.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

Как да му вляза под кожата?!

Харесвам едно момче много, но той очевидно няма чувства към мен, харесва си една приятелка. Всъщност е казал, че ''ставам'', че съм му симпатична, но си харесва другото момиче. Не мога да кажа, че съм нещо повече от нея, определено и тя струва, но не е пък чак толкова специална.
    Какво да направя, за да му вляза под кожата и да я забрави, да почне да си харесва мен? Без разбира се, да почна директно да му се натискам като последната курва?

Град
    40 Miles from the Sun
    Повтаряно е много пъти, но си е истина - трябва да хареса теб, а не някой друг, затова трябва да се държиш естествено. Ако те хареса - добре, честито, но ако не те хареса, няма да свърши светът. Има още много момчета, за да не се правиш на такава, каквато не си само за да впечатлиш някакъв мухльо ( с извинение :} ).

Re: Как да му вляза под кожата?!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Харесвам едно момче много, но той очевидно няма чувства към мен, харесва си една приятелка. Всъщност е казал, че ''ставам'', че съм му симпатична, но си харесва другото момиче. Не мога да кажа, че съм нещо повече от нея, определено и тя струва, но не е пък чак толкова специална.
    Какво да направя, за да му вляза под кожата и да я забрави, да почне да си харесва мен? Без разбира се, да почна директно да му се натискам като последната курва?
    С скалпел шегата на страна айде
    Ами не че тя е по специална но просто той харесва нея така си е живота брутален е по някога...
    Fitness Forever

Бай Гроздан
    Guest

Без разбира се, да почна директно да му се натискам като последната курва?
    няма друг начин

Guest
    Хм според мен е казал че си му симпатична защото не е искал да бъде груб!Бъди такава каквато си и ще се намери някой който да е очарован от самата теб

ми според мен говори с него ако ти каже,че нищо няма да се получи не прави нищо те хората са казали - на сила хубост не става....
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

ako ne haresva teb nqma kak da go nakara6....otkaji se ima i drugi muje \/

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    отказваш се и отиваш на друг
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

6tom haresva druga .... nqma6 golemi 6ansove
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Guest
    na kolko si godini(za da i otgovora po konkretno trqbva da znam :P )

Голям фен Аватара на Devilka
    Не се предавай лесно,бори се,бъди силна,НО само ако си сигурна,че това е ТОЙ и че само него искаш.На колко години сте ти и той?

Била съм в такова положение, но се отказах, защото майка ми все ми повтаряше, че на сила хубост не става и беше права сега не съжелявам.
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

abe ako dumite sa mu bili 4E STAVASH....
    izob6to ne se zanimavai...
    puk i ako e pisano...toi 6te te goni posle...
    ne mu se natiskai nqma da govori dobre za teb
    kat' edno zaicheeee....

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Цитирай Първоначално написано от didkata be...
    puk i ako e pisano...toi 6te te goni posle...
    Господи!
    И аз, най-сетне, да прочета нещо умно в този форум.
    Точно така си.
    Винаги, ама абсолютно винаги става точно така!
    (Е, не при всички, де)

е ти не можеш да заповядаш на сърцето му "Харесвай ме"
    пробвай докажи се пред него...ако не стане сори майкал,има и други

Guest
    ti kaji na kolko si godini haide avtorkata obadi se kade iz4ezna

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си