.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Милчо
    Guest

Възползваха се...

В петък ходих на дискотека. Беше много яко до едно време. Бях пил водка, а преди това текила и бях изпушил един мега чук. И в дискотеката на една маса намерих чаши пълни с водка и ги изпих, щото вече бях пиян. Но ме видяха тези, на които беше водката. Те бяха мангали... И изглежда усетиха, че съм мъртъв и ме хванаха и ме завлекоха в кенефа, където ме накараха да им духам. Аз не исках, но не можех да се съпротивлявам, защото комбинацията ме беше направила неадекватен. Накрая шибаните циганьори се изпразниха върху мен. Оттогава си седя у нас, рева и се чувствам мега омърсен... Какво да правя?

Тhe Beast
    Guest
    Купуваш си нелегално 1 личен пищов и си правих HEADSHOT (може първо в крайниците да те боли повече )

П.П. след тая простотия дето си направил..... ти сам си си виновен пич

Тhe Beast
    Guest

Re: Възползваха се...

Цитирай Първоначално написано от Technof@n
    Цитирай Първоначално написано от Милчо
    В петък ходих на дискотека. Беше много яко до едно време. Бях пил водка, а преди това текила и бях изпушил един мега чук. И в дискотеката на една маса намерих чаши пълни с водка и ги изпих, щото вече бях пиян. Но ме видяха тези, на които беше водката. Те бяха мангали... И изглежда усетиха, че съм мъртъв и ме хванаха и ме завлекоха в кенефа, където ме накараха да им духам. Аз не исках, но не можех да се съпротивлявам, защото комбинацията ме беше направила неадекватен. Накрая шибаните циганьори се изпразниха върху мен. Оттогава си седя у нас, рева и се чувствам мега омърсен... Какво да правя?
    Или се беси или намери 2-мата боклуци и ги затрий от лицето на земята.
    Той май не е споменал че са били 2-ма. тия шибаняци по повече се движат майка им

П.П. Игноре парвия ми пост.Ако имаш достатъчно кураж и приятели може да ги скършите ...... ако не , тогава се гръмни

Град
    СофиЯ
    Лелеееее абе що не ги намериш и да ги спукаш от бой мръсни гадни мангали

Мега фен Аватара на quench
    влез в гвардията на Расате, там ще намериш сродни души
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Оф, ебаси съветите дето давата - "беси се... гърми се".
    Да, случката е адски неприятна и ПОВЯРВАЙ МИ - имам си представа как се чувстваш! Но в крайна сметка живота не приключва и трябва да продължиш напред. Може и да ти звучи като клише, но е така. Постарай се да забравиш и давай нататък! Не се опитвай да се саморазправяш, защото може да завърши зле. Ако искаш, все пак можеш да се оплачеш в полицията, но предполагам, че няма да го направиш, защото се срамуваш... разбираемо е!
    Успех...
    With every new day
    Your promises fade away
    It's a fine day to see
    Though the last day for me
    It's a beautiful day...

Фен Аватара на StayClose
    Град
    София
    ...опф Вие още ли си вярвате?Ако това беше станало найстина нямаше да имаш очи и тук да пишеш под 10000анонимни ника ако ще...следващия път по-добре не спами.

Guest
    saberi drujinka ot 10-15 du6i i gi omqtaite qko mama im bokluci

Guest
    Цитирай Първоначално написано от meaningless
    Да, случката е адски неприятна и ПОВЯРВАЙ МИ - имам си представа как се чувстваш! Но в крайна сметка живота не приключва и трябва да продължиш напред. Може и да ти звучи като клише, но е така. Постарай се да забравиш и давай нататък! Не се опитвай да се саморазправяш, защото може да завърши зле. Ако искаш, все пак можеш да се оплачеш в полицията, но предполагам, че няма да го направиш, защото се срамуваш... разбираемо е!
    Успех...
    Ахахахах шибан емовец. Шлякан ГЕЙ! И теб ли са те шлякнали мангалете та знаеш как се чувства! Смешник! АХАХААХАХХА! А колкото до автора - ГАДНО ЛИ ТИ Е ПИЧ?!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от meaningless
    Успех...
    Ти мноо го съветваш пък.Не го ли гледаш колко акъл има да се натряска че да почне и по масите да обикаля

Пък ако си е спам както каза StayClose ... пича има мноого извратена фантазия

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Abe neznam.. ubeden sum che ne e stanalo,ama qvno ti se iska

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

zna4i prurvo shte kaja 4e si pil kat za posledno i tozi 4uk podqvolete ne e mnogo hubavo da se smesvat

i slu4vat se i takiva raboti az bih gi stroshil ot boi tolkova shte gi biq 4e shte im padnat pishkite
    i love the the KOF 2007

Град
    Асеновград, България
    Темата ми се струва, че е е****а. Иначе, изкъпи се, ще станеш чист.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    т.4!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си