- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- До къде ще стигне човешката цивилизация ?????
Вече момичетата почнаха да се прое*ават в 5-6 клас ,Всеки 3-4 ползва наркотици,всеки 2 ползва алкохол и цигари,компютри и компютърни игри в което се показва насилие ,войни,сеченето на горите,масовото правене на фабрики и много др. неща .Дали човечеството ще се саморазруши преди да бъдем "затъркани" от някой метеорид или от Слънцето и на мястото на хората да се появи друг вид живот както са властвали динозаврите ,а после ние хората ???
бати размишлениятя...ми знам ливазможно да се саморазруим ма чак друга цивилизация не ми се вярва
а за тва че хората стават все по-проднали сякяш не прави впечтлание на никого а тва е лошо
![]()
.!.
мда ама има 1 % истина все пакПървоначално написано от thefreak
![]()
.!.
NQMA DA SE PRITESNQVA6 2012 6TE IZPUKAME VSI4KI TOGAVA SPORED MAITE E APOKALIPSA =D>![]()
До сега хората са еволюирали,сега 50% дееволюират.Стават неграмотни в писането,чачкат се на по 12 годин и т.н Ще стигнем до нз къде.
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Хората преди са правили деца на възраст, която днес е неприемлива дори да си помислиш за секс. Войните са били хиляди пъти по жестоки от това, което виждаме днес. Дори и човешкия живот прогресивно се удължава. Смея да твърдя, че човека прогресира прогресиращо със всеки изминал ден. Помислете си за крепосничеството, за елементарните знания на прадедите ни. Единствения наложащ проблем е опазването на околната среда, но като ни опре до гърлото, ще се оправим и с него. Общо взето това е доста съкратена версия на всичко, което мога да кажа по проблема.
ami za horata koito ne go osyznavat e Glupost,no tova e na6iq svqt i mi pisna da me pliosva v liceto vseki den kogato se subudq!Dano se promenim nqkoga!
Обърка не света - БЪЛГАРИЯ!!!! И половината неща като отвориш всяка 2ра тема ги има , всички са оплакват и са правят във форум на такива каквито не са.
Споделям мнението,защото нещо подобно и аз щях да напишаПървоначално написано от Анонимко
vsi4ki e vqrno .... a za tova do kude 6te stignem moje samo da gadaem do momenta do koito 6te razberem![]()
i za pc-tata .... az dosq nesum 4ul otka4ena 6aika ot 5 klas napadna s kala6nik sau4enicite si i sled kato izbi vsi4ki kaza samo dve dumi .... Terorist win![]()
ами те и по новините тва коментират....че ние новото поколение сме най глупави от вси4ки останали...не знаем да се забаваляваме стоим само пред компютъра...даваха и 4е 80% от у4ениците си мислят 4е втората световна са се били САЩ И русия!![]()
и незнам си колко процента знаят за кого се омъжил азис!
И аз подкрепям всичко казано!Първоначално написано от without_me
![]()
Аз пък НЕ ЗНАМ докога ще ми пишете "не знам" заедно!