- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета харесвате ли пълнички Момчета
Зависи колко.А и , телосложението не е чак най-важното.[/list][/quote]Първоначално написано от vesko921
НЕ падам си по слабичките :PПървоначално написано от vesko921
да точно такива обичам! критериите ми за перфектния мъж са: 160см 110кг най-малко мазна коса очила с дебелина на стъклото най-малко 1см и дебели пръсти
Smile! It's the second best thing you can do with your lips
х2Първоначално написано от didsy
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
emi to si zavisi kolko p1lni4ko i kak razbira6 dymata p1lni4ko 6toto za teb edno p1lni4ko mom4e za nas moje da si e debelo
x3 ... Зависи колко е "пълничък" ако е с 5-10 кила над нормалното за ръстта му,ще го надъхам да ходим на фитнес и...Те ще се стопят.Пък и ако е с готин характер..какво като е с няколко килца отгоре...Телосложението лесно се променя,но характераПървоначално написано от firesnow
![]()
![]()
Стига да може да е*е хубаво, ще си го харесвам и пълничък, поне ще знам, че другите не се заглеждат по него..![]()
аз сам мом4е . Някои от моми4ета ако каже да или е много грозна или е дебела.Първоначално написано от vesko921
Why the fuck are you looking here!!!!!!!!
Ннне... не харесвам. Не ме привличат такива просто, а за да е истинска една любов, трябва да има и сексуално привличане.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Не
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
Прекалено повърхностни станаха хората!Първоначално написано от bEbsI
Няма какво да кажа по тази тема!Ако генетично е заложено да е пълен ,невъзможно е да отслабне и да стане мускулест и т.н. А ве момичетата гледат парите или по-точно материалното състояние! Ако имаш пари ще имаш всяка !
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
А ти ДЕБЕЛ ли си, та изразяваш някакво мнение по въпроса?!Първоначално написано от неЗнаен
![]()
![]()
И аз преди време не харесвах пълните,но в момента съм с точно такова момче и го обикнах толкова много,че сега не си го заменям дори зааа 10 мусколести мъже!![]()
![]()
Ами,аз принципно си падам по атлетични момчета,просто аз съм спортистка и до сега все със спортисти съм ходила,но знае ли човек какво ще му дойде на ума и сърцетоА и килограмите не са най-важното
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
аз обожавам момчето да има коремче (е не като да е глътнал бъчва де... леко закръглено)за мен е досте привлекателно.... и дупето му ... мн ми е гадно като видя момче с една шепичка дупе.. трябва да има какво да се пипне... клиощавите момчета са кофти ... пълничките rlzzz
![]()
Samе shit... different way
ох направо ги обожавам !! Хич не ме кефят мъже с плочки по коремите,с мускули колкото главата им .. и някви супер цепеняци .. Мн обичам такива леко пухкавички,с добре уформени гръдни мускули и на ръцете също(като мойту бу
) .. Прекалено слабите не са ми по вкуса (даже имах гадже дет постоянно беше на диета
ужс ужс ужс !! )
И аз кльощавите не мога да ги гледам.. т'ва мъже ли са или палячовци?!Първоначално написано от get_high
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ама ако имат ланец и количка стават секси, нали?Първоначално написано от Анонимко
джадии гнусни
Не за всички мускулите са хипер сексуално привличащо нещо!!!За някои само една бемчица на определено място може да е секси за него или пък шкембенцето или нещо друго!
Абе кaкво общо има всичко с външността??На мен не ми пука как изглежда момчето,стига да си пасваме като интереси...Иначе не харесвам кльощави...имам чувството,ще се счупят..,а тия с мускулчетата...още по-зле...веднага ги свързвам с надутост и малоумие
+1 SI4KI SA SE ZAGLEDALI PO VAN6E6 VIDПървоначално написано от Communist
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД
po edin ili drug nachin VSIchko se zaplashta
1 TREZVO MISLE6TO MOMI4EПървоначално написано от charlotte
НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД
po edin ili drug nachin VSIchko se zaplashta
НЕ!