.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    мом4етата ти си ме4таят...за девствена но тигрица в лвглото

Град
    Sofia
    предпочитам момичето да е девствено
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Pit Of SnakeS
    девствена или не няя значение само да не е дърво...
    A we p*dal neshtasten, ti dyrvo li si bil pyrviq ti pyt? Bog znae kakyv pyn si bil ti. A kaji kak moje nqkoe neopitno momiche da e super v legloto ?!

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от Neo-Communist Power
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Девствена, защото знам, че е чиста и никой до сега не я е пипал
    Според теб жените ”предмет” за единична употреба ли са?..
    Жените и мъжете от работническата класа са предмет на труда
    Всеки трябва да се труди, за да е сполучлив социализма
    XмМм...Gluposti! naMy4Ho_KoTe e prava! Jenite ne sa predmeti !
    The reasons of love... <3

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Според теб жените ”предмет” за единична употреба ли са?..

П.П. Спрямо заглавието на темата ще попитам - а къде остана третия, най-често срещан вариант - недевствена, но не и курва???!

подкрепям
    въпросът е зададен глупаво
    Собственост на Canis_Dirus

Guest
    Комунистите на сапун а по темата мом4етата са странни птици не може да им се угоди ако е девствена е задръстена ако не е курва ...

Град
    LuNaTa
    ne sam momche ,no ima razlichno vkusove.nqkoi mom4eta iskat devstveni zashtoto kakto se kazva sa chisti i nevinni,pak dr iskat ve4e otvoreni prosto da ne me zanimavat s tqhnoto otvarqne.taka predpolagam de
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

кой пък ви каза че девствените са невинни,много знете вие как са си мърсували те самички вкъщи п.с.аз не съм правила такива неща
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Pit Of SnakeS
    девствена или не няя значение само да не е дърво...
    A we p*dal neshtasten, ti dyrvo li si bil pyrviq ti pyt? Bog znae kakyv pyn si bil ti. A kaji kak moje nqkoe neopitno momiche da e super v legloto ?!
    Напрао го нахрани

Guest

Re: Каква предпочитате-девствена или лека?

Цитирай Първоначално написано от aHaaa
    slushala sam ot momcheta da govorqt 4e haresvat devstvenici i izraz ot tipa na "iskam k***a ama da e devstvena" vie kakvi predpo4itate devstveni ili ne ?

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!
    ам някой 6а ми обесни ли как 1 моми4е хем е к***а хем е девствена

Предпочитам девствена и да няма опит - аз да я уча.

Град
    nqkade tam
    Az li4no predpo4itam "nepipano" kakto kazaha nekoi ,ne samo zarad nepipaneto ami zarad tva blajeno 4uvstvo 4e nqkoi 6e te pomni /nali si i parviq/ za cql jivot .Ot tva po-qko nema
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    Няма кво да лъжа, предпочитам лека. Попринцип предпочитам отворените момичета пред срамежливите че...

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Идеята на изказването е, че е най-добре да е дествена, но да е перверзна, т.е. да не е дърво и да не е сдухана през първата година от връзката.
    +1
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Град
    Асеновград, България
    Девствена!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
    кой пък ви каза че девствените са невинни,много знете вие как са си мърсували те самички вкъщи п.с.аз не съм правила такива неща
    Девсвена! Идеята е никой друг да не я пипал, а тя да си прави каквото си иска със себе си. Ако ще и с пръст или със секс играчка да се е отворила, няма значение. Важното е да не са я пипкали, някои от ония квартални убавци, от които получаваш комплекси или някой чичко с Х години по-голям

Според мойто виждане, на момичетата им пука за първия път до някъде преди той да се случи. След това като видят, че не е голямата работа, забравят за всичко. Такива идеи от сорта:"Ще ме запомни за цял живот са излишни", колкото ти ще я запомниш, толкова и тя тебе. Това дали ще има помнене зависи от това дали сте се обичали или е било за "сефтето"

Град
    blaa
    mn qsno che dewstwena ..
    www.flipsider.com
    http://tinyurl.com/yomc5q

FootBaGinG All The Time ( FreeStyle)

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
    Девсвена! Идеята е никой друг да не я пипал, а тя да си прави каквото си иска със себе си. Ако ще и с пръст или със секс играчка да се е отворила, няма значение. Важното е да не са я пипкали, някои от ония квартални убавци, от които получаваш комплекси или някой чичко с Х години по-голям

