.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

кокоруз
    Guest

Изморявам се при мисионерска поза

значи проблема ми е там че не мога да се движа бързо при секса в мисионерска поза,а когато го вкарвам и изкарвам бавно не и доставям удоволствие на приятелката ми.какво да тренирам за да имам повече сила в кръста и коремните мускули.

Фен
    Град
    Sofia =)
    Ей Пенсионер

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Тренирай в мисионерската

П.П. Зная, че е много изморяващо - веднъж с един бивш си обърнахме ролите, за да видя какво е секса за едно момче (в смисъл говоря само за движенията в таза и пр.) Умряяяяях от умораааааа, то си е трудна тая ралта.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Тренирай в мисионерската

П.П. Зная, че е много изморяващо - веднъж с един бивш си обърнахме ролите, за да видя какво е секса за едно момче (в смисъл говоря само за движенията в таза и пр.) Умряяяяях от умораааааа, то си е трудна тая ралта.
    с

се на нас трудното

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Тренирай в мисионерската

Богат човек си ти
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Голям фен Аватара на Devilka
    Тренирай повече като я практикуваш повече! Когато много се измориш просто сменяте позата,най-добре я остави да те язди-така най-добре ще си починеш!Само си лежиш и се наслаждаваш!

Град
    V mechtite si
    Цитирай Първоначално написано от Devilka
    Тренирай повече като я практикуваш повече! Когато много се измориш просто сменяте позата,най-добре я остави да те язди-така най-добре ще си починеш!Само си лежиш и се наслаждаваш!

Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!

Замисляли ли сте се че има и други пози?
    Скандали, въргали, надути кавали,
    Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
    Без тях да живеем ще можем, едва ли.
    Към всичко това ще изпитваме глад...

Град
    Интернационал
    Кой ви учи на тези простотии, пози и разни други? Това са западни извратености! Спрете да подражавате на западняците! Те са извратени!
    ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от mr0b1
    Ей Пенсионер

Не разбирам защо децата са решили, че секс се прави само в мисионерската поза...или че в началото на половия живот тя е препоръчителна. Според мен не е така, а и същинската мисионерска на мен не ми е особено приятна...но това е друг въпрос. Нормално е да се изморяваш.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

kupi si kukla ot sex 6opa i trenirai s neia
    mi..... ko da se prai SUDBA

trenirai trenirai da imash sili qj plodove i zelencuci i spi na obqd ili dokato go praite pil RED BULL
    mi..... ko da se prai SUDBA

Супер фен
    6tom i za dvama vi pozata e nepodhodq6ta probvaite v drugi
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    Цитирай Първоначално написано от wRinKleS
    Замисляли ли сте се че има и други пози?
    \/
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Град
    LuNaTa
    mi i moq se izmorqva na taq poza...prosto q smenqme i posle pak...
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Guest
    Ако ми кажеш какво е ралта ще ти кажа!Аз за дума като ралта не съм чувала,а дума работа! Как може да има толкова необразовани хора,че и нови думи ще измисля

Guest
    За naMy4Ho_KoTe се отнася това,явтора на темата не е необразован за разлика от 1вия дал компетентен съвет

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си