- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как се слага презерватив?
ne moga da razbera kak se slaga toia prezervativ a mislia drugata sedmica da pravia za parvi pat sex sas gadjeto i na dvamata shte ni e za prav pat ;( i toi nz kak se slaga ..... moje li da mi obiasnite po niakav nachin strah me e che shte se izvadi ot chlena mu (na 14 sme i dvamata ,gotovI smE I DVAMATA ako pitATE!
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
http://www.teenproblem.net/s/1269.html
Ако е правилно поставен, не може да се изхлузи.![]()
Значи зимаш. После го оглеждаш. Ама от двете страни... После го продухваш и топваш във вряла вода... Може във нея да сложиш и една лъжичка сол. След това оставяш на простора да се изсуши при 46 градуса и накрая намазваш със олио. След това можеш да го употребиш.
ako zema edin prezervativ samo na opakovkata li go pishe tva up1tvane ?
В кутийката с презервативи има упътване,вземи си някои хубави и виж.Първоначално написано от Анонимко
ama az neiskam mnogo prezervativi edin priatel na brached mi shte mi dade edin prezervativ ..... ne iskam kutiashoto iskam samo vednaj da go napravia /...../ zatva vi molia da mi kajete kak se slaga prezervativa ili da mi napishete tva koeto pishe v tva up1tvane /./././../
Пише на опаковкатаа между другото аз го сложих от 1-вия пат кат праих сефте без да чета нищо просто го зех и го нахлузих на чепа
![]()
Fitness Forever
Изваждаш го от опаковката внимателно,стискаш с палеца и показалеца резервоарчето и го държиш така докато го развиваш по члена на приятеля ти.Гледай да не остане никакъв въздух във презерватива,защото това крие риск от скъсване.Първоначално написано от Анонимко
Ъъм да, продължавам да се убеждавам колко е ниск сексуалната култура на младите... Проу4и по-добре нещата преди да кажеш, че си "готова"!
По принцип в 8-ми или 9-ти клас има часове по сексулогия...
Както и да е, а неразбирам за какво е нуйно опътване...просто го слагаш...
Без свинщина няма купон бе, човече
за т'ва ще я правим с пълен замах,
какво от това, че купонът отече
та ние сега сме напушени в смях.
И ква ти е фаийдата да го направиш само веднъж???Първоначално написано от Анонимко
Иначе преди мен ти обясниха как се слага!
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
swords1010 го обясни толкова добре.....
Защо продължавате да се цитирате?
Тъй ся. За тея дето не знаят: Капут се слага на поне 2м от пениса. На най-близката краставица или предмет с подобна форма.
А сега към пича дет пита: След като извършиш гореописаните действия хващаш лраставицата и си я навираш в архивното разширение за линукс и отиваш ДА ПРОЧЕТЕШ ШИБАНОТО УПЪТВАНЕ!!!!!! (RTFM biyatch!!!!!)
Скандали, въргали, надути кавали,
Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
Без тях да живеем ще можем, едва ли.
Към всичко това ще изпитваме глад...
Пише на опаковката а между другото аз го сложих от 1-вия пат кат праих сефте без да чета нищо просто го зех и го нахлузих на чепа
bravo FINEX ei taka se prai![]()
mi..... ko da se prai SUDBA
Не можеш да направиш най-простото а си тръгнала да правиш секс?![]()
az kat bqh na 14 v daskalo ni pokazaha teiche...hvashtah g nai otgore za da ne vliza vuzduh i go plazgash na dolu mn e lesno prosto tva e
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!