Според мойто виждане, на момичетата им пука за първия път до някъде преди той да се случи. След това като видят, че не е голямата работа, забравят за всичко. Такива идеи от сорта:"Ще ме запомни за цял живот са излишни", колкото ти ще я запомниш, толкова и тя тебе. Това дали ще има помнене зависи от това дали сте се обичали или е било за "сефтето"
    1.MOMI4ETO 4E SI MARSUVA V KA6TI AZ NE VIJDAM LO6O KAKTO MOM4ETATA MOGAT TAKA I NIE.TOVA NE OZNA4AVA 4E E PERVERZNA ILI MRASNICA.PROSTO E VAPROS NA NUJDI.
    2.vsqko momi4e pomni parviq si pat.nezavisimo dali e imalo lubov ili e bilo e taka.
    3.MOM4ETA KAK ISKATE EDNO MOMI4E O6TE PARVIQ PAT DA KAR6I SNAGA I DA SE MQTA V LEGLOTO KATO RIBA NA SUHO.ARE POMISLETE MALKO

2.не познавам човек да не помни първия път. както каза никълъс кейдж "ново е, непознато, не знаеш какво да правиш но е страшно вълнуващо и свършва прекалено бързо"
    To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
    скайп: flight_of_the_phoenix

да живей комунизъма и комуниЗтите =D>

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladka i brutalna f
    1.MOMI4ETO 4E SI MARSUVA V KA6TI AZ NE VIJDAM LO6O KAKTO MOM4ETATA MOGAT TAKA I NIE.TOVA NE OZNA4AVA 4E E PERVERZNA ILI MRASNICA.PROSTO E VAPROS NA NUJDI.
    2.vsqko momi4e pomni parviq si pat.nezavisimo dali e imalo lubov ili e bilo e taka.
    3.MOM4ETA KAK ISKATE EDNO MOMI4E O6TE PARVIQ PAT DA KAR6I SNAGA I DA SE MQTA V LEGLOTO KATO RIBA NA SUHO.ARE POMISLETE MALKO
    1.Не съм споменал такова нещо, сигурно визираш постът, който аз цитирах
    2.Всеки, който има мозък и е в съзнание помни всичко. Просто казвам, че не е някъв специален спомен като деня, в който си спечелил от тотото или рождения ти ден.
    3.Това не го разбрах, какво имаш предвид. Мене лично не ми пука дали ще е дърво. И да не е дърво аз пък да не съм от гума, че да не каталясам в опити да я догоня. Ще преглътна, че може да е "дърво" само да не са ми я пипали.

С курви не ходя! Иначе не е 100% задължително да е девствена, важното да си я обичкам

Impresia
    Guest

ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ

Цитирай Първоначално написано от kinesis
    Предпочитам девствена и да няма опит - аз да я уча. :-D
    И КАКВО ТИ ЩЕ Я УЧИШ ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ!!!! НЕ Е РЕДНО ЕДНИ ДА СЕ Е*** ВСЕКИ ДЕН, А ДРУГИ ДА СЕ ПАЗАТ ЗА ДА ГИ ОТВОРИ НЕКОЙ ЕБАЧ КАТО ТЕБЕ!!! САМО НЕКОЯ ТЪПА И ГРОЗНА ДЕВСТВЕНИЦА, ЩЕ ТИ ПУСНЕ ТАКА МАЙСТОРЕ НА ЧЕКИЯТА.

Цитирай Първоначално написано от Ch0c0la73
    "iskam k***a ama da e detsvena" eee takova ne6ty dosega ne bqh 4ula emi taka... kurvata se ebe s vseki ne moje da e destvena to bia bia prostoo ama se pak prikazvame za mom4eta taka 4e takiva frazi sa napulno po tqhniq akul
    Dемек ... курва е само в устата и отзад
    Азе ... девствени ... да няма "милооо ибе ми са" през 2 дни
    Ела и създай своят измислен свят в FateCry

епааа ако много много се подбира зна4и не ми се *бе, иначе досега не съм бил с девствена мома, не ми и трябва в смисъл че битува у мен едно таквоз / силно погрешно/ схващане че първия път е едва ли не мноооо важен за девойките , а и си представям някакви филми от рода на ...ама "това за какво ти е?","откъде се взе ,закъде е предвидено,ще влезе ли?" па ненам твърдо 2-ра употреба, даже и да не е много хубаво ...па за тва дето все го пи6ат курва дайте една ясна дефиниция и по този въпрос ще си кажем думата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си