- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Да Просветим Невежите
грайнд, дет...вече е все едно и същоПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
смисъл то тва грайнд нещо си е доста силно метъл повлияно и брутално...
или според моето ухо - хардкор, звучащ като дет метъл
хъхъ..
Shadow_Walker 6e okyoraveq dode ti pro4eta posta.Първоначално написано от Shadow_Walker
![]()
И какво стана в крайна сметка Sum41 са пънк, а пънка е разклонение на метАла, нали?
П.П. Някой беше писал, че се пише метЪл......... мисля, че още в началното училище се учи проверката на подобне думи - метАл-метАлен, а не метЪлен! Така, че.............
Само човек ял чесън може да те надъха!!!
Тъпа ли си? Според теб "индиец" и "индианец" по един и същ начин ли се пишат? Ако стилът в музиката се пише с "а", значи и дума "индианец" няма. Размърдай си мозъка! А пънкът не е метъл! Има пънк, метъл и готик. Те са отделни стилове.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ами, да, как иначе ще кажеш колко си метален и колко яки метални групи знаеш![]()
![]()
Между другото аз дори не слушам Sum41, както казах в началото идеята е на мой приятел! Лично за мен те са прекалено комерсиални и чесно малко са ми прекалено тийн (лигави)![]()
Само човек ял чесън може да те надъха!!!
А ти си голяма метълка, след като искаш да показваш на другите колко е як метъла...кефи се, слушай си...нужно ли е и другите да го слушат? А и истински метъл ще се прослуша масово мнооого трудно, защото има период на привикване към тежката музика, не се слуша ей така грайнд. Макар че грайндът е кор...
Ама и върлия пънк правят...![]()
За мен най-яка е IA група.Ами, да, как иначе ще кажеш колко си метален и колко яки метални групи знаеш![]()
Трябва да си взема една портативна Менделеева таблица...мина време, откакто ги учих тези неща...иначе аз от металите се кефя на медицинската стомана, много е яка...и титана, ама той е много скъп...явно се гъзарее...
ЕЕ, брато, защо не ми каза по-рано? Излагам се пред тру-тата![]()
![]()
![]()
Апф.... ква е тая тема бе![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
АА, добреЙей, вече имам 3000 поста
![]()
Щом казваш..Първоначално написано от `Death`Whore``
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
пууууу гадни метали! не знаете как се пише метАл! глупави метали! 'одете си блъскайте главите белким поумнеете!![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Да ме извиняваш, ама ти си в грешка - тука не е металопреработващ цех, та ще е по-правилно метЪл. Нека отбележа, че при множествено число ”ъ”-то не изпада (със сигурност ще има хора, които да се почудят, та за тяхно улеснение).Първоначално написано от _SL_
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Първоначално написано от _SL_
между другото любимия ми метал е живакът![]()
хъхъ..
i za men tova e novinaПървоначално написано от Onaq_divata
![]()
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Чшшш... Коварна ралта.Първоначално написано от Shadow_Walker
П.П. Моят любим метал е среброто![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Първоначално написано от 136179
не са =] поп пънк са.
но както казах по едно време са направили малко по-тежък албум и може би заради това някои метАл фенове им се радват![]()
хъхъ..