- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изморявам се при мисионерска поза
значи проблема ми е там че не мога да се движа бързо при секса в мисионерска поза,а когато го вкарвам и изкарвам бавно не и доставям удоволствие на приятелката ми.какво да тренирам за да имам повече сила в кръста и коремните мускули.
Ей Пенсионер![]()
![]()
Тренирай в мисионерската![]()
П.П. Зная, че е много изморяващо - веднъж с един бивш си обърнахме ролите, за да видя какво е секса за едно момче (в смисъл говоря само за движенията в таза и пр.)Умряяяяях от умораааааа, то си е трудна тая ралта.
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
сПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
се на нас трудното![]()
![]()
![]()
Богат човек си тиПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Тренирай повече като я практикуваш повече! Когато много се измориш просто сменяте позата,най-добре я остави да те язди-така най-добре ще си починеш!Само си лежиш и се наслаждаваш!
![]()
![]()
Първоначално написано от Devilka
![]()
Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!
Замисляли ли сте се че има и други пози?![]()
Скандали, въргали, надути кавали,
Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
Без тях да живеем ще можем, едва ли.
Към всичко това ще изпитваме глад...
Кой ви учи на тези простотии, пози и разни други? Това са западни извратености! Спрете да подражавате на западняците! Те са извратени!
ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !
Не разбирам защо децата са решили, че секс се прави само в мисионерската поза...или че в началото на половия живот тя е препоръчителна. Според мен не е така, а и същинската мисионерска на мен не ми е особено приятна...но това е друг въпрос. Нормално е да се изморяваш.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
kupi si kukla ot sex 6opa i trenirai s neia![]()
mi..... ko da se prai SUDBA
trenirai trenirai da imash sili qj plodove i zelencuci i spi na obqd ili dokato go praite pil RED BULL
mi..... ko da se prai SUDBA
6tom i za dvama vi pozata e nepodhodq6ta probvaite v drugi![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
\Първоначално написано от wRinKleS
/
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
mi i moq se izmorqva na taq poza...prosto q smenqme i posle pak...
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Ако ми кажеш какво е ралта ще ти кажа!Аз за дума като ралта не съм чувала,а дума работа! Как може да има толкова необразовани хора,че и нови думи ще измисля
За naMy4Ho_KoTe се отнася това,явтора на темата не е необразован за разлика от 1вия дал компетентен съвет![]()