- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета харесвате ли пълнички Момчета
Първоначално написано от Nexxar
![]()
![]()
![]()
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
Много си про3! Не си момиче, не си пълен, не може да имаш достоверно мнение по темата, следователно всичко, което пишеш тук е СПАМ!Първоначално написано от Nexxar
![]()
не пъленПървоначално написано от L0LiPoP
![]()
Можеби не повърностни, но за жалост почти всички момичета гледат първо външния вид на момчетата... => ако даденото момче е с релефна фигура, веднага се впечатляват, а ако е леко пълен, та дори доста повече от нормално започват веднага да си правят глупави изводи... /лично мнение/
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Аз обичам пухкавелчовци! Даже до скоро се мъчех да измисля пъклен план за да освиня гаджето.![]()
Да, харесвам
Много сте зле, ей! Цялата тема из4етох, оказва се, 4е мъжът трябва да е едва ли не културист, за да има някви шансове. Много високи критерии имат вси4ки мацки, а в момента пове4ето моми4ета са безкрайно запуснати и не мога да разбера тези претенции на какво се основават![]()
4естно казано, за мен една занемарена жена е много по-противна картинка от един занемарен мъж. Някак си на мъжете им отива да са пълни. Аз ли4но ужасно много се кефя да имат корем4е и изобщо да има къде да ги хванеш. Секси е
Кльощавите не са ми мъжествени изобщо. Такива мацката им може да ги хване и да измете пода с тях.
Мъжът трябва да е мъж - да е голям и силен, а не моми4ето да изглежда едра, ако застанат един до друг.
А тоя релеф, по който вси4ки толкова си падате, това са някви напомпани мускули, които за мен дори не изглеждат добре.. Да не говорим, 4е са си въздух под налягане![]()
![]()
Робинята на Quench
харесвам момчета с оформени тела.....
someone else...
А с оформен интелект?Първоначално написано от Ивалинка
![]()
Вий сте си виновни!
Ако ни хранихте по 20+ пъти на ден
...и има винаги мусака...
сичките ще сме с коремче!!
Mrazq debeli mom4etaa![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
И аз съм имал проблеми по отнешение на теглото(не че сега съм много слаб) ,според мен зависи от човека има някои ,които ги кефи да са с по-закръглени момчета има и други които си падат по тип планина от мускули ,аз съм момче и не мога да кажа какво точно искат жените и определено не разбирам от мъже(слава на бога).
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
zavisi,ako go haresam,kvo pak,ako e po-pyhkav
Ебаси как го казва пълнички момчета,та като са пълнички да не би да не са хора бе?!Ебаси ограничените хора!
![]()
![]()
Първоначално написано от comics
NE!![]()
АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....
Пфф, скрий се бе, грозенПървоначално написано от Don_mani
![]()
признавам си,че не ме влечат![]()
няма любов