insulter
    Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    Хаха, напълно прав си! Но аз смятам, че никое момиче няма да иска да се 'секса' с 'пълно' момче. Ако говорим за любов, ех любов, тя се простира извън границите на познатото.
    Abe za pari praat sichko be

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Guest
    Никога не бих се занимавал с пълна жена, просто няма такава. Че , дори слабите момичета рядко ми правят впечатление, трябва да са доста красиви, за да ми се мярнат в погледа. И долавям в поста ти - 'пълнички'! Ами не знам дали ще мина за дебел, но щом съм 1.80 + тежа 66 килограма не можете да ме изкарате баш дебел, а?
    Ти си просто клечо.
    80кг са нормални за момче и то да са маса, а не тлъстини.
    66кг са като за някой 7-8 класник...

Ей, мухльо! Знаеш кво дупе барам, а , знаеш ли ? - мухльо в рамките на шегата

Град
    Интернационал
    Аз пък харесвам едрички жени от работническата класа
    ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    повече ме кефеше моя приятел като имаше тлъстинки по коремчето и малко по-стабилни любовни дръжки. Сега заслабна нещо и...........не, че не е секси, но просто преди ми беше по-сладък!

Град
    Интернационал
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    повече ме кефеше моя приятел като имаше тлъстинки по коремчето и малко по-стабилни любовни дръжки. Сега заслабна нещо и...........не, че не е секси, но просто преди ми беше по-сладък!
    Омръзнал ти е

Град
    Свищов
    Ами............и така не мога да му се нарадвам. Просто преди като го гушнех беше по-мекичко

Град
    Интернационал
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ами............и така не мога да му се нарадвам. Просто преди като го гушнех беше по-мекичко
    Aaaaaaaaахаахахахаха
    Харесваш шоковци

Град
    Свищов
    Неееееееее не е шишко. Даже е слаб. Просто е мекичък на места като коремчето да речем!

Цитирай Първоначално написано от vesko921
    to4no za tva mi e interesno kakfo mislite
    Апак аз мисля че ти е инт щото си по пълен...
    Fitness Forever

ами аз лично харесвам леко закръглените момчета

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    Колко пълнички? Всъщност не, не харесвам. Харесвам с релефни тела, но в никакъв случай със сланини! Да не се обижда никой! Това е мое мнение. И НЕ смята, че съм пповърхностна, това е въпрос на вкус!
    \/
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Супер фен
    Град
    Венера
    То тука половината се изкарахте, че по- пълните хора не стават занищо освен за приятелство.

Какво разбирате под "по-пълни" да питам само?
    Защото за да говориш за нещо ти трябва ад знаеш, какво е то, а в случая не е дадено определение нито за "слаб", нито за "кльощав", "дебел" още по-малко за "по-пълен".

Всеки вика "Според зависи".
    Да се съвземе автора и да даде някви граници, защото тва е все едно аз да питам "Какво ще стане ако тръгна НА ТАМ?"
    Къде "на там" ?

Who knows...

Цитирай Първоначално написано от _-evilka_devilka-_
    И аз те обичам, много!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    Колко пълнички? Всъщност не, не харесвам. Харесвам с релефни тела, но в никакъв случай със сланини! Да не се обижда никой! Това е мое мнение. И НЕ смята, че съм пповърхностна, това е въпрос на вкус!

Цитирай Първоначално написано от _-evilka_devilka-_
    И аз те обичам, много!
    и аз и аз

Еми аз съм на 19 години, 80 кг. и съм висок 184 см. имам бирено коремче мъничко и само това много приятелки му се кефят иначе съм с добра фигура не съм някоищй който му висят сланинките по блузката а съм си супер ама тва коремче си го подържам за да му се кефя и да му се кефят

Принципно харесвам кльощави. Бившият си беше дебеличък, но беше и висок 2 метра. Ако е 1.70 разбира се, че няма да изглежда добре...както и кльощав мъж, висок 2.10.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Интернационал
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Принципно харесвам кльощави. Бившият си беше дебеличък, но беше и висок 2 метра. Ако е 1.70 разбира се, че няма да изглежда добре...както и кльощав мъж, висок 2.10.
    А ти?

две от гаджетата ми са били пълнички и то точно тези с които съм изкарвала най много време и едното е това с което съм но пълно зза мен означава смалко коремче ни6то пповече

предпочитам приятно закръглените пед щеките
    Ако някой ден без теб остана аз няма да бъда повече човек.Аз ще бъда труп с дълбока рана за която няма да намеря лек!

Az puk haresvam pulni4ki mom4eta! Za6toto obiknoveno te sa dobrqci, a takiva me kefqt mnogo pove4e ot oniq s plo4kite po korema, deto si mislqt 4e mogat da imat vsqka...
    Testis unus,testis nullus...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си