- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- относно мъжките прически
аве ей оми я са успокой малко.Първоначално написано от Sm00th`0pEra7oR
Не я пускай ного дълга, съвсем леко. Бритона да ти пада небрежно над очите (това в случай, че е прав или съвсеееем леко криви, ама не го изправяй или ако го правиш, поне не го прави с преса, щот косата ше ти стане на слама накрая...). Другия вариянт е просто от горе да ти е малко по-дълга и да и слагаш пяна/гел като оформяш или иглички (които така и не излизат от мода) или просто небрежно разрошени клечици
Но ти препоръчвам да не и слагаш фиксатори, защото в момента е по-актуална естествено-изглеждата коса, а и ако имаш гадже е хубаво да може свободно да прокарва пръсти през косата ти, а не като посегне на там и да я плеснеш през ръцете
![]()
И третия вариант е просто да я подстрижеш късо и да си ходиш нормално - също върши идеална работа
Ако все пак държиш на нещо ефектно, те съветвам да не си правиш класическите Люлин-лайк прически, защото са по-зле и от гола главаПробвай различни разцветки - русо, тъмно кафяво, черно... синьо
Аз бях син по едно време и гарантирам, че хващах погледите
Абе, не се прави еднакъв и комерсиален
![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Нещо подобно (бритона да не е толкова голям и ако е по къс мисля че ще седи добре)
Ако се пострижеш така може да я правиш на иглички
Това ще седи добре ако е малко по русо
Toва също е добро
П.С. Ще спрете ли някога да си избивате комплексите? Кой фешън , кой не е има ли значение? По дрехите посрещат , по ума изпращат.
Ми излизаш от вас и отиваш на кафе и броиш колко с какви прически са, записваш си и след това снимаш с ЖиСиеМ-чето и отиваш при фризьорката![]()
[quote="Valar"]гадни мазни фешаняцииии!!Diee...die!Та колкото до онава емо-че мога да кажа само че е много сладкоПървоначално написано от Sm00th`0pEra7oR
![]()
![]()
![]()
![]()
Слушай какво ще ти кажа :
Зализваш си бретона настрани, отгоре на косата слагаш малко гел и я правиш да стърчи. Отиваш в магазина и казваш : моля дайте ми очила тип "ектроженист" или "заварчик", после си напазарувай скъсани дънки и розови блузки и някое хубаво лакче
Jebem te u usta, jebem te u oko
ave lica iskam da stana emo ama nz kak are da mi pomognete pls
отиди при някой активен негър и му сподели проблема си100% ще ти покаже как става. може да имаш проблеми със сядането после, но какво да се прави трябва да поемеш риска!
по4ни да се режешПървоначално написано от nqmaaa
Не, истина е тва ! не се ебавам
![]()