- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да си излея душата...
А стига бе О.оПървоначално написано от woshia_style
ааа айде бегай опитах се да говоря нормално...явно с тебе не стааПървоначално написано от AFT
![]()
.!.
Еййй, не мога да повярвам! Сега да не се разплачеш? Оу, да не ме изкажеш на наще, че знаеш ли какво ще ми направят! [-o<Първоначално написано от woshia_style
пхахааахаха легай че говориш тъпотии маПървоначално написано от AFT
.!.
Първоначално написано от Octofunk
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ако "ма" е съкращение на "мило ангелче", значи най-сетне си проумяла, че освен за моя слуга, за нищо друго не ставаш. А, ако не е - значи си малоумна, което пак ме връща на мисълта, че можеш да целуваш само моите крака.Първоначално написано от woshia_style
кво ти дреме,щом я харесваш толкова пробвай с неяпоговорете алабала
к'во пречи
![]()
нямам повод да сънувам....
Това,дето ти се е случило е супер хубаво! Обаче все пак вие сте били в един клас,а след това не знам...Ти сега на колко години си? Аз съм на 17.И между другото това е още един СЕРИОЗЕН проблем-тази,която харесвам също е на 17,а сегашното и гадже е на 20! И въобще,тя май си пада по такива,по-големи...Абе е това не мога да разбера у момичетата,за какво толкова се хвърлят на тия по-големите?! Вярно,имат повече опит,обаче какво толкова....А аз нямам особено голям опит,така че ако се гледа само това,не ми се мисли...Първоначално написано от Анонимко
ee sry pi4,mnoy gadno...osven da 4aka6 da skusat.. ama nz kolko vreme 6e e tfa,6tom xodat seriozno,ili da naprai6 nekoq intriga ta da se skarat i da skusat,ama ot druga strana ne e dobra ideq,6oto tq ako go obi4a posle 6e strada mn,i predpolagam nqma da ti se iska da q gleda6 kak strada za nego a da e s teb,a moje izob6to i da ne e s teb 6toto ne se znae daje dali si i simpati4en.. taka4e prosto q zabravi...
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
axhaxhax bate losho stawai i lubownika i twa e kwo Ti pukastiga da uspeesh da q swalish..
O.O
Прочетох историята ти,наистина е много завладяваща... =D> =D> =D> бях започнала да мисля,че вече няма хора на твоята възраст,които да мислят по този начинПървоначално написано от nekuv_tam
![]()
Не се отчайвай,не се знае какво ти предстои занапред,така че горе главата и продължавай,а току виж...един ден всичко се получи както е в мечтите ти [-o<
А що се отнася до това,защо момичетата предпочитат по-големи,ще ти кажа моето мнение,от личен опит![]()
Аз лично винаги съм се движила в среди с по-големи от мен (имам по-голям брат и от там :P).И когато излизах с тези хора,можех да проведа един по-нормален разговор...а за съжаление от тогавашните ми съученици,освен простутии друго неможеше да чуе човек
.Но когато завършихме,сякаш малко ги грабна реалността...и станаха други
.Но както казах,това си е лично мое мнение,а всеки си има право на собствено мнение
![]()
![]()
![]()
Това е от мен,повелавам ти успех и дано скоро изгрее слънце и на твоята улица.Наслука![]()
![]()
![]()
A qui
Баце,ако прочетеш това,отговори,щото ми е интересно ти на колко си почнал да я харесваш и кога сте тръгнали...Такива работи...Пък и твойта ситуация е била малко или много сходна с тази моята.Първоначално написано от Анонимко