- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Каква предпочитате-девствена или лека?
мом4етата ти си ме4таят...за девствена но тигрица в лвглото![]()
предпочитам момичето да е девствено![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
A we p*dal neshtasten, ti dyrvo li si bil pyrviq ti pyt? Bog znae kakyv pyn si bil ti. A kaji kak moje nqkoe neopitno momiche da e super v legloto ?!Първоначално написано от Pit Of SnakeS
Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
подкрепям
въпросът е зададен глупаво
Собственост на Canis_Dirus
Комунистите на сапун а по темата мом4етата са странни птици не може да им се угоди ако е девствена е задръстена ако не е курва ...
ne sam momche ,no ima razlichno vkusove.nqkoi mom4eta iskat devstveni zashtoto kakto se kazva sa chisti i nevinni,pak dr iskat ve4e otvoreni prosto da ne me zanimavat s tqhnoto otvarqne.taka predpolagam de![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
кой пък ви каза че девствените са невинни,много знете вие как са си мърсували те самички вкъщип.с.аз не съм правила такива неща
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Напрао го нахрани
![]()
![]()
ам някой 6а ми обесни ли как 1 моми4е хем е к***а хем е девственаПървоначално написано от aHaaa
![]()
![]()
Предпочитам девствена и да няма опит - аз да я уча.![]()
Az li4no predpo4itam "nepipano" kakto kazaha nekoi ,ne samo zarad nepipaneto ami zarad tva blajeno 4uvstvo 4e nqkoi 6e te pomni /nali si i parviq/ za cql jivot .Ot tva po-qko nema![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Няма кво да лъжа, предпочитам лека. Попринцип предпочитам отворените момичета пред срамежливите че...
+1Първоначално написано от `Death`Whore``
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Девсвена! Идеята е никой друг да не я пипал, а тя да си прави каквото си иска със себе си. Ако ще и с пръст или със секс играчка да се е отворила, няма значение. Важното е да не са я пипкали, някои от ония квартални убавци, от които получаваш комплекси или някой чичко с Х години по-голямПървоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
![]()
Според мойто виждане, на момичетата им пука за първия път до някъде преди той да се случи. След това като видят, че не е голямата работа, забравят за всичко. Такива идеи от сорта:"Ще ме запомни за цял живот са излишни", колкото ти ще я запомниш, толкова и тя тебе. Това дали ще има помнене зависи от това дали сте се обичали или е било за "сефтето"
mn qsno che dewstwena ..
1.MOMI4ETO 4E SI MARSUVA V KA6TI AZ NE VIJDAM LO6O KAKTO MOM4ETATA MOGAT TAKA I NIE.TOVA NE OZNA4AVA 4E E PERVERZNA ILI MRASNICA.PROSTO E VAPROS NA NUJDI.Първоначално написано от Анонимко
2.vsqko momi4e pomni parviq si pat.nezavisimo dali e imalo lubov ili e bilo e taka.
3.MOM4ETA KAK ISKATE EDNO MOMI4E O6TE PARVIQ PAT DA KAR6I SNAGA I DA SE MQTA V LEGLOTO KATO RIBA NA SUHO.ARE POMISLETE MALKO![]()
2.не познавам човек да не помни първия път. както каза никълъс кейдж "ново е, непознато, не знаеш какво да правиш но е страшно вълнуващо и свършва прекалено бързо"
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
да живей комунизъма и комуниЗтите =D>Първоначално написано от Neo-Communist Power
1.Не съм споменал такова нещо, сигурно визираш постът, който аз цитирахПървоначално написано от malka_sladka i brutalna f
2.Всеки, който има мозък и е в съзнание помни всичко. Просто казвам, че не е някъв специален спомен като деня, в който си спечелил от тотото или рождения ти ден.
3.Това не го разбрах, какво имаш предвид. Мене лично не ми пука дали ще е дърво. И да не е дърво аз пък да не съм от гума, че да не каталясам в опити да я догоня. Ще преглътна, че може да е "дърво" само да не са ми я пипали.
С курви не ходя! Иначе не е 100% задължително да е девствена, важното да си я обичкам![]()
И КАКВО ТИ ЩЕ Я УЧИШ ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ!!!! НЕ Е РЕДНО ЕДНИ ДА СЕ Е*** ВСЕКИ ДЕН, А ДРУГИ ДА СЕ ПАЗАТ ЗА ДА ГИ ОТВОРИ НЕКОЙ ЕБАЧ КАТО ТЕБЕ!!! САМО НЕКОЯ ТЪПА И ГРОЗНА ДЕВСТВЕНИЦА, ЩЕ ТИ ПУСНЕ ТАКА МАЙСТОРЕ НА ЧЕКИЯТА.Първоначално написано от kinesis
Dемек ... курва е само в устата и отзадПървоначално написано от Ch0c0la73
![]()
Азе ... девствени ... да няма "милооо ибе ми са" през 2 дни![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
епааа ако много много се подбира зна4и не ми се *бе, иначе досега не съм бил с девствена мома, не ми и трябва в смисъл че битува у мен едно таквоз / силно погрешно/ схващане че първия път е едва ли не мноооо важен за девойките , а и си представям някакви филми от рода на ...ама "това за какво ти е?","откъде се взе ,закъде е предвидено,ще влезе ли?"па ненам твърдо 2-ра употреба, даже и да не е много хубаво ...па за тва дето все го пи6ат курва дайте една ясна дефиниция и по този въпрос ще си кажем думата.