- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДАЛИ МЕ ОБИЧА !?!
Zdraveite! Imam edin problem.S gadjeto mi hodim ve4e edna sedmica i znam,4e e o6te tvarde rano,no toi ne mi pokazva po nikakav na4in,4e me obi4a.Darji se po drapnato s men i nikoga ne mi e kazal ne6to po romanti4no. Iskam da napravq ne6to s koeto da go nakaram da se radji po svobodno s men
.Savetite vi 6te mi pomognat.Blagodarq predvaritelno!!!!
Ще те обича , когато му пуснеш.![]()
П.С.![]()
според моя скромен опит любовта никога не идва първа. първо се появява привличане, след това привързаност и накрая любов
sega 6te ti kaja moeto mnenie po vuprosa i 6te ti dam suvet,nadqvam se da ti pomogna s ne6to,maLka_nOo_sLaDka -ta zna4i otnosno tova 4e hodite ve4e ot sedmica a toi ne ti e kazal 4e te obi4a-spoxs,az hodq s moeto gadje ot 10 meseca ve4e i kogato nie trugnahme o6te na purvata sedmica mi pisa sms "znae6 li?az ustanovih 4e te obi4am"-no razbira se az ne mu povqrvah![]()
za6toto za men ne be6e vuzmojno,puk i do den dne6en az se sumnqvam v negovata obi4...ta moq suvet e-druj se s gadjeto ti rezervirano,hladno,ti su6to ne mu kazvai 4e go obi4a6 i 6te vidi6 kak ne6tata 6te potrugnat. \
/
Истинската любов е като вярата в призраците:всички говорят за тях,но малцина са ги виждали!!!
истина е ,мъжът мисли от долу на гореПървоначално написано от ArTanDra
![]()
КЪде си тръгнала с тая една седмица бе?Има време бе,душа.Не се ядосвай...само една седмица,ко толко?
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
=D>sega 6te ti kaja moeto mnenie po vuprosa i 6te ti dam suvet,nadqvam se da ti pomogna s ne6to,maLka_nOo_sLaDka -ta zna4i otnosno tova 4e hodite ve4e ot sedmica a toi ne ti e kazal 4e te obi4a-spoxs,az hodq s moeto gadje ot 10 meseca ve4e i kogato nie trugnahme o6te na purvata sedmica mi pisa sms "znae6 li?az ustanovih 4e te obi4am"-no razbira se az ne mu povqrvah za6toto za men ne be6e vuzmojno,puk i do den dne6en az se sumnqvam v negovata obi4...ta moq suvet e-druj se s gadjeto ti rezervirano,hladno,ti su6to ne mu kazvai 4e go obi4a6 i 6te vidi6 kak ne6tata 6te potrugnat.
...s0 L3T m3 b3 Fr33...
Хм, според мен първо е привличането, после любовта и след това привързаносттаПървоначално написано от hoseto_
П.П. По темата - може би е просто такъв характера му. Не го ръчкай и пришпорвай, че да не избягаКогато му дойде времето - той ще се отпусне. Не можеш да очакваш след 1 седмица любовни писма, букет рози и кутия бонбони във формата на сърчица.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
napravi mu svirka i 6te mu mine![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
[quote="maLka_nOo_sLaDka"] Iskam da napravq ne6to s koeto da go nakaram da se radji po svobodno s men :
Направи му минет![]()