.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

хап4ета за отслабване

дайте некфи хап4ета за ограни4аване на апетита,които действат?или тфа кафе вида голд,вър6и ли работа,малко се съмнявам,ама нз калорекс съм пробвала,пълен боклук е и едно друго бе6е нз дали сте го 4ували ЦЕФАМАДАР,тия не ми ги препоръ4вайте,ако знаете други кажете,или може да не е за ограни4аване на апетита а напрао да топи калории,или някой 4ай или не6то др,ама да не е мн скъпо,мс на вси4ки
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Guest
    Да беше взела да четеш по сериозно сайтове и форуми преди да оспамиш форумама със сто безмислени теми.

Guest

Re: хап4ета за отслабване

ami femi model sa mn efikasni

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Не съм ползвала.Не смятам,че са ефикасни,а и нямам нужда

Град
    България
    Според мене ако имаш проблем с теглото: Фитнес;диета-деиства безотказно.Относно хапчетата всички са боклуци

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Спортуваи бе моми4е от хап4ета няма мн смисъл или ти иска6 да мине6 по леко.Еми 6ти кажа само 4е ако наистина иска6 да отслабне6 тряя да има6 воля и да спортува6 а диетите не са препоръ4ителни на твоята възраст!!!
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    пазя диета от доста време и спортувам,не ми бе6е тва въпроса,просто исках да знам за хап4ета които да ми намалят апетита,понеже диетата напоследък ми е доста трудна
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

a seti se sq (kom6iiikaa)
    Guest
    moniko vseki den kato te gledam s teq palaski edva li s hap4e 6e gi mahne6 probvai da se samoubie6 moje i da podeistva ,no grozniq ti zadnik 6e si ostaneee.
    ps-tai kat ta gleam kak sportuva6..neam dumii,..

Град
    In YoUr DrEaMs
    Преди време четох в едно списание, че хапчетата за отслабване след време водят до пристрастяване. Спорт и диета е по-добре.
    ШшШшт тОвА нЕ е За фСеКи...ГлЕдА нИ лУнАтА и МиГа уНеМяЛа..ТаКиВа ЦеЛуВкИ тЯ дО дНеС нЕ е ВиДяЛа..тОвА сЕ кАзВа сТрАсТ..Не ПоМнЯ кОя сЪм аЗ,Но зНаМ чЕ нЕщО сУпЕр Се СлУчВа МеЖдУ нАс...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си