- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой изпълнител или група според вас трябва да спре..........
ТОКИО ХОТЕЛ
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Ами доколкото съм уведомена един от състав на корн е болен мисля че от рак и последния им клип е направен малко трудно, защото е много болен. Каза ми го един приятел страшен фен на корн, така че най-вероятно скоро ще слезнат от сцената, въпреки че не ми се иска, такмо започнах да ги харесвам.Първоначално написано от Анонимко
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
azis moje da e travestit no pone pee hubavo dokato penio bi mu mamata nz samo koe e tova mom4e koeto se e saglasilo v klipa na edinstvenata pesen na "PARIS" da bade obarvan ot toq ne6tasnik![]()
кой е болен от рак???Първоначално написано от BuHa|'u_InLovE
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
нали знаете, че ако си сред малки метълки и викнеш по улицата "смърт за чалгата",, веднага ставаш супер-як и готин, йеее
а ако направиш сред малки члагарки коментар "метълите смърдят и са комплексари, те нямат моят супер-тънък телефон", печелиш отново положителна репутация
точно попадение .... + 50 стотинкиПървоначално написано от MostHated
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Аз само знам, че Джонатан преди един от концертите си за промотиране на "See You On The Other Side" го тръшнало внезапно някаква лечима болест свързана с някаква кръвна недостатъчност и бил хоспитализиран, и било обяснено на феновете, че може да умре, ако не се лекува веднага. Но тази болест била нещо дето се прихваща, а май беше нещо генетическо, едно от двете, но той е отдавна излекуван, че даже издадоха сега новия албум.Първоначално написано от _SL_
Иначе из нета има ного слухове. Преди време рагласиха лъжа, че вокалистът на Рамщайн си тръгва от групата. Ако не го пише в Уикипедия или на официалния сайт, не е вярно. Аз щях да знам.
"Фолк" певиците трябва най-сетне да се разкарат.Песните им са ужасно тъпи и имам чувсвото че всички песни и всички "певици" са досущ еднакви,само се събличат и се мислят за големите певици.Пълна глупост.
сакън...Първоначално написано от Анонимко
е ще питам един приятел...той знае всичко покрай Корн :>
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Metallica - Трябваще да спраш още преди 13-14 години. АКо го ляха направили сега щяха да се смятат, а и да са най-великата метъл група за всички времена. А сега са пародия на това, което са били.
Korn, 50 стотинки, всички R&B изпълнители, Джъстин Тимбърлейк, Кайли Миноуг, Бритни Спиърс.
Токио Хотел са си мн яки даже ти да мълчиш!Първоначално написано от zloto
![]()
Първоначално написано от comics
гледай я и тая Токио Хотел.Абе кфо ви пречат бе?за чалгарките да ама за ТХ грешитеПървоначално написано от Chr!sSie
Първоначално написано от comics
50cent, Jay Z, Rihanna, Rammstein, Slipknot, Korn, Tokio Hotel, US5, Justin... И още много.. Да не говоря за фолкпевиците...
Това любов ли е?!?
Хайде всички ние, които не харесваме изброените от теб изпълнители (плюс още много, особено R&B и фолп изпълнители) да им правим анти реклама, а? Или по-точно да навиваме наши познати и приятели, които ги слушат да престанат. Знам, че не е това начинът и ние не сме хората, които да казват какво да слушат, но вече е дразнещо. Например аз отказах двама души от чалгата.Първоначално написано от StRanGe_tEdDy`bEaR
оф божеПървоначално написано от Анонимко
оставете хората да се кефят на каквото искат...
хъхъ..
Aбе тъпанар. За много важен ли се взимаш? Само да тръгне някой да ме разубеждава да слушам Рамщайн или Корн ще му разбия мутрата. Било то и приятел. Кви са тия приятели. Наиш ли как ми е писнало от хейтърчета. Ми да вземат всички да слушат едно и също, бе. Така ли ще преборите комерса? Като всички слушат едно и също? Ти па какво слушаш да е толкова велико и специално?Първоначално написано от Анонимко
Ами обикновено приятелите се подбират по интереси. Само това ще кажа. Аз поне не искам хора с различни интереси от моите.
Назубрените фрази за това, че комерсиалната музика била лоша, бла-бла. Ала-бала портокала. Рамщайн ако не е комерс...Първоначално написано от Анонимко
Ти ако си разбрал какво имам предвид ще те черпя една бира. Имам предвид, че човекът иска да убеждава хората какво трябва да слушат. И случайно убеждава, че трябва да не се слушат се комерсиалните групиПървоначално написано от Анонимко
цитираните. Той е от ония дето мразят"комерса" не аз. Ако се досещаш: Ако всички слушаха неговите "неконерсиални" изпълнители, те няма да са вече "некомерсиални". Какво е комерс е спосно.
50 procenta i g g g g gei unit i abe si4ki novi ,,mc'' ima i izklu4eniq razbirase
добавям към списъка си "свръхталантливата" щерка на Данчо Караджов....![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()