- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- къде да я търся?!?
Къде мога да срещна едно свястно земно симпатично момиче което да обичам и то да ме обича... май-няма много такива.
А най-големия ми проблем е че приятелите ми от квартала излизат само с някакви тъпи чалгарки .... ( за съжаление има много красиви момичета, как може да изглеждат така и да си толкава секси и след като си отворят устата (да говорят)
![]()
![]()
![]()
![]()
е не е истина .... ) , а повечето ми приятели от училише имат повече пари ... и коли ... и момичетата с които излизат са ... к..ви (за съжаление пък там има много умни и свястни момичета... ама комерсиални..)
не искам к..ва ( пък и не мога да си позволя) не искам и някоя тъпа п.ча .... искам серизна връзка със свястно момиче...
КЪДЕ ДА Я ТЪРСЯ ДА Я НАМЕРЯ..... ЗАЩОТО ЗНАМ ЧЕ АКО ЧАКАМ ТЯ ДА МЕ НАМЕРИ....НЯМА ДА Е СКОРО![]()
ОмГ какво общо има музиката която слушаш?!?
а относно проблема ти огледай се наоколо има толкова много момичета излез на кафе,на дискотека из парка се ще срещнеш някоя ае късмет
тфа горе бях аз
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
не тука![]()
![]()
в форума няма такива![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
В Скайп о боже не сте ли наясно с тези неща. Егати задръстеняците.
tva koeto go kazva6 e verno na 100%.az sum momi4e i mnogo se drazna na teq typi4kite det se pravat na mn sexy i otvoreni...6te tyrsi6 o6te 6te se namerite az imah kusmeta tvoq red idva![]()
\
/