- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета харесвате ли пълнички Момчета
Ти може ли да си държиш носа на лицето и да не го пъхаш където не му е работа?Първоначално написано от Neo-Communist Power
Скандали, въргали, надути кавали,
Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
Без тях да живеем ще можем, едва ли.
Към всичко това ще изпитваме глад...
mi chesno kazano ne ne haresvam.haresvam mom4eta s po atletichni tela kato moito pile![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Откаде да знам за момичетата они са капризни колко си сакашинече аз си падам и по закръглени момичета но нямам предвид дебели .... все пак да има какво да фанеш
![]()
СЛАБИ-ДА
ПЪЛНИ-НЕ
слабите печелят![]()
Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!
нали се сещате че като е малко по пълни4ак (едър) може да ви защити по добре от някои хилка може на някои да му се стори тъпо но е така
щото може да е 1.80 и 75-85 кг или 1.65-170 и 40-50кгкоито само като види едно "пълничко" мом4е и ще избяга като немски военнопленник
![]()
тоя/тая па и за бой тръгнал/а да мисли...може да е дребен ама да го положи в хоризонтално положение за 10 сек..а по темата...на кой му харесва повече сланина пред мусколи..а и само мърлячите са дебелаци щот ги мързи да спазват някфа диета или хранителен режим..така че тфа че са дебели не ги оправдава,ако искат да отслабнат ще го направят! Щом има желание има и начини.
Ако обичаш човека до себе си няма да ти пука дали е дебел или не,дали е плешив или с коса.Ти го обичаш заради това което е,заради сърцето и душата му.Или аз съм прекалено сантиментална или светът е станал прекалено повърхностен,но аз наистина мисля така.![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Bravo! ma nema koi da te 4ueПървоначално написано от vladuha haili
Testis unus,testis nullus...
зависи от много неща![]()
аз ли4но оба4е си умирам от кеф когато видя мом4е с мусколи и пло4ки![]()
и не 4е съм повърхностна....но просто обожавам такива мом4ета...докато майка ми напримерно не понася мъже с мусколи! вси4ко е до мнения. но ако го оби4ам и е пълни4ък защо не...![]()
sorry za otkrovennosta no spored men nqma znachenie kakav si a e vajno dali imash pari kola i tem podobni prostotii. Nikoi na dneshno vreme ne gleda vutreshnata krasota na edin chovek a materialnoto polojenie.Pochti vsichki momicheta veche sa "Materialni Princeski"![]()
Ето такива плужеци съсипват човшкия морал...Първоначално написано от r
не е важно какъв си външно, а вътрешно
тия не на мен ...Първоначално написано от Black Heart
Не знам за момчета, но аз като момче си падам по по-пухкави, да има за какво да я хванеш![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Ne haresvam mnogo napompani muskolesti tela!Neestestveno e i grozno daje!Ne obi4am harbite imah edno gadje mn slab strah me be6e da go stisna makar 4e i az sam nekva slabi4ka imah 4yvstvoto 4e sam po silna ot nego...
palni4ki s dobar harakter-za6to ne....ama palni4ki a ne DEBELI
Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!
Знам че е повърхностно, но едно момче дори и да ми допада мн по характер ако не ме привлича физически нищо няма да се получи.
MnOu StE ZlE sI4KiTe Bee E e e Ee e E IMA LI CIGULKA - STAVA , NQMA LI CIGULKA - podarete I I .. GOTOVO NUBsSsSS . CIGULKA POWER BOOHOO BOO HOO BOO HOO![]()
нееееееееееееееееееееееее еееееееееееее
не харевам нито пълнички нито дебели - приличат ми на плужеци с разплутите си сланини
спортувайте малко бе мъже стига игри и чипс
и кво, дебелите са обречени на нещастие ли?![]()
до тук видях и двете крайности едни казват че обичат по пълнички други че ги мразят трето че те били надути и злобни
Това лято реших да се стегна и упорито си ходя на фитнес запознах се с много хора и да 50% са пълни кретенино другите са си съвсем нормалниаз съм 68 кила 180 висок стегнато тяло и според някой преди съм си бил по добре според други не това за злобата и надутоста е напълно грешновсеки може с 3 мсеца фитнес да се стегне достатъчно всеки си има преценка какво значи пълничък не мисля че говорим за 90 кила 170 висок а просто за човек които не спортува много а вече дали ги харесват забелязал съм че момичетата харесват основно по "големите" вс смисал по масивните а тези 50 кила 180 не
но и тях им се кефят кат чета так че всеки всеки му добро
![]()
неподходящо съдържание на текст в подпис!
да, що да не си дойна крава и ти?Първоначално написано от quench
Първоначално написано от quench
da.......![]()
ъххх изобщо не ми харесват даже не ги възприемам като сексуален обект - за приятели може и да стават някои но не ме кефят. Мъжественото не е обвързано с бебешки сланинки и шкембе а със стегнато тяло което да вдъхва увереност и сигурност на партньорката - мисля че е генетически заложено момчетата да харесват и пухкавите момичета(дето уж са по здрави) докато при момичетата е обратното нуждаят се от яки мъжаги - просто инстинкт за самосъхранение и запазване на рода