- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета харесвате ли пълнички Момчета
А някой зададе ли въпроса колко момчета обръщат внимание на дебеланите... опс... на пълничките момичета.![]()
Никога не бих се занимавал с пълна жена, просто няма такава. Че , дори слабите момичета рядко ми правят впечатление, трябва да са доста красиви, за да ми се мярнат в погледа. И долавям в поста ти - 'пълнички'! Ами не знам дали ще мина за дебел, но щом съм 1.80 + тежа 66 килограма не можете да ме изкарате баш дебел, а?
Mnogo momicheta se izkazaha![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Abe za pari praat sichko beПървоначално написано от Insulter
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Ти си просто клечо.Първоначално написано от Insulter
80кг са нормални за момче и то да са маса, а не тлъстини.
66кг са като за някой 7-8 класник...
Аз пък харесвам едрички жени от работническата класа![]()
ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !
повече ме кефеше моя приятел като имаше тлъстинки по коремчето и малко по-стабилни любовни дръжки. Сега заслабна нещо и...........не, че не е секси, но просто преди ми беше по-сладък!
Омръзнал ти еПървоначално написано от krem4et0
![]()
Ами............и така не мога да му се нарадвам. Просто преди като го гушнех беше по-мекичко![]()
AaaaaaaaахаахахахахаПървоначално написано от krem4et0
Харесваш шоковци![]()
Неееееееее не е шишко. Даже е слаб. Просто е мекичък на места като коремчето да речем!
Апак аз мисля че ти е инт щото си по пълен...Първоначално написано от vesko921
Fitness Forever
ами аз лично харесвам леко закръглените момчета![]()
\Първоначално написано от chocolate`kiss
/
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
То тука половината се изкарахте, че по- пълните хора не стават занищо освен за приятелство.
Какво разбирате под "по-пълни" да питам само?
Защото за да говориш за нещо ти трябва ад знаеш, какво е то, а в случая не е дадено определение нито за "слаб", нито за "кльощав", "дебел" още по-малко за "по-пълен".
Всеки вика "Според зависи".
Да се съвземе автора и да даде някви граници, защото тва е все едно аз да питам "Какво ще стане ако тръгна НА ТАМ?"
Къде "на там" ?![]()
Who knows...
Първоначално написано от chocolate`kiss
и аз и азПървоначално написано от Insulter
![]()
Еми аз съм на 19 години, 80 кг. и съм висок 184 см. имам бирено коремче мъничко и само това много приятелки му се кефят иначе съм с добра фигура не съм някоищй който му висят сланинките по блузката а съм си супер![]()
ама тва коремче си го подържам за да му се кефя и да му се кефят
![]()
![]()
Принципно харесвам кльощави. Бившият си беше дебеличък, но беше и висок 2 метра. Ако е 1.70 разбира се, че няма да изглежда добре...както и кльощав мъж, висок 2.10.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
А ти?Първоначално написано от `Death`Whore``
две от гаджетата ми са били пълнички и то точно тези с които съм изкарвала най много време и едното е това с което съмно пълно зза мен означава смалко коремче ни6то пповече
предпочитам приятно закръглените пед щеките
Ако някой ден без теб остана аз няма да бъда повече човек.Аз ще бъда труп с дълбока рана за която няма да намеря лек!
Az puk haresvam pulni4ki mom4eta! Za6toto obiknoveno te sa dobrqci, a takiva me kefqt mnogo pove4e ot oniq s plo4kite po korema, deto si mislqt 4e mogat da imat vsqka...
Testis unus,testis nullus...