- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Име за куче
винаги ми е допадналo Гордън,ако си взема ще ce казва такаа за женско Рокси - от Роксана
Моето се казва БобиИначе може Биби,Бобчо,Томи,Пуфи и мн др.
![]()
![]()
папурко![]()
![]()
![]()
![]()
Секса е важен!
Алкохола е готин!
Наркотиците стават!
Любовта - да го духа!
До сега съм имала 5 кучета. . 1 мъжко и 4 женски. . само 1 е умряло не се безпокойте не съм машина за изтребване на кучета. . първото мъжкото са ни го откраднали, когато съм била на годинка, коли е било казвало се е Цезар. . следващите ги помня имах ме кавказка овчарка - Шери дадохме я на един приятел с голям двор да я гледа , със нея имаме и златист американски кокер-шпаньол Сара се казваше xD , след това една каракачанка пак Шери и настоящето куче средноазиатка не пак ами отново Шери. . ама той баща ми е казал ако ще е куче Шери или Цезар Xd . . но иначе друго мое любимо име нз защо е Скарлет /Скар/ xD или Роки. .
Абе и аз съм пускал теми които за леко тъпи , ама твойтааа ... но няма значение нали това е форум и всеки пита .. ами кучешки имена има много ти си измили , може да го кръстиш така примерно ако много ака посерко или нещо от тоз р0д![]()
![]()
![]()
сещам се само за мъжко - Айрън
иначе http://petrix.com/dognames/ тук няма как да не намериш нещо
![]()
![]()
Моят йоркширски териер се казва Ищарнезнам защо,но това име ме грабна веднага щом го чух..
Иначе преди това мислихме да я кръстим Чери,Сибела,Миша,Бри,Пудниг
,Шейла,Кели,Мелани,Моли..Тъй като в началото мислих,че ще е момче измъдрих някакви имена и за мъжки: Барни,[брат ми предлагаше да се кава Харди, като Джеф Харди
![]()
![]()
] другите не мога да си ги спомня в момента
![]()
![]()
Моето се казва "Чикаго" на галено "Чики"малко смешно звучи ,но на мен ми харесва
=]
Лъки !!!!![]()
за женско-Брита,за мъжко-Марк,Рай,Бучо ако е някакво лошо примерно питбул
аз имам 2 ротвайлера .. мъжки и женски .. женския - Сара,а мъжкия-Бруно![]()
Хах всичките ми кучета са се казвали Джони!
Всичко ,което виждам-си ти!![]()
Събираш целият ми свят в себе си. Събираш целият ми свят.. ♥
на мене лично Чопи ми харесва![]()
Мъжко- Ото, Том, Рекс, Роки, Джак, ЧЕпи, Чопър, Гуфи и т.н.
Женско- Сара, Лора, Пуфи.. абе много са..
Имежду другото имената трябва да са къси, за да може кучето лесно да ги запамети..Например Клеопатра не е никак подходящо ими за куче, на за котка става
За мъжко - Демон (като от филма "Снежни кучета"), аз бъдещото ми куче така ще го кръстя...иначе ми харесват Майк, Спайк, Тей, Роби, Рекс, Роки...
За Женско - Сара, Тара, Лара, Мая, Лекси, Алекс, Мери, Тери, Иди, Алис, Рози, Лизи, Елън, Джас, Кери, Крис, Ники, Таня... и още многооо.
Името много зависи от кучето. НЕ върви да имаш някакво малко пекинезче и да го кръстиш - Демонили пък някакъв самбернар кръстен Малчо или Бебчо...
Зависи и от самото куче, от изражението му и т.н.
The Devil Fucks like God makes Love.
anapolon,androbolic,synthol,heksabolan,androgen,st anobol,halotestin,mestabol,danabol,primobol,genotr pin,efedrin,metandostenolone,winstrol,oximetholone ,deka-durabulin τοва са все хубави имена![]()
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Ако е черно може да е Блеки .
НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ .
Скайп : somebody---
нашите кучета се казват/ха :
канадски вълк, женско - Джеса
канадски вълк, женско - Тара
немска овчарка, мъжко - Рекс
и сега имаме "куче" смес м/у болонка и пинчер, мъжко - Бък
<N>
мойто се казва Бъчимаше едно филмче "Кучета и котки" и там имаше един Бъч и го кръстих на него
![]()
Мойте са Джерами, Атина и Рекс, ама него го няма вече![]()
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
За мьжко на мен ми харесва Тайсанили Майк а за женско Лара или Сара
Първото ми куче първо го кръстих Лъки ама се оказа женска и ми хрумна Елиза просто викнах името и тя си дойдеСегашният ми е Арчи...намерихме го на улицата преди 3 години...Имената само си дойдоха....Обмислям да си взимам женско и като име ми харесва Айра
![]